Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 30 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Какво е това no mercy? Ние имаме също, май едното е обикновено, другото е wild, а сестра ми имаше едно flip. Май flip най-много ни хареса, то беше и някаква по-луксозна версия.

# 646
  • До хладилника, който обичам
С много брутални правила е, може да се натрупват wild картите, и ако имаш над 25, излизаш от играта. Има wild карти с +6, +10. Можеш да откраднеш чужди карти със специална карта и така да размениш много за малко, да свършиш първа. На мен след вечеря ми натрупаха да тегля 40 и отпаднах, преди да е почнала играта 😀
Flip съм си поръчала за следващо, видя ми се интересно.

# 647
От утре рестарт - хем нямам търпение, хем не ми се иска. Не си починах почивните дни🙈

# 648
  • Leeds, UK
Трябва да я пробваме тая Уно. Ние играем на “Хлебарка в кухнята” хихи. Не знаех, че толкова мога да псувам😁. Голямо крещене пада. Отиваме за маратонки на сина след малко. После ще готвя мусака и се пльоскам да почивам, че от утре пак на работа. Дават го да вали сняг и много мразя да карам в сняг. Не мога  да видя очертанията на паркинга, а пък аз съм от първите дето пристигат.

# 649
Вече втори ден е снежно при нас и ще е под/около 0-та до края на седмицата. Все се надявам да се поразтопи докато дойде моя ред да съм в офиса тая седмица.
Пускам ви линк за играта с прасетата

# 650
  • Истински се вижда само със сърцето.
Свърши почивката за съжаление. Изобщо не го дават хубаво времето и се притеснявам как ще се добера до Манчестър, дано нямат забавяне влаковете, че с кола изобщо не се и наемам да тръгвам. Година и половина ги чаках за това обучение нашата фирма и точно след нова година ми го букнаха, когато е най-скапаното време.

Ние играем на geometric logic, трябва да погледна и тези които казвате.

# 651
  • UK
Не ми излиза, праща ме на заглавната страница на амазон. Как се казва играта?

Хубава нова работна седмица на всички. На мен ми е гадно на работа след ваканция само предишния ден, т.е. днес хаха. Иначе в момента в който вляза вътре и чувството е все едно не сме почивали изобщо и си е като всеки ден 💩

# 652
При нас в Девън сега е само слънце и студ. Гледам дори в Корнуел вали сняг, тука нищо. Не че искам да вали. По тия тесни пътища ще е ад, на училище няма да мога да ги заведа, защото са едни баири и не се наемам с тая кола.
Моите почват във вторник. Ние покрай празниците работихме, че и дори с документации от вкъщи дори. Никаква почивка нямаше, само 1 ден на Коледа. Децата и те над уроците залягат. В тоя ред на мисли, някой минавал ли е през 11+ изпитите? Голямата е 5 клас и сега е якото учене..

# 653
Наоколо няма грамър училища, та не стои на дневен ред въпроса.
Голям студ сви, така студено е вън, че и вътре се стопля много по-бавно.

# 654
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас има само едно грамър училище но е платено и доста скъпо та изобщо не го и мисля.

Ние отсъмнахме със сняг и непочистени улици. Ще ходя да взема детето по-рано от училище, че отмениха занималнята и баща й няма да успее. Аз съм на работа от 14.00 до 00.30 и идея нямам как ще шофирам по тези пързалки, че и утре ще е подобно.

# 655
Днес е инсет дей, аз поработвам с намален капацитет, че дребния пращи от енергия и всячески ми пречи. Има около сантиметър сняг, но ще излизаме само пеша с него, та не ми пречи.

# 656
При нас доста поваля снощи, отдолу пък стана лед, заради предния сняг и студа…някой училища отвориха, други не. Нашето днес има training day, та утре ще видим дали ще ходят на училище или ще се гледаме тук. Утре имам час за кръводаряване и не ми се иска да го отменям. 😣

# 657
И при нас нощес е валяло и сутринта всичко беше в бяло. Сега е слънчево и красиво, но доста студено и не очаквам да се стопи снега, поне не навсякъде. В нашето училище е учебен ден днес и сутринта дъщеря ми трябва да е имала РЕ. Искрено се надявам да не са играли вън или поне да са им позволили да сложат якета. По план тази седмица салона е запазен само за мокове на тези, които имат РЕ като gcse, останалите трябва да играят вън, но се надявам заради снега да са измислили друго.

# 658
Дежи, Hasbro Gaming Piggy Piggy е играта.

Тук сме пореден ден сняг и градуси под нулата. Поне децата му се порадваха уикенда.

И при нас няма грамър училища.

# 659
Тук дават по прогноза "значителен снеговалеж" тая нощ. Ако познаят, утре ще е дървена ваканция, тук паднат ли два пръста сняг и се парализира животът.

Общи условия

Активация на акаунт