Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 30 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
На снимката, която вече не я виждам с къста коса.
Бу беше качила снимка с къса коса от младежките си години да покаже, да не се бъркаш? И на мен ми хареса, но може би е било твърде смело за онези времена 😃

# 616
  • До хладилника, който обичам
Аз бях, беше ужасно, отзад ми беше вдигнала врата до ушите, отгоре на купичка, мани бегай. Никой не трябва да бъде стриган на купичка.

# 617
Успях да зърна Бу с късата коса и ми хареса. Може ми наистина по-смело и момчешко, но ѝ стоеше много сладко. Отзад как е било не знам.Simple Smile
Около моите 17-18 години си топирахме косите. Нямам снимки оттогава тук, съвсем съзнателно не съм донесла.
Тук всеки път ми е притеснено, когато косата ми стане за подстригване, ама не си представям чак да не го правя. Намерила съм и цвят, с който се харесвам и който, отмивайки се, се смесва добре с растящите ми бели корени. И пак добре, че не разчитам само на косата за хубост.Simple Smile

# 618
О, аз много години бях с много къса коса. Била съм неведнъж и цялата глава с втори номер с машинка, отива ми. Но оная прическа беше просто зло творение на фрозьорка с махмурлук, няма друго обяснение.

# 619
Но оная прическа беше просто зло творение на фрозьорка с махмурлук, няма друго обяснение.
🤣🤣🤣

Какви са плановете за утре вечер?

# 620
Основните ми планове се въртят около безкрайно количество руска салата Grinning

# 621
  • UK
И аз нямам търпение за руската салата!

# 622
На нас тя ни беше основното ястие за Бъдни вечер🤭 За утре нямам идея какво ще ядем.

Аз още не съм си написала годишната оценка, която трябва да предам до края на декември, така че ще изпратя старата година работейки в опит да хвана срока🙈Много сложно е направено и се оказа по-трудо_ и времеемко от очакваният. За догодина ще знам и ще се опитвам в крачка да го пиша.

На почивките ще правя късмети и традиционната ни игра за забавление. Тази година се сетих и бенгалски огън да взема. Обаче нямаме шампанско🤣

# 623
Нашия EDPR го правят все по-иновативен и вече много по-лесен за попълване с минимален текст, но да е жив и здрав чатгпт, много бързо написахме двамата основните неща.

# 624
А при нас стана обратното. Едната част преди имаше 6 критерия, които като въвеждаш нещо можеш да го адресираш и там с един клик. Сега се попълва отделен файл и реално трябва да обощавам вече написаното в системата по нови 15 критерия и дори не мога да го копирам. Двойна работа, двойно време. Да не говорим, че се оказа, че съм правила толкова много неща като почнах да ги описвам, че чак аз се очудих от себе си Laughing Щеше да е идеално, ако мога да ползвам тея нови технологии, но са забранени в нашата работа с цел да не изтича информация. Дори не ползваме "облаци".

Играта е готова, късметите са принтирани...Време е за парти!
Весело посрещане на новата година и да ви донесе всичко, от което имате нужда!

# 625
  • Bristol
Co Pilot при нас работи в работата, chat GPT ни е забранен.
Бу, има ли такова нещо като безкрайна руска салата! 😁
Аз въпреки ваксината, втори път боледувам този месец. Не знам какво стана.

Успешна Нова Година, да сме по-здрави и по-късметлии! 🥳

Изписахме ли темата? 😄

# 626
Честита нова година на вас и семействата ви! Да донесе мир, здраве и щастие!

# 627
  • След завоя в дясно
За много години Момичета,  нека новата година донесе на Вас и Вашите семейства много здраве и повече усмивки.
Снимка от Коледения базар, който успяхме да посетим тази година в Германия. Нямах и на идея колко много различни видове греяно вино се предлагат.  🍷

# 628
Да е здрава и успешна новата година! Да ви донесе това, от което имате нужда!

Мери, не сме. Още трябва да се потрудим 🤣 Здрава да си 2026!

Ел, много добре изглежда. За виното ме разсмя.

Какво си изтеглихте от баницата? На мен пак работата ми се падна 🤣Сложих към 20 различни късмети на няколко желани теми. Наблегнах на здравето да си вдигна шанса да го изтегля, но не би 🙈И почивки много сложих...А на вас какво се падна?

# 629
  • Leeds, UK

Да е здраве и берекет.
ММ е болен от вчера, а пък на мен ми рязаха един скинтаг и яденето и пиенето бяха под нивото ни 😁Избутахме  до 12 и айде по леглата. Даже и шампанското не отворихме. Днес мързелът продължава с пълна сила и ще гледаме филмчета и концертчета, завити на топло. Ядене има за целия китайски народ.

Общи условия

Активация на акаунт