Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 18 977
  • 433
  •   1
Отговори
# 15
  • На острова
Ехо, само да кажа, че и ние почваме при Стайкова подготвителен клас 🥳 , нямам още потребителско име, но съм в групата (не съм писала). Накарах майка да попълва формата и да праща превод, че аз съм в офиса (още). Съвсем last minute се включих, благодарение на вас ❤

Есенен венец слагам началото на октомври. Днес тук много се стопли.

От пролетта ходя редовно на пилатес-реформър. Това си е моето време, в което правя нещо за себе си. Има удобни часове за мен - рано събота сутрин или през седмицата, когато работя от вкъщи и ходя в обедната.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:13 от ~Миа~

# 16
  • Великобритания
Тъкмо видях че има ново детенце - Миа, моето е Ния , при Стайкова сме и ние и на Ронка малката дъщеря .. Много сме, силни сме 😁😁😁
Иначе аз не украсявам навън - много крадат при нас бе, 2 години подред такива есенни красоти имах, направо ме заболя сърцето за тях.. Вкъщи пък гледам да не слагам много украси че прахоляк на килограми , а и детето и мъжа са с алергии към прахоляци ..та по минималистично.. Но ще се радвам да споделяте вашите красоти
Аз още не съм пускала парно, ама наизвадих пухкавите халати и се намятаме , а вечер докато гледаме тв се увиваме с одеялца 😁😁

# 17
  • До хладилника, който обичам
Синът ми е подготвителна в ПГ Патиланци. Май сте в другата ПГ всички?

Аз възобнових другите часове, които посещавам, но ми идват къси така без петъка. Ще трябва да ходя до спортния център в другия квартал, за да не ми идва малко спорта, а много губя време по тоя начин :/ Дано ноември като започне новата инструкторка, да ми хареса и да си върна тренировката в петък.

Слагам венец, да. Обичайно към октомври, но тая година съм го ударила през просото - паля тиквени свещи, извадих есенна покривка и ще окача венеца на мястото на летния, само да го намеря.

Скрит текст:
С отгледаните от мен декоративни оранжеви тикви

# 18
  • на малък остров в океана
Ей, най-накрая изписахме великденската тема 😁

Успех на всички дечица в българското училище.

С тренировките съм обратното. Цяло лято бях много редовна. 5 пъти в седмицата по 30 мин тренировка в къщи + едночасови че и отгоре разходки в парка.
От миналата седмица съм обратно на работа и след работа нямам сили за тренировки. Така че реших разходките и упражненията да са през уикенда, а през седмицата ако имам сили. Така или иначе правя 17000-20000 крачки всеки работен ден.
Като вляза отново в ритъм надявам се да подновя упражненията и през седмицата.

# 19
  • Великобритания
А аз точно след тренировки на които много се радвах, че и смъкнах малко килограми, закъсах с краката, един тон изследвания,даже миналата седмица минах спешен MRI ( за който чаках 4 месеца ) сега ще видим ще се потвърди ли диагнозата и Как ще продължаваме , че засега само на болкоуспокояващи я карам
Бу - Приятели е нашата подготвителна група

# 20
  • на малък остров в океана
Ужас, ти бая си се контузила. Дано да имат повече яснота след MRI и бързо да те оправят. 4 месеца си е много чакане.

# 21
  • Великобритания
Не не съм се контузила , просто явно се е ускорило - или остеопороза или псориатричен артрит, като второто е по вероятно.. Не ми казват нищо засега

# 22
Не не съм се контузила , просто явно се е ускорило - или остеопороза или псориатричен артрит, като второто е по вероятно.. Не ми казват нищо засега
Дано скоро разбереш! Ужасна е тази неизвестност.

Аз от миналия месец съм с болки в бъбреците, но всички изследвания са чисти и не е проблемът в тях 😳 Сега ме пращат яйчниците да гледат, защото причинявали същите симптоми. За капак се оказах с 5 пъти по-висок риск за рак. 🙄

Простих се аз с хубавите тренировки. Вече разходките и лек пилтес са ми опции само. Другото се оказа, че повече вреди, отколкото да помага😞

# 23
Ой, много е закуцало здравето в темата. Бързо да се поправяте, всички да оздравявате и на всички болки да се намери решение.

# 24
  • На острова
пуу втора.. само за запис
може ли някой да ми обясни как да ползвам виртуалната стая на италианското училище, понеже май няма да ми получат превода до понеделник, директорката каза да влезем като гост, да ама аз проверих сега и нищо не вдявам - ми то има само презентации , а не групи или класове.. Оффф

Аз мога, с мойта ще са в един клас. Пратих ти покана, ще ти обясня.
Може ли и на мен 🫶

# 25
  • UK
Тук съм и аз, благодаря за новата тема. За италианското училище да кажа, че децата ми бяха една година там, миналата година, едното в 4 клас, другото в 5. Отписах ги по разнообразни причини тази година, но само хубави неща мога да кажа за училището. При големите си се учи 🤪 Успех на всички дребосъци, които сега започват.

# 26
Мия, не си последния момент, не са почнали още. Утре им е тържеството, другата неделя почват

# 27
Утре им е тържеството, другата неделя почват.

Ще го изпуснем тази година, защото синът е рожденик. Предните години получаваше роли, но вече губи интерес. Ще ги водя на escape room и McDonalds. По тоя повод днес бяхме в Костко и бях приятно изненадана, че имат нови торти, включително тирамису. Следващия път от него ще взема.

Бу, остаряваме. Няма да става по-добре Laughing

# 28
Замлъкнахте нещо, сигурно се разхождате навън в хубавото време Grinning

# 29
  • Великобритания
къде го това хубаво време, при нас само вчера беше малко по добре, днес пак мъгла сутринта и хладно ,
Детето пак болно - ще се гръмна

Общи условия

Активация на акаунт