На море в Турция - тема 85

• 71 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
А кои са с автобус? Ако не Ви е проблем да споделите. Обмисляме и този вариант, защото за някои дестинации е вариант.
С автобус Албена холидейз,Турс клуб,Ориент99 ,Версо и Емералд
[/quote]
Дорис също , даже имат собствени автобуси . Има много регионални фирмички с по няколко автобуса .

# 511
  • В.Търново
А кои са с автобус? Ако не Ви е проблем да споделите. Обмисляме и този вариант, защото за някои дестинации е вариант.
С автобус Албена холидейз,Турс клуб,Ориент99 ,Версо и Емералд

Дорис също , даже имат собствени автобуси . Има много регионални фирмички с по няколко автобуса .
[/quote]

Какво мислиш за Дорис травел? Говоря като агенция дали са читави.
Опитвам се с Алиса тур да се свържа от 2-3 дена, но не става. Писах си с нея на 2 пъти първо за Тунис, но нещо се отказах от там. Хигиената като цяло в страната ме притеснява. И като за първо море в чужбина реших Кушадасъ с автобус .тя не ми отговаря и се допитах до Турс клуб, Дорис, АБВ травел ме разочарова агентката. Да искам ли оферта и от Емералд?
Тая трудна кореспонденция с агенциите ще ме накара пак да се откажа от почивка в чужбина.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 09:51 от Русалка_1

# 512
Русалка 1,препоръчвам Ви Турс клуб ,последната година резервирах 3 почивки чрез тях  и съм доволна ,защото са много коректни.Работят и в събота до 14:00часа .Предлагат предимно програми до Турция,но не само .

# 513
  • В.Търново
Снощи ми пратиха по имейл оферта например за Атлантик Кушадасъ, днес вече цената е с 1000лв нагоре. Възможно ли е? Другите агенции дават все още по-ниската цена.

# 514
  • София
Тая трудна кореспонденция с агенциите ще ме накара пак да се откажа от почивка в чужбина.
За 50 ти пъти да препоръчам тук - Версо. Грамотни, бързи, изчерпателни. Никакви забележки нямам. Само тях ползвам. Точно за автобусни до Кушадасъ.

# 515
  • В.Търново
За 50 ти пъти да препоръчам тук - Версо. Грамотни, бързи, изчерпателни. Никакви забележки нямам. Само тях ползвам. Точно за автобусни до Кушадасъ.
Държат по-високи цени.

# 516
  • София
Държат по-високи цени.
Колко да са по-високи цените им? За почивка за двама за седмица (както обичайно почиваме със съпругът ми) в Кушадасъ с автобус получавам цена с 30-40 лв разлика от Емералд примерно или Онекс. За това обаче получавам чисти и здрави автобуси, приятна комуникация и обслужване и ГРАМОТНО пишещи хора, бързина в обслужването. Че и като се върнем ползваме отстъпка при следваща почивка в рамките на 365 дни. Е, като плащате/ме по 2 бона за почивка, 40 лв ако ви е разлика в цената... оправяйте се. Simple Smile Аз предпочитам читаво обслужване. Simple Smile Питахте - отговорих ви.

# 517
  • В.Търново
Държат по-високи цени.
Колко да са по-високи цените им? За почивка за двама за седмица (както обичайно почиваме със съпругът ми) в Кушадасъ с автобус получавам цена с 30-40 лв разлика от Емералд примерно или Онекс. За това обаче получавам чисти и здрави автобуси, приятна комуникация и обслужване и ГРАМОТНО пишещи хора, бързина в обслужването. Че и като се върнем ползваме отстъпка при следваща почивка в рамките на 365 дни. Е, като плащате/ме по 2 бона за почивка, 40 лв ако ви е разлика в цената... оправяйте се. Simple Smile Аз предпочитам читаво обслужване. Simple Smile Питахте - отговорих ви.
Благодаря за отговора! При нас идват около 200лв горница за хотелите, които се интересувам.

# 518
По повод на питането за екскурзиите, които предлагат Емералд - тази година бяхме на Демре, Мира, Кекова. Страхотни места, много добър екскурзовод на български. Само пътят е доста. Ние бяхме от Лара.

# 519
Пак по повод цените... понеже са едно от най-важните неща, да, всичко поскъпва, но не си мислете, че живота в Турция поскъпва с тези темпове, с които поскъпват почивките ви Simple Smile
Да, имат инфлация и дори цените извън комплексите скачат сериозно, но най-сериозно е в туристическият сектор. Де що е за чужденци и де що се води туристическа дестинация - всичко е цифра.
Достатъчно е да излезете извън тези места и джоба ви не олеква с тази скорост, дори оставате учудени колко "нормално евтино" е всичко около вас Simple Smile е, за някои неща си трябва турско ID и там няма измъкване...

Иначе за пример ще дам нашата самоорганизирана почивка с 10 нощувки, но няма да споменавам транспорта, защото колата ни е мощна и е ламя, но това друга тема...
4-ма души съвсем човешки си починахме за тези 12 дена /10 нощувки/ със спането и ресторантите по 2 пъти на ден, което за мен е напълно достатъчно, само за 3500 лева Simple Smile

П.П.
Съобщават, че като сериозен конкурент на турските комплекси за руснаците се появяват много нови китайски комплекси Wink

# 520
 В Турция сме били на екскурзия, но за море предпочитаме Гърция. Обаче, в любимия ни къмпинг тази година цените са повече от двойни. Та започваме да обмисляме Турция като вариант.
Търсим настаняване в бунгало/каравана/студио със собствена баня  и кухненски бокс. Да бъде в или в непосредствена близост до пясъчен плаж с естествена сянка /дървета/и тихо море. Имаме надуваем каяк  и идеята е с него да стигаме до по-ненаселени плажчета в близката околност. Багажът ни е много т.е. ще пътуваме с кола и отдалечеността е фактор.
Нямам идея накъде да се насоча. Все още не ми се иска да заменя "активното" море с ол инклузив, защото ще се върнем нашишкавели - лакомийки сме, а сладкотии обожавам.
Така че ще съм благодарна за насоки - както за конкретни дестинации, така и за сайтове, в които да търся

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 20:49 от pipelot

# 521
В Турция сме били на екскурзия, но за море предпочитаме Гърция. Обаче, в любимия ни къмпинг тази година цените са повече от двойни. Та започваме да обмисляме Турция като вариант.
Търсим настаняване в бунгало/каравана/студио със собствена баня  и кухненски бокс. Да бъде в или в непосредствена близост до пясъчен плаж с естествена сянка /дървета/и тихо море. Имаме надуваем каяк  и идеята е с него да стигаме до по-ненаселени плажчета в близката околност. Багажът ни е много т.е. ще пътуваме с кола и отдалечеността е фактор.
Нямам идея накъде да се насоча. Все още не ми се иска да заменя "активното" море с ол инклузив, защото ще се върнем нашишкавели - лакомийки сме, а сладкотии обожавам.
Така че ще съм благодарна за насоки - както за конкретни дестинации, така и за сайтове, в които да търся

Най-красивото крайбрежие в Турция за моите 3-4 ходения в тази страна е това на Фетхие.
И то, защото тази година бяхме със собствен транспорт и маршрута на отиване беше по цялото Егейско крайбрежие... По-голяма част от времето пътувахме по светло, защото междинно спахме в Шериндже /до Ефес/ и имахме възможността да се наслаждаваме на цялото крайбрежие. Избрахме го този път и мога да кажа, че има страшно много красиви места, не само Фетхие...
Но препоръчах Фетхие и по-специално Олудениз, защото имахме удоволствието един от дните да бъдем на корабче, което за времето от 10 до 17 часа ни разходи на толкова много места и острови, че вие с кануто няма начин да не ви допаднат... но разстоянието не е за гумена играчка все пак Wink

В долината на Пеперудите, вижте снимки в интернет, има диви биваци, където може да си подивеете още по-натурално Wink

# 522
Интересно, БГ агенциите предлагат ли за българи почивки в тези нови китайски комплекси?   Давайте линкове и да пробваме конкуренцията.
П.П.
Съобщават, че като сериозен конкурент на турските комплекси за руснаците се появяват много нови китайски комплекси Wink

# 523
Интересно, БГ агенциите предлагат ли за българи почивки в тези нови китайски комплекси?   Давайте линкове и да пробваме конкуренцията.
П.П.

https://www.atorus.ru/node/59489

П.П.

Абе тия от https://www.stayforlong.com нормални ли са?

Сега се сещам, че покрай ЧЕРЕН ПЕТЪК може да хвана някой ЛУДА промоция за 2025-а година, влизам, пиша Алания и гледам офертите... и мед ми капе на сърцето, ама то едни отстъпки, едно чудо, 40-50 процента...
И трепва ми сърцето, защото виждам любимия си хотел, гледам цена на апартамент за 10 дена и ухаааа... надписа -60% възбужда в мен цунами допамин...

... та цифричката много позната ми изглежда, влизам си аз предвидливо в БУУКИНГ, кликвам си на любимите хотелчета и какво да видяяяяя?

БУУКИНГ ми дава по-добра цена, е, с малко, но тази, което ми е давал ВИНАГИ Simple Smile без гръмки надписи за сто милиона процента бляк фридей... та ситуацията е бляк бляк бляяя...
Изобщо много тъпи маркетингови трикове Sad

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 10:24 от Navy

# 524
  • Варна

Островите Гьокчеада и Бозжеада , на плажа на сърфистите му викат и българския плаж - сърфучилищата и бунгалата са на българи , има и ''българско'' село с наши изселници - има много хубави къщи за гости - викат им пансиони има и за 4ма под 50 Е/ден. примерно в селата Kaleköy , Bademli или
https://crazy-island.com/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

Общи условия

Активация на акаунт