На море в Турция - тема 85

• 68 840
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Там където
Здравейте! Поне от 5-6 години не съм ходила в Турция на море по ред причини. За догодина мисля да отида във Фетие, защото само там не съм била. Някой с пресни отзиви за хотелите там, ако е почивал това лято?За 2ма възрастни, без деца

# 211
  • София
Здравейте! Решили сме да отидем догодина на почивка в Турция със самолет посредством туроператор. Досега тази дестинация не ни е била в полезрението. Искаме хотел на първа линия с хубав плаж. Двама възрастни сме и не се интересуваме от атракции. Може би в или на пешеходно разстояние от населено място. Естествено ол инклузив и на нормална цена. Да е чисто, вкусно и приятно. Какво бихте препоръчали като тур оператор и конкретен хотел?

# 212
  • Варна
За който следи - Емералд започнаха да пускат цени.
Моля за линк.Не намирам нищо.
За сега само за Кушадасъ видях, че има цени

Не са обявили, защото наистина има още само от София за Кушадасъ, Бодрум и Дидим.
В търсачката като зададете от София за някой от двата курорта и в календара излизат датите на самолетните. Автобусни също са качили.
Почнаха да качват и те като ми казаха, че ще е поетапно до края на ноември... преди ден говорих с тях, защото Тезтур с този вторник ме загубиха за 25та. Чакам да видя Емералд от Варна. Онекс също ме загубиха. Спрямо Тез ми искат за два хотела съответно 400 и 500 евро повече пакетна цена 🤑

Qaki, страшно много положителни отзиви за Liberty Fabay и Sign във Фетие. Определено не са хотели за детски купон, а за релакс.

# 213
  • Burgas, Bulgaria
Дълго е  Simple Smile

Club letoonia  Fethiye
Собствен транспорт.
5 нощувки, 2на стая 1750лв

Огромна територия.  Невероятна по красота.
Много плажове- за всеки вкус. Самотни , общи ,с камъчета, с пясък ,без камъчета и пясък .Плавни ,стръмни ,с риби ,май без риби няма . С патки ,без патки . Хамаци ,люлки ,столчета .
Водни колелета ,кану ,бордове - безплатно.
4 пързалки директно в морето влизащи .
3- 4 басейна малки .
Шезлонги - старички ,пластмасови ,без дюшеци .

Много барчета ,заведения за хранене . Пакетиран сладолед- много вкусен .
Ала карт се заплаща по 20евро на човек, за съжаление не ни записаха за датата, на която желая .
Храната - Нищо особено,  класика  .Няма да останеш гладен , тематични вечери има няколко . Всъщност  ще останеш ако като мен се тръгнеш с вирус .
Напитките - от машина са безалкохолните и бирите.  Алкохолът е местен ,ниския клас вносен също се намира ,но аз не видях  .

Стаите- на мен ми е тясничка .Нямат консумативи от рода на четки за зъби ,сетове за бръснене и т.н. Едни малки шампоани и душ гелчета ,които май им се свирят.  Ежедневно почистване минава към 15- 16 часа . Явно на уволнение го дават ,не им се шета ,не защото минават късно ,а защото терасата 4ти ден не е мината ,а тук е джунгла . Пепелникът също.

Мини бар - при настаняване има вода ,2 коли и 2сока . Сет за кафе и чай . После - нищо.

Хотела е хубав. Аз идвам от хай клас в сезон  ,така ми обясниха ,в мен е проблемът. Всъщност  не се оплаквам, искам да съм обективна.
Мъжете казват ,че комплексът  е като манастир 😂. Доста възрастни хора има . Анимация има,  тук -там.  Уж и  дискотека има .
Никой не казва, че денивелацията е брутална. Къщите пръснати.  Огромни разстояния .
Като излезеш и не искаш да се прибираш  
Да ,има някакви ескалатори ,но това е смешно на фона на всички стълби и баири .
Има адски много българи .

Комплексът има жестока локация и това компенсира всичко.
Аз обаче няма да се върна тук ,пак повтарям, проблемът е в мен ,явно съм лигла .

Иначе днес бяхме на разходка с лодка- 30 евро на човек и 3400лири за 6 човека напитки . Беше страхотно, водата разкош.

Този хотел беше мечта на мъжа ми . За следващия  аз ще се заема и категорично, ще е нещо ново и  не така познато на пазара ,във всички аспекти.

Заключение: Летония е място ,което трябва да се посети ,но с очакване за масов хотел ,а не хотелът на 2022г

# 214
Мадам тиква, много от нещата съм си ги мислела, че са неудобство. Благодаря за вашето мнение. Цената хич не му е малка. Като си представя, че може и да нямам тераса и все се отказвам.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:57 от Daniela_Nikolova78

# 215
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че съм се изразила коректно: започнаха да пускат.
Виждам Егейска Турция самолетни, автобусни.
До края на месеца очаквам да има пълна картинка при всички.
Не мисля, че ще има големи разлики между цените октомври - ноември.

# 216
Мисля, че съм се изразила коректно: започнаха да пускат.
Виждам Егейска Турция самолетни, автобусни.
До края на месеца очаквам да има пълна картинка при всички.
Не мисля, че ще има големи разлики между цените октомври - ноември.

За две седмици при Тезтур Делфин Империал скочи със стотина евро, та резервирах. Доколкото знам всяка седмица вдигат с малко, та тези стотина евро за трима доста ме учудиха.

Както и да е, вече си чакам юни 2025

# 217
  • Beyond the Frontiers
*rainbow* чудесно. Щом цената ви устройва.
Този хотел си държи ниво.

# 218
  • Там където
Благодаря на всички за разказите. Звучи обещаващо

# 219
Има ли някой с резервация за Нова Година. Ще се радвам да споделите.

# 220
  • София
Има ли някой с резервация за Нова Година. Ще се радвам да споделите.

Ние запазихме в AKRA KEMER. Миналата година бяхме в Paloma Foresta пак в Кемер и бяхме много доволни.

# 221
Ние също имаме резервация за НГ в ,,Лимак Аркадия,, Белек.

# 222

Мерси, цената е около 5% по-висока от тази, платена за тазгодишния ни престой, а очаквах поне 15+% особено след затварянето му за освежаване. А като гледам снимките на новия лунапарк, аквапарк то дъщеря ми ще е на седмото небе

# 223
  • В.Търново
Като гледам новите цени за 2025 г са още нагоре, безбожни.

# 224

Мерси, цената е около 5% по-висока от тази, платена за тазгодишния ни престой, а очаквах поне 15+% особено след затварянето му за освежаване. А като гледам снимките на новия лунапарк, аквапарк то дъщеря ми ще е на седмото небе

И Империал ли ще го реновират. Аз разбрах за Делфин Палас, че ще е с нова визия.

Общи условия

Активация на акаунт