На море в Турция - тема 85

• 71 392
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Роже, направих проверка на цената с автобус за една и съща конфигурация и дата за трите хотела, положението е следното:
- Инвиста хотел = 4371лв;
- Кристал Парадизо = 4841 лв;
- Руби Платинум = 5436 лв.
За съжаление препоръчаният от вас хотел е най-скъп.

5K за почивка с автобус за двама за седмица... лелееее... как са литнали цените Sad
Това сигурно е в средата на сезона?

Това ще са цени юни или септември. В средата на сезона за среден хотел няма да стигнат.
Някои хотели са си на същите цени, но други за 2 години имат скок над 70%...
Хотелът, в който почивахме 23та  е с такъв скок за 25та.

# 496
  • Beyond the Frontiers
Lilac, грешите. На сайта им пише, че екскурзиите са на руски/ английски и евентуално превод на български.

Хотел Титаник Белек е доста добър. На техни сайт потърсихте ли менюто?
https://s.tez-tour.com/hotel/7013902/Titanic_Deluxe_Golf_Belek_C … 2025-_ENG_943.pdf
Съветвам да им пишете директно, ако имате специфични изисквания към храната.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 08:09 от Galactic Voyager

# 497
  • Стара Загора
Роже, направих проверка на цената с автобус за една и съща конфигурация и дата за трите хотела, положението е следното:
- Инвиста хотел = 4371лв;
- Кристал Парадизо = 4841 лв;
- Руби Платинум = 5436 лв.
За съжаление препоръчаният от вас хотел е най-скъп.

5K за почивка с автобус за двама за седмица... лелееее... как са литнали цените Sad
Това сигурно е в средата на сезона?

Здравейте, това са цени за 3 човека, от 22.08.2025г. Blush

# 498
Здравейте,Galactic voyager,сърдечно благодаря за бързия отговор .Не бях се сетила да проверя за НГ програма и меню в сайта на хотела,разглеждах само информацията за стаите.Благодаря Ви .А за Емералд …миналата година освен прочетената инфо  в сайта на агенцията, няколко пъти се обаждах и в офиса им ,за да съм сигурна ,че екскурзиите  ще са на бг ,защото в сайта им е написано доста неясно и от там ме увериха ,че са на бг ,но на място се оказа друго …
От години не се решавам да правя резервация на техни програми точно поради тази причина .
Още веднъж благодаря !
Желая Ви Светли празници и бъдете здрава!

# 499
  • На юг от тук
Здравейте,
децата искат да подарят  почивка в Турция на  родителите на снахата. Със собствен транспорт и за да не е много далеч, са решили Кушадасъ./ с нощувка в Чанаккале/. Не сме почивали в този район, затова моля за помощ. Хотел за възрастни, не са посочили сума,но казаха -да е хубаво и дано им хареса./вкусове различни знам/. Благодаря на отзовалите се!

# 500
  • София
Самолетни-Онекс,Тез тур,Емералд,Аква тур и Абакс.

А кои са с автобус? Ако не Ви е проблем да споделите. Обмисляме и този вариант, защото за някои дестинации е вариант.

# 501
Здравейте,
децата искат да подарят  почивка в Турция на  родителите на снахата. Със собствен транспорт и за да не е много далеч, са решили Кушадасъ./ с нощувка в Чанаккале/. Не сме почивали в този район, затова моля за помощ. Хотел за възрастни, не са посочили сума,но казаха -да е хубаво и дано им хареса./вкусове различни знам/. Благодаря на отзовалите се!

Аз в такива случаи подарявам ваучер от туристическа агенция (ако българските предлагат такива). Ако няма възможност за ваучер, вероятно бих дала някаква сума с уточнението за какво я давам. Или пък заедно със заинтересованите избирам мястото и хотела и съответно резервирам и плащам. Да избирам за някого място и хотел, ми се струва голям риск. Дали на въпросните родители им се ходи в Турция? Аз и детето обичаме да ходим в Сиде, майка ми, която е обиколила света и продължава да пътува вече в по-малки мащаби, изобщо не желае да стъпи в Турция освен в Истанбул.

# 502
Здравейте, резервирах за НГ хотел Titanic deluxe golf Belek.
Някой бил ли е в този хотел     за Нова година и какви са впечатленията му?
Интересуваме и храната ,тъй като не консумирам месо, има ли избор на риба и морски дарове?Новогодишната вечеря на блок-маса  ли е или сет меню ?
Резервацията е чрез “Емералд”.
Имам още един въпрос?Офертата им предлага екскурзии на място,не са описани конкретно.Какво си струва да се посети в този регион?И ако някой е пътувал с “Емералд” екскурзиите им на бг език ли са ?
Питам ,защото в сайта им винаги пишат ,че екскурзиите са на бг ,но във форуми съм  чела ,че в крайна сметка са на руски.Миналата година се убедих в това .Бях в Тунис с “Абакс “и се засякохме с групата на “Емералд “.Екскурзоводът им говореше на руски ,а в сайта им пишеше ,че екскурзиите ще са на бг.Това не е коректно от тяхна страна а е тяхна практика ,поне в повечето случаи.Затова е и въпросът ми как е в Анталия/Белек,ако някой е ползвал услугите им.
Предварително благодаря!
Със самолетна програма ли сте, за колко нощувки и каква е сумата, ако не е тайна? Grinning

# 503
  • София
Здравейте,
Ако сте през Турс те ще ви предложат, те го запазват, забравих му името, оняден уреждах едни френдове. Някъде до Марги отутлет бил хотела. Ще питам и ще ти кажа.

# 504
  • София
Някой пътувал с AngelTravel има ли?
Дали не  са някаква шано схема/агенция се чудя.

# 505
  • София

Нещо като ГолямТур или ГяволТурс...не си прави експерименти за 30-40-50 лв. Не съм ги чувал.

# 506
Здравейте,Monii,да,със самолетна програма за 5дни /4нощ. ,избрах дата 30.12.24,защото полетът от София е в 8:00,а за другите  дати е твърде рано за мен/6:00  и 5:00часа /,което значи че ще трябва да ставам през нощта…На връщане, пък ,е в късния следобяд.Така че се получават 4 дни престой .Цената на Standart double room/34кв.м/ е 2751 лв,за двама ,deluxe all inclusive,изглед -градина/голф/река.,цена към днешна дата на “Емералд травъл”.Надявам се да няма изненади с часовете на полетите.
Поздрави

# 507
Здравейте,Monii,да,със самолетна програма за 5дни /4нощ. ,избрах дата 30.12.24,защото полетът от София е в 8:00,а за другите  дати е твърде рано за мен/6:00  и 5:00часа /,което значи че ще трябва да ставам през нощта…На връщане, пък ,е в късния следобяд.Така че се получават 4 дни престой .Цената на Standart double room/34кв.м/ е 2751 лв,за двама ,deluxe all inclusive,изглед -градина/голф/река.,цена към днешна дата на “Емералд травъл”.Надявам се да няма изненади с часовете на полетите.
Поздрави
Много благодаря, чудих се и аз за този хотел за НГ!

# 508
  • Beyond the Frontiers
Всъщност си е доста стара фирма. Агенция е. Работят с Тез тур, Онекс, Абакс...Точно Турция най-вече.

# 509
  • Пловдив
Самолетни-Онекс,Тез тур,Емералд,Аква тур и Абакс.

А кои са с автобус? Ако не Ви е проблем да споделите. Обмисляме и този вариант, защото за някои дестинации е вариант.
С автобус Албена холидейз,Турс клуб,Ориент99 ,Версо и Емералд

Общи условия

Активация на акаунт