iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 134

• 52 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Smile, за общо укрепване, но като бонус изчезна началната форма на акне. В iherb има много отзиви, че изчезва и акнето. Сънят му се подобри, настроението, самочувствието. Израстна доста, беше много слаб.  Преди тези витамини колкото и да готвех, не се получаваше. Успя да постигне здравословно тегло.

# 166
Дами, кодовете Gold120 и Gold60 не даваха ли 30% отстъпка за марките на iHerb? При мен Gold60 дава 10% за California gold nutrition.

# 167
  • София
Дами, кодовете Gold120 и Gold60 не даваха ли 30% отстъпка за марките на iHerb? При мен Gold60 дава 10% за California gold nutrition.
Само код Gold120 дава 30% на марките на iherb... на останалите по 10%

# 168
Благодаря, Денис. Явно грешно съм запомнила. Значи ще трябва да допълня до 120 долара. Grinning

# 169
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
валидни до  9 октомври - 20:00 ч. н. вр.

- не могат да се комбинират с други оферти, кодове ...
(но, винаги пробвайте, има и изключения)

# 170
Поръчах един пробиотик , но са ми изпратили друг . Писах на Съпорта на 1.10 като исках да ми изпратят от мен поръчания , но тази сутрин получих съобщение , че ми връщат платената за него сума . Надявам се да пуснат отново код , за да си го поръчам , че иключително рядко го намалят .

Код за отстъпка HZW6006

# 171
  • Бургас
Здравейте!
Много приятно бях изненадана от IHerb.Преди малко проверих кошницата с добавките които бях приготвила да поръчам в последния възможен момент ,тъй като очаквах да ми активарат бонуса на 2.10.Така и го пропуснах момента и днес успях да ги поръчам с 28% намаление от последния код..Просто реших да пробвам и стана до последно не вярвах да видим.

# 172
  • София
denis, прези година ми беше препоръчала Teen Power за момчета. Имаха толкова много ползи върху сина ми. Изчисти се и акнето му.
Може ли линк към конкретния продукт?

# 173
# 174
  • Berlin
Има ли някаква възрастова граница за тази добавка? Коментарът за акнето особено ме заинтересува. За тийн акне дали има смисъл да се борим или да оставим да премине и само да се внимава с почистването на лицето.🤔

Моят код - DCN033

# 175
То и да отмине, проблемът е, че оставя белези. А без лечение според мен, най-много да се засили. Не мисля, че някой се чувства добре в кожата си с акне.
Когато го давах миналата година на сина ми, беше на 13.
Из коментарите в iherb четох, че доста хора го дават на 12 годишни.
Пи го тогава два месеца. Беше се появило акне и то просто изчезна без никакви следи.
Сега година по-късно отново се появи, но по-засилено. Виждам, че оставя и белези. Той определено се притеснява от него. Ползва същата козметика като тогава, но ефектът е супер минимален към никакъв. Тоест изчезването на акнето изобщо не се е дължало на козметика, която ползва успоредно докато пи Power teen.

# 176
  • Berlin
Благодаря! Аз също се притеснявам от белези, засега е ок детето, но наистина има много пъпки. Аз не съм имала особено акне като тийн и съм малко в чуденка какво да правим и как да му помогна. Ползва една пяна и един крем, които последно купих от сайта, на Some By Mi. Той казва, че има промяна, но не аз не виждам голям резултат.

# 177
Имам въпрос относно маслото от вечерна Иглика - Super Primrose, 1,300 mg, 120 Softgels
Скрит текст:
Сега ще го почвам, но някъде четох, че трябва да се прави почивка или по-скоро, че се правил един курс от 2 месеца в годината. И сега съм малко объркана, мога ли да го пия постоянно или да почивам, с натрупвани ли е?

Смятам да го пия заедно с омега-3 на CGN, ок ли е така?

# 178
  • В центъра на моретата
Здравейте,
@denis, имам следното питане. В случай, че се приема диатомична пръст сутрин на гладно, ХК и колаген тип II кога следва да се приема, за да не се губи ефекта от всички добавки.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:04 от zaek

# 179
  • София
код MTG20 - дава 20% намаление на Мetagenics

Общи условия

Активация на акаунт