На море в Турция - тема 85

• 69 155
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Beyond the Frontiers
Застраховката е част от пакета. Не може да се откажете от нея. И това е така в 99% от случаите, по простата причина, че ТО е длъжен по закон да подсигури такава при пакетните пътувания.

Това че в някакви ситуации, някои ТО се съгласяват да я махнат, въобще не е показателно. При повечето няма такава опция.

# 346
  • София
Набелязала съм Sunis Кушадасъ за следващата година
Имам няколко въпроса, а не намерих мнение на 1 стр
Суши барът -а ла карт ли е или може се ползва ежедневно. Синът ми е луд фен на сушито
Има ли някакви спортни дейности-волейбол, баскетбол, футбол, тенис на маса?
Бяхме в началото на юли в Sunis Rotal Palace и все още размишляваме дали да не повторим. Суши барът е a la carte 19:30-22:00 /поне тази година беше така/. По правило първо за него приключваха местата. Имаше организиран волейбол, водна топка, тенис на маса, вътре безплатен билярд. На разположение съм за допълнителни въпроси 🙂

# 347
Здравейте! Интересува ме мнение за хотел Akra Sorgun Tui Blue Sensatori в Сиде. Ако има почивали хора от групата,  моля да споделят. Хубава почивка на всички!

# 348
Здравейте! Интересува ме мнение за хотел Akra Sorgun Tui Blue Sensatori в Сиде. Ако има почивали хора от групата,  моля да споделят. Хубава почивка на всички!

Аз го разглеждах миналата седмица. Много интересен хотел. Разделен на сектори: възрастни, семейства с деца и смесени.
Няма аквапарк. Самата концепция е по-различна от останалите. Миналата година е реновиран. Може да видите клипове.

# 349
Колко приблизително излиза застраховка отмяна на пътуване, ако цената на пакета е около 4000лв?

# 350
  • Beyond the Frontiers
Колко приблизително излиза застраховка отмяна на пътуване, ако цената на пакета е около 4000лв?
6%

# 351
@танита, ако използвате FB много от хотелите в Турция имат групи. Може би там ще има по-конкретна информация за това какви са анимациите или какви са били по време на активния сезон. Другото, което ми хрумва е да се свържете с guest relations на съответния хотел. Както и евентуално клипчета в YouTube.

Затова реших да питам и да синтезирам по обратния път - ако някой е видял това, което конкретно търсим като анимация - то храна, плаж, пързалки, барове мога да преценя дали ни устройват много бързо - няколко снимки, два три отзива и става ясно дали сме ок.

Пробвах да пиша и директно на ТА - ударих на камък, някои ще ми отговорят после и не отговарят.., други не ме отразяват изобщо.

Бих ви предложила да разгледате двата хотела Либърти Фабай и Либърти Сигма. Там определено имаше спортна анимация, вечерни шоу програми, дискотека навън, саксофон по залез на бара и т.н.

# 352
Някой пътувал ли е с автобус с Емералд? Как са автобусите и организацията? Днес резервирах през друга агенция , но договорът е на Емералд.
Иначе мисля, че направихме добър избор Sunis Efes Royal Kusadaci

# 353
Здравейте! Може ли някой да сподели пресни впечатления от лято 2024 за Palm Wings Ephesus Beach Resort?

# 354
Някой пътувал ли е с автобус с Емералд? Как са автобусите и организацията? Днес резервирах през друга агенция , но договорът е на Емералд.

Миналата година пътувахме с Емералд до Кушадасъ. Около 16:30 тръгнахме от Пловдив и 06:00 сутринта бяхме в Хотел. Спират за почивка през 2:30-3:00 часа някъде. Предимно по бензиностанции спират. Автобусите не са кой знае кво. Няма интернет, ако това ви интересува.

# 355
Миналата година пътувахме с Емералд до Кушадасъ. Около 16:30 тръгнахме от Пловдив и 06:00 сутринта бяхме в Хотел. Спират за почивка през 2:30-3:00 часа някъде. Предимно по бензиностанции спират. Автобусите не са кой знае кво. Няма интернет, ако това ви интересува.
Благодаря Ви
Интернетът не ме интересува, но не бях чувала да имат автобусни програми, затова питам. Да не са някакви трошляци автобусите

# 356

Самата организация е зле. Ние на отиване до два дни преди пътуването не знаехме откъде точно и в колко часа ще тръгнем. На връщане - пак. Дрямахме един час пред бариерата на хотела. А общо три във фоайето. Това следобеда, когато вече сме освободили стаите. За час на пристигане - също абсурд да знаеш, че да се подсигуриш със билети за следващ рейс или влак до града, в който живееш. Автобусите иначе са качествени, шофьорите са добри, ноо заради разни законови разпоредби правят почивка на всеки 2-2,5 часа, което проточва много пътуването, отделно ако си задрямал, при всяко спиране се събуждаш, ако си от по-леко спящите. Ние бяхме и с малко дете, та циркът беше пълен.
Не бих го повторила това упражение вече. Върнахме се пребити от път и умора.

Едит: Интернет имаше в автобуса на отиване. В този на връщане очаквахме също да има, но нямаше. Доколкото разбрах се е наложило на връщане да сменят рейса, защото е станало някакво произшествие и може и това да е била причината в него да липсва. Таа, според зависи е наличието на wi-fi.

# 357
На коя ТА автобусите са хубави?
Някой беше писал преди, но не намирам нищо...

# 358
  • Варна
огромна част от ТА нямат собствени автобуси вкл. Емералд и ползват транспорти фирми. Общо взето  автобусите за международни пътувания са долу горе свестни . С ДОРИС СМЕ СЕ ВОЗИЛИ И НА 10 Г. ТЕХЕН АВТОБУС И НА 3 МЕСЕЧЕН - въпрос на късмет е със всички фирми.

# 359
  • София
На коя ТА автобусите са хубави? Някой беше писал преди, но не намирам нищо...
Ние ползваме три години подред Verso до Кушадасъ. Много сме доволни. Автобусите са чисти, широки, Setra. И са си техни. Има нет в автобуса, нямам никакви забележки.

Общи условия

Активация на акаунт