Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 30 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • До хладилника, който обичам
Ние по два късмета си теглихме Simple Smile Падна ми се печалба от лотарията и добри приятели Simple Smile не знам какво повече да иска човек. На дребното му се падна нова кола и то милото истински повярва, че каквото се падне, се случва. Ама дано да е прав.

# 631
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да помогна и аз в изписването на темата Simple Smile

Честита Нова Година! Да сте здрави и много щастливи!

На мен ми се падна здравето, надявам се това включва и отслабването Wink. На ММ печалба от лотария, а на детето Ваканция на море хихихи и тя е много доволна.

Не готвихме много снощи и почти всичко се изяде. У нас руската салата няма шанс, защото само аз ще я ям и не ми се разправя, не съм яла от години такава.

Останаха няколко дни още ваканция и после пак в стария ритъм. Аз ще ходя на едно обучение за 2 дни и съм се притеснила, че няма да си взема теста, мозъкът ми не функционира, когато трябва да заучавам нещо, практически нещата ми се получват в пъти по добре, та стискайте палци да не се изложа Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 17:53 от Илейн :)

# 632
  • UK
Честита нова година Simple Smile

Ние бяхме в леглото в 10 вечерта, почна да ми се спи към 11:30 ама избутах до 12 за да не ме събудят фойерверките и това беше. Аз направих руска салата, само аз си я ям, но това значи че има повече за мен. Имам останала и за утре. Алис и тя хапна малко. Направихме баница, Кори ме пита какви късмети да пише, и аз му казах мир и спокойствие, свободно време, тишина, непробуден сън, друго не ми трябва.

Вече три седмици сме болни вкъщи, минахме през три вируса един по един. Първо бях аз и моят беше най ужасен, защото кашлицата беше кошмарна, но в момента Кори е най зле, а тази седмица е самотен баща и много му се събра. Алис не спора да реве по цял ден. Още един ден, и после тя почва градина, ще видим колко време ще издържат на постоянния й рев преди да му се обадят да си я прибере в понеделник. Всъщност така ли правят? Обаждат ли се да си прибираш детето ако не могат да го успокоят?

# 633
Мгм, може и да звъннат, може пък и да успеят да я успокоят. Децата се държат различно у дома с родителите и навън с чужди хора. Стискам палци да свикне бързо Simple Smile

# 634
МГМ, на мен са ми се обаждали само ако е болно с температура. Това от градината, детегледачката никога не ми се е обаждала да прибирам дете, оправяше се сама, фантастична беше тя.
В градина е чест случай да реват, работех над детска градина едно време и винаги се чуваше през прозорците кога е почнал новия срок и има нови дребосъци, голям рев падаше. Работниците са свикнали и като знаят, че е нормално да плачат в началото, се подготвят.

# 635
Честита нова година! На вас и на семействата ви да донесе здраве, радост, любов, приключения, благоденствие, сбъднати мечти и всичко, каквото тайничко си желаете и не смеете да кажете на глас, а на света - мир и спокойствие!
Имаме още малко руска салата и една пържола от новогодишната трапеза. Другото си го изядохме, но то изобщо не беше много. По 4 късмета на човек бяхме написали, но вече само два помня - здраве и пътуване.

МГМ, стискам палци на детенцето ти да се адаптира бързо в градината.

# 636
Орисвам аз моите късмети и винаги се сбъдват😜

МГМ, никога не с ми с еоба дали за ревящо дете. Напротив, факира са в успокояването и след минути пускат снимка в апа как щастливо си се занимава.  Синът никога не е спал, дори като новороден, заварвала съм го да спи в скута на учителка докато тя си играе с другите деца. То и неговото спане беше 10 мин де. Щерката и до днес не заспива сама у нас, там от бебе отиваше в "кошничката" и си лягаше сама. В нейната градина бяха много сладки креватчетата. При сина слагаха дюшеци в едната стая, за който иска да спи, останалите играеха в другата стая.
Различни са градините много. Аз още бременна обиколих да избера в коя да я запиша малката. Тязи до нас не ми хареса като условия и управление, но пък другата беше разкошна от веригат Busy bees. Синът беше в държавна градина, но пък те са по-гъвкви откъм график и условия и по-евтини. Бързо адаптиране ви желая и на двете!

Аз днес свалям украсата. 6-ти се пада през седмицата, а 11-ти ми е твърде далече. Освен това съм сама с децата и гоня срокове в работата, само елха ми трябва в списъка със задачи🙈

# 637
  • UK
Дано да я изтърпят, преди две седмици като имаше trial day беше ревала час и половина докато не отидох да я взема, а последните две седмици като е сама с баща си реве почти през цялото време докато не се прибера. Много ми е жал за нея, ама няма как.

# 638
Ще свикне, пък и там ще я занимават, с други деца и нови възрастни ще се нагоди по новия режим.

За Коледа взех uno no mercy и uno teams. Teams e OK, различно е от досегашното обикновено уно, но уно no mercy е велико. Толкова е жестока играта, всички крещим, ядосваме се, за другата Коледа ще подарявам на приятели, да се изпокарат и те.

# 639
Честита Нова година момичета, здраве, любов и благоденствие за вас и семействата ви!
Ние посрещнахме новата година в къщи.  Приготвихме няколко ястия, колкото да се изядат и гледахме коледни филми Simple Smile

# 640
Бу, а ние играем с едни прасенца🤣Същата картинка сме. Има една коза, която краде на другите играчи прасетата и е голяма караница от типа "Защо все от мен взимате?!" или "Само аз нямам нямам прсета, не е честно"🤣

Тук вали сняг. Чакаме да натрупа да извадим шейната🤞

# 641
  • на малък остров в океана
Бу, само как ме инфлуенсна. Поръчах и аз No mercy. Имаше някакви негативни коментари в амазон, че картите не били качествени, че идвали отворени, но в момента са доста намалени, така че ще видя какво ще дойде.
Миналата година поръчах една игра Sounds Fishy или нещо подобно, ама така си стои, че сме трима, а тя е за 4+, ама кой да чете. 🤣

# 642
Аз си взех варианта с метална кутия, защото много играем Уно и го влачим навсякъде, та ми беше ясно как ще е, поне да го предпазя в аванс, вместо после да му купувам кутия, както направих с оригиналното. Качеството е съвсем нормално, карти като карти, все пак са картон, не знам какво очакват. Виждала съм водоустойчив вариант на уно, ама чак пък толкова...
Класическо Уно имаме оригинално и китайско, ами, никаква особена разлика няма в качеството, не им обръщай внимание. Но предупреди домашните преди игра на No mercy, много е емоционално, не се сърди човече ряпа да яде. Вчера ме извадиха от играта буквално с втората сложена карта Simple Smile))

# 643
  • на малък остров в океана
Първо и аз мислех с металната кутия да поръчам, но имаше коментари, че не са получили металната кутия, а аз съм карък.

# 644
А, дойде си, само поръчвах два пъти, че първата дойде смачкана, неуспешен опит да пазарувам от amazon resale, описана "като ново", а не беше, та връщах. Второто, ново, си дойде в идеален вид.
Но можеш да намериш удобна кутия и сама, ето какво измислих за едното тесте от обикновеното уно, това е на децата и да им е лесно да го носят по чанти.
Това е метална кутия от сапун от tkmaxx, обикновеното уно влиза точно. No mercy е по-голямо тесте, но можеш да измислиш нещо. За другото тесте обикновено уно купих пластмасова кутия от Амазон, тя е за оригиналното и е по-фенси от кутията за сапун.

Общи условия

Активация на акаунт