Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 407
  • 480
  •   1
Отговори
# 45
  • До хладилника, който обичам
Оправиха го, жалко, беше голям смях цял ден

# 46
  • някъде в орбита...
Ех как съм изтървала да видя това Joy

# 47
Ако още не сте купили тикви, мъжът взе големи кръгли по 2.50 от Лидл.

# 48
Здравейте.
Предстои ми да започна захранването на бебчето ми. Решила съм да купувам пюрета, поради ред причини. Разглеждам , но не знам защо не виждам пюрета, които са еднокомпонентни например само картоф.
Аз ли нещо?
Може ли да ви попитам за мнения и съвети относно пюретата в Англия. И по конкретно - който е използвал купени пюрета тук, кои марки препоръчвате? От къде купувате?
Много благодаря!

# 49
Дъщеря ми харесваше тип пауч пюретата. Вземала съм всякакви марки от различните вериги да има за спешни случаи, но не са ѝ били основна храна. На нея много ѝ допадаха Ella's kitchen и тези от Лидл. Ella's имат и с 1 плод/зеленчук.

Няма проблем да въвеждаш многокомпонентни. Въпросът е да е храна, която стомахчето може да преработва на съответната възраст. За това повечето зеленчуци и плодове се въвеждат първи. Ако почнеш 1 по едно няма да ти стигне времето. Вземаш което и да е, което ще предлагаш няколко дни преди обед (за да има време за късни реакции) и ако всичко е наред, го броиш за въведено и предлагаш следващото.

# 50
Аз съм взимала на Ella’s kitchen и на Holle.

https://www.ulula.co.uk/?gad_source=1&gbraid=0AAAAADdBOvndx0GZcp … TUGBoCKFUQAvD_BwE

Но те бяха като допълнение, с голямата ми беше по-лесно да и правя сама еднокомпонентните особено. С малката пробвах с повече да се храни сама. Пак останахме с пюрета и с нея, но я пробвах и така

# 51
От морисънс купувах пюрета, cow and gate, hipp, паучовете на Ella’s kitchen.

# 52
  • някъде в орбита...
Вземала съм всякакви марки от различните вериги да има за спешни случаи, но не са ѝ били основна храна. На нея много ѝ допадаха Ella's kitchen и тези от Лидл.
Точно същото беше и при нас Hands Plus1

# 53
  • Bristol
Happy Friday! как сте, дами? Позатихнало е тук.

Усеща се вече есента. Дъщерята ме подсети днес, че още не сме купили тикви, а остава по-малко от седмица до Халоуин. И билетите за зарята в нашия квартал са закупени одавна Simple Smile

Ние отскочихме за един дълъг уикенд до Истанбул, наду ми се главата. Очаквах да е голям и шумен град, но той излезе още по-голям и по-шумен! Проверките на връщане от там на летището бяха много, 5 проверки и почти 3 часа висене по-опашки за проверки на документи и багаж. Никога до сега не са ме проверявали толкова много пъти преди полет. После говорих с други хора и те потвърдиха, че било нормално за там, но аз не знаех на момента и много се изнервих...

# 54
  • Манчестър

Усеща се вече есента. Дъщерята ме подсети днес, че още не сме купили тикви, а остава по-малко от седмица до Халоуин. И билетите за зарята в нашия квартал са закупени одавна Simple Smile

Ние отскочихме за един дълъг уикенд до Истанбул, наду ми се главата. Очаквах да е голям и шумен град, но той излезе още по-голям и по-шумен! Проверките на връщане от там на летището бяха много, 5 проверки и почти 3 часа висене по-опашки за проверки на документи и багаж. Никога до сега не са ме проверявали толкова много пъти преди полет. После говорих с други хора и те потвърдиха, че било нормално за там, но аз не знаех на момента и много се изнервих...

Тези проверки за по изискване на United Kingdom. И ние бяхме така в Бодрум.

От Истанбул за други дестинации всичко е нормално.

# 55

Усеща се вече есента. Дъщерята ме подсети днес, че още не сме купили тикви, а остава по-малко от седмица до Халоуин.

В Асда има промоция на огромни тикви по паунд с код през приложението. Аз вече имам 3 по-малки пред вратата, иначе щях да се възползвам. Важи до края на седмицата.

Аз се готвя за РД на дребното баш на Хелоуин и психически за седмица ваканция с тях докато работя у дома. Уж времето ще е приятно, та може да мръднем за малко на някъде.

# 56
Имам малка тиква, купена преди десетина дена, че ни трябваше за състезание с тикви в училище, може да добавя една по-голяма.
Ще идем на зарята в квартала само. Преди общината на сити правеше огромен и много хубав дисплей в центъра, на recreational grounds, но първо удари пандемията, после фалираха и вече я няма великолепната заря, само малки местни и/ли платени.

Мери, как беше настаняването в Истанбул? Около мен няколко човека много пропищяха с наети през Букинг и Еърбнб места - канселират им без алтернатива, местят ги в последния момент, а на новото място има ремонт или вече някой настанен, пълен ужас, кълнат се, че повече няма да стъпят. Ние сме ходили последно преди 14 години без проблеми, но мина много време.

# 57
  • Bristol
Бу, супер беше, персоналът разкошен, само мъже бяха. Дори и тези, които почистваха, бяха мъже 🤔 Само на закуска видях две жени, но те готвеха яйца в най-различни форми,  според желанията на клиента 😁. Закуската също беше много добра! Стаята ни не беше голяма, но тъй като къщата е по-стара, баш в центъра, няма как да очакваш големи просторни стаи, a и аз май взех по-евтина 😊
Добре ме подсети, трябва да им оставя ревю в Букинг
Best Point Hotel-Old City Sultanahmet https://www.booking.com/Share-xs26PKZ

# 58
  • Bristol
Happy Halloween 😁
Времето е разкошно, бонбоните са взети, чакаме...

# 59
Взела съм някакви бонбони, но колкото да има - при нас никога никой не минава. В квартала правят trail карта за Хелоуин с къщите, които искат да участват, но не ми се иска да добавя нашата, така добре сме скрити от погледите обичайно. Ще обикалям с детето, приятелчетата му са на почивка тая година, но пък сестра му с няколко приятелки се е приготвила да го извежда. Беше доста възмутена, че и аз мисля да ходя с него. "Ние", вика, "нямаме друго дете да изведем!" Simple Smile)) 15 годишни магарички, но още им се маскира и обикаля, но няма да взимат бонбони, разбира се, само искат да имат предтекст да се нагласят и да се покажат, докато уж обикалят заради брат ѝ Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт