Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 501
  • 480
  •   1
Отговори
# 150
  • nowhere
Миа,  много благодаря, май наистина проблемът е, че опитвам да поръчам на телефона. Сега ше пробвам с лаптопа.

# 151
  • До хладилника, който обичам
Искате да дойдете с него и да се установите тук за постоянно или просто искате да бъдете с него за кратко? За второто Бу е обяснила. Първото е по-сложно. Не знам дали ако партньора ви има сетъл статус вие можете да вземете виза като family member, може са проверите това.
Скоро някой се оплакваше около мен, почти е невъзможно да се докаже връзка за взимане на статут като партньор, ако нямат брак. И много сложно да се докаже връзка, ако бракът е скорошен, т.е. че не е нагласен брак с цел статут. Много тегаво го направиха.

# 152
Без да съм експерт, мисля че само виза е решението.  Говоря за пребиваване по-дълго от 6 месеца на година и с право на работа.  Успех!

# 153
  • Манчестър
За почти всеки, който е без статут и скорошен брак, само виза.

# 154
  • Bristol
Ddayyynna, като турист не мисля, че ще имаш проблем. Но ако искаш да останеш по-дълго време и да можеш да работиш тук, ще ти трябва виза.
Подавало се онлайн за тази виза. Това е официалния сайт с информация и линк към онлайн формата:
https://www.gov.uk/uk-family-visa/partner-spouse

# 155
  • UK
Спомням си и аз шапчицата и бутилката и всичко Simple Smile Шапка не обичам да й слагам защото се роди с една огромна коса и всички й се радват Simple Smile Бутилката е защото иначе заспива и не яде достатъчно, а трябва да й даваме определено количество, та така е най лесно Simple Smile даже и АМ яде като трябва, ама сега долу горе посвикнахме с графика и се надявам да не й трябва повече.

Миналата седмица след като писах тук последно, теста й излезе позитивен за жълтеница и ни приеха обратно в болницата. Докато ни приеха и я тестваха пак, теста и беше негативен без никаква терапия но вече бяхме там и я сложиха под лампата, на нея много й хареса Simple Smile после ни държаха още три дни там, без особена причина, даже щяха да са четири само за да я претеглят на десет дни, ама на мен яко ми беше писнало и им казах, че ще дойдем да я теглят ако трябва, ама искаме да си ходим. Сега сме си вкъщи, най после започна да наддава, въпреки че още е под теглото си от раждането, ама долу горе нещата са под контрол.

Още не съм украсявала за Коледа, за което ми е малко криво, ама днес съм си поставила за цел да сложа поне елхата.

# 156
  • До хладилника, който обичам
Радвам се, че ви се нареждат нещата.
За украсата - ето нещо, което е напълно възможно всеки произволен възрастен в къщата да свърши, вместо теб.

# 157
  • UK
Ааа, украсата вкъщи си е моето занимание, ако зависи от останалите, няма да има украса изобщо. Аз иначе украсявам все едно живота ми зависи от това, ама ще видим колко време ще имам този път. Честно казано искам да изляза от тази стая, защото вече ми писна, две седмици съм или тук или в болницата Simple Smile

Иначе майка ми и баща ми си тръгнаха във вторник и тъкмо тази сутрин най после пристигнаха във Варна. Simple Smile

# 158
  • някъде в орбита...
Честно казано искам да изляза от тази стая, защото вече ми писна, две седмици съм или тук или в болницата Simple Smile
Спомням си с първото на единя от cluster feed епизодите направо се бях срастнала с люлеещия се стол за няколко седмици. Да ти кажа, прекалено късно открих бебеносенето. Трябва да погледна каква марка беше моя шал, беше страшно удобен (вкл под широк пуловер), и издържа на егати тормоза. Тествай няколко варианта да видиш как ще ти е най-удобно, но препоръчвам бебеносене и с двете ръце, и двата крака Grin Hands Plus1

# 159
Шаловете и слинговете ми бяха единственото спасение и с двамата.

# 160
Момичета, да ви попитам по празниците, Лондон, кога точно не работеше градския транспорт?

# 161
Ето от тук може да се информираш ежедневно Simple Smile https://tfl.gov.uk/status-updates/major-works-and-events/christm … avel?intcmp=65487

# 162
  • nowhere
Честита Коледа, момичета! Да ви е светло в душите и домовете! 🎀🌲🎁

# 163
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и много щастливи!

# 164
Весела Коледа!

Я кажете, у вас ли се падна парата 🤭

Общи условия

Активация на акаунт