Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 522
  • 480
  •   1
Отговори
# 345
  • До хладилника, който обичам
...отне няколко дни докато го обновят в системата, изпратиха мейл за потвърждение. Т.е ако го обновите в Бг, и пътувате на следващия ден не знам дали на влизане вече ще им показва новият документ.
Не, няма да го показва. Това го играх веднъж, защото оставих паспорта за последния момент, нали електронно, какво толкова има да се бави. Е, на другия ден на летището в Англия не показваше новия Simple Smile)) голямо пуфтене падна, ама ме пуснаха след 2 минути, то все пак всичко го има някъде в системата.

# 346
  • UK
То на тях всичко си им излиза и показва, ние въобще забравихме да влезен онлайн да сменяме каквото и да е последния път, човекът съвсем вежливо каза 'Виждам, че паспортите ви са подновени преди дни, да знаете че трябва да влезете тук и тук и това и това да въведете и подновите' и приятен ден и това беше.
МГМ, на мен ми изглежда, че се справяш чудесно с бебето. 🌞

# 347
  • UK
Много ти благодаря Simple Smile бих ви я показала, ама съм забравила как Simple Smile

# 348
Здравейте, и моля за извинение за глупавия въпрос. Просрочен паспорт и лична карта, от няколко месеца се опитвам да запазя час в консулска служба онлине, генерира ми уин, след което в списъка на посолствата от Великобритания излиза само Единбург. Отначало решич, че е някаква компятърна халюцинация, но и досега е така. Чистих бисквитки и какво ли не, не се появява Лондон и тва е.
Някой скоро успявал ли е да вземе час и как? Благодаря предварително!

П.С. Магията на БгМама проработи - открих нов линк и запазих час за 11 септември. За всеки случай, ето и линка:
https://www.bgconsullondon.co.uk/book-online
Оказва се, че преди съм използвала някакъв стар сайт, защо ли не са сложили пренасочване...

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 15:10 от Lynda

# 349
  • На острова
Lynda, посолството има нов уебсайт и за това. Аз се опитвах половин година да си запиша час и все не успявах, Лондон не излизаше изобщо след УИН-а. И накрая трябваше спешно да се прибера в БГ и да си извадя паспорт за 8 часа, че имахме два холидея букнати и нямаше да мога изобщо да вляза в нито една от двете страни.

ММ ходи за пълномощно до посолството в последствие и това е информация от тях. Опитай се да потърсиш.

# 350
Сигурно е заради новия уебсайт, но винаги съм чела за хора, които не могат да намерят час в посолството за документи. Погледнах оня ден случайно, че ми стана интересно, от линка, даден по-горе и имаше спокойно часове - не за същия ден, но достатъчно скоро.

# 351
  • Истински се вижда само със сърцето.
MM си подаде заявлението за паспорт онлайн и си го получи в посолството, като за получаването не е необходимо да запазваш час.

# 352
Това е само ако го подновяваш преди да е изтекъл Sad При всички положения се ходи поне веднъж…
Новият им сайт е с толкова куц дизайн, че направо си е срамно.

# 353
Това е само ако го подновяваш преди да е изтекъл Sad При всички положения се ходи поне веднъж…
Новият им сайт е с толкова куц дизайн, че направо си е срамно.
То само дизайнът им да беше куц!!! Не знам на кого повече да се ядосвам, на тях ли за некадърната организация - а бе как е възможно да не архивират стария сайт или поне да сложат препратка на видно място! Не искам и да си представя някой сънародник в беда, паникосан, спешно нуждаещ се от помощ и без възможност да се свърже... Или на себе си да се ядосвам, че станах на маймуна и два компютъра маймуносах, а и през ум не ми мина, че не са си свършили работата!

# 354
Точно, абсурд е да няма автоматична препратка, а само да са сложили новият сайт като инфо на начална страница. Та повечето хора изобщо няма да четат текста. Или поне да блокират опцията да си избираш дата и час..радвам се, че скоро няма да имаме вземане - даване с тях, миналата година направих паспорти на децата и поднових моя онлайн.

# 355
MM си подаде заявлението за паспорт онлайн и си го получи в посолството, като за получаването не е необходимо да запазваш час.
Кажи ми повече, че голямата няма да има кога да иде до България да поднови, както обичайно правим при някое от прибиранията ни. Пускаш заявление онлайн и после на място лично взимаш новия и предаваш стария, така ли?

# 356
От тук, трябва паспорта да е валиден. Следиш онлайн кога е готов и отиваш на място да го вземеш, преди беше без час, виж на новия сайт за всеки случай да не са променили нещо.
Трябва паспортен формат снимка, но на новият паспорт няма да е тя, а тази от стария паспорт. Нещо не ми дава да сложа линк към сайта..

# 357
Идеално, мерси. Досега не ни се е налагало да вадим документи онлайн, но е много удобно така.

# 358
  • UK
Това безумие е новият им сайт, така ли? Направо ме е срам да го покажа тоя сайт на Кори, все едно 2001ва е правен като се учехме вкъщи как да работим с ХТМЛ, то не са мигащи неща, не са плуващи, как е възможно това да е нов сайт?

Най ранния час който ми показа онзи ден беше за 16/09 и паспортите отнемали до два месеца така че ще трябва на място да го правим. Не ми се е налагало да ползвам паспорт от две години и изобщо не съм разбрала, че е изтекъл.

# 359
Най ранния час който ми показа онзи ден беше за 16/09 и паспортите отнемали до два месеца така че ще трябва на място да го правим. Не ми се е налагало да ползвам паспорт от две години и изобщо не съм разбрала, че е изтекъл.
Аз влязох и днес; появил се е час за 27/08. На мен датата, за съжаление, не ми е удобна, но си заслужава да се проверява чат-пат. Вероятно някой се е отказал.

Общи условия

Активация на акаунт