Искам да изкажа негативното си мнение за тази докторка.Отидох на преглед при нея с майка ми на 90 години жена,за да даде мнение за операция на кожен тумор на носа с местна упойка.Още в коридора тя започна да уговаря да сме оставели майка ми за няколко дни в болницата да я “стабилизират”.Започна прегледа и тя започна да мрънка,че не нося никакви стари изследвания.Сз и обясних,че не съм знаела,че ще поискат мнение от кардиолог за тази малка операция с местна упойка.После каза,че “ще ме застреля” ако не пазя и не и изпратя старата ехография от болница преди една година.После заключи,че трябва да направим рентген !😳Каза и че трябва да я оставя в болницата и аз да съм обслужваща майка ми.Не констатира нищо като тревожни симптоми,а майка ми си беше добре,без оплаквания.Взима си редовно лекарствата за кръвно.Когато каза за рентгена,аз казах,че не е необходимо да я облъчваме излишно.Тогава тя скочи и се развика да не и казвам какво е необходимо
и че ни подарявала този преглед!Излезе от кабинета и отвори широко вратата.Когато аз излязох с майка на количка,тя каза:”Ама вие
наистина ли си тръгвате”?Е не,ще и се моля!
Казах,че тя отказва преглед и си тръгнахме.
През цялото време се държеше грубо с мен и майка ми,в резултат на което майка ми вдигна 160/100 кръвно!
Искам да ви предупредя!
Докторът хирург Славчев от същата болница искаше операция на малък тумор като брадавица с пълна упойка на жена на 90 години,за да има болничен престой и съответно черпене от касата.
А въпросната доктор Кържина пък искаше още един болничен престой по същите причини и ненужен рентген!
Всичко това се прави заради здравната каса и да се получат максимално много пари от пациента и от касата!
Записах на майка ми час за друг хирург,който не пожела нито мнение на кардиолог,нито изследвания,защото тази операция е лека
и не го изисква.
Бъдете внимателни,когато искат да ви обират!