iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 134

• 52 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
 Някой има ли опит със загубена пратка? Покрай големите намаления пуснах две последователни поръчки всяка с размер на максимално допустимата сума и първата макар и с леко забавяне пристигна миналата седмица. Втората обаче все още я няма никаква. На 04.10 е била освободена от митница в Унгария, "пристигнала е в страната на дестинацията и е предадена на местния превозвач". Има си тракинг номер  от Спиди, но само толкова. Писах на съпорта вчера и казаха, че ще проверят какво става, но ще отнеме време. Днес
в профила ми на очаквана доставка пише "датата не е налична". Вече съм почти сигурна, че няма да я получа, а най-неприятното е, че беше поръчка изцяло направена за приятел. Случвало ли ви се е подобно нещо и мога ли да разчитам, че сумата ще ми бъде възстановена, или поне да ми бъде изпратена наново поръчката?

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 23:31 от ina-mina

# 211
Сайта са много точни и коректни с връщането на пари.За жалост продуктите скоро няма да намериш на тази цена.Свържи се и с спиди,може да я намерят.

# 212
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
валидни до  16 октомври - 20:00 ч. н. вр.

- не могат да се комбинират с други оферти, кодове ...
(но, винаги пробвайте, има и изключения)

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 14:17 от denis©

# 213
  • Berlin
След като има номер на Спиди, търсете я там.
Няма да изпратят нова поръчка, а ще възстановят сумата.

Моят код - DCN033

# 214
Denis, има ли в сайта еквивалент на тукашния нурофен капсули от 400 мг за възрастни?
Писна ми да им давам по 10 лв. за блистер.

# 215
  • София
Denis, има ли в сайта еквивалент на тукашния нурофен капсули от 400 мг за възрастни?
Писна ми да им давам по 10 лв. за блистер.
Да, има аналог на Нурофен - разгледай тези продукти ... и се консултирай с лекар:
https://bg.iherb.com/pr/advil-ibuprofen-tablets-200-mg-100-coated-tablets/125268
Комбинация с Ацетаминофен или Парацетамол:
https://bg.iherb.com/pr/advil-dual-action-with-acetaminophen-144-caplets/128597
Синузит, запушен нос ...
https://bg.iherb.com/pr/advil-sinus-congestion-pain-non-drowsy-2 … ed-tablets/125280 с Фенилефрин - за отбъбване на назалната лигавица

Ето и за деца:
https://bg.iherb.com/pr/advil-children-s-advil-fever-for-ages-2- … -oz-120-ml/128598
https://bg.iherb.com/pr/advil-junior-strength-chewables-ages-2-1 … le-tablets/125274

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 19:34 от denis©

# 216
Здравейте!
 Някой има ли опит със загубена пратка? Покрай големите намаления пуснах две последователни поръчки всяка с размер на максимално допустимата сума и първата макар и с леко забавяне пристигна миналата седмица. Втората обаче все още я няма никаква. На 04.10 е била освободена от митница в Унгария, "пристигнала е в страната на дестинацията и е предадена на местния превозвач". Има си тракинг номер  от Спиди, но само толкова. Писах на съпорта вчера и казаха, че ще проверят какво става, но ще отнеме време. Днес
в профила ми на очаквана доставка пише "датата не е налична". Вече съм почти сигурна, че няма да я получа, а най-неприятното е, че беше поръчка изцяло направена за приятел. Случвало ли ви се е подобно нещо и мога ли да разчитам, че сумата ще ми бъде възстановена, или поне да ми бъде изпратена наново поръчката?
В същата ситуация съм и аз , явно на 4.10 е паднала такава мъгла над Унгария , че май доста пратки са неполучени или изгубени от тази дата . Звънях в международен отдел на Спиди и казват , че пратката не е влязла в Бг и нищо не могат да направят . Някой , ако знае как се процедира в такава ситуация , моля да сподели .

Код за отстъпка HZW6006

# 217
Ами в такава ситуация остава само да се чака Simple Smile И аз минах по този път, в Унгария стоя много дълго време, но вчера я получих. Всички ще дойдат, но с известно забавяне, което беше съвсем очаквано предвид дългия период на намаления.

# 218
Denis, смятам да приемам през зимните месеци веднъж седмично 5000IU витамин D. Как e правилно да се комбинира с витамин K2. Имам от този -Natural-factors-vitamin-k2-120-mcg-60-vegetarian-capsules

# 219
Здравейте!
В същата ситуация съм и аз , явно на 4.10 е паднала такава мъгла над Унгария , че май доста пратки са неполучени или изгубени от тази дата . Звънях в международен отдел на Спиди и казват , че пратката не е влязла в Бг и нищо не могат да направят . Някой , ако знае как се процедира в такава ситуация , моля да сподели .

Код за отстъпка HZW6006
Споделяла съм моя опит в аналогична ситуация.Не получих никакво съдействие от Спиди,въпреки многократните телефонни разговори.iHerb са подали сигнал за неполучена пратка,върна се при тях и си получих парите.Отне около месец след срока за доставка.

# 220
Аз имах подобен проблем през август. В тракинга стоеше дълго надпис "Exception status". Писах на съпорта и след проверка решиха, че пратката е загубена и върнаха сумата по сметка. След около две седмици неочаквано все пак я получих и поисках да я платя, но от iherb нямали такава практика.

# 221
  • София
Denis, смятам да приемам през
Скрит текст:
зимните месеци веднъж седмично 5000IU витамин D. Как e правилно да се комбинира с витамин K2. Имам от този -Natural-factors-vitamin-k2-120-mcg-60-vegetarian-capsules
Става... и на мен, точно този К2, ми харесва много и най-често него ползвам.
Може на един прием, Д3 + К2 или на отделни, както прецениш. Приемат се след по-мазно хранене.

# 222
Скрит текст:
зимните месеци веднъж седмично 5000IU витамин D. Как e правилно да се комбинира с витамин K2. Имам от този -Natural-factors-vitamin-k2-120-mcg-60-vegetarian-capsules
Може на един прием, Д3 + К2 или на отделни, както прецениш. Приемат се след по-мазно хранене.

Въпросът ми е по-скоро по колко К2 да вземам - веднъж седмично ли с витамин Д или всеки ден по една капсула, както е написано на етикета?

# 223
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Въпросът ми е по-скоро по колко К2 да вземам - веднъж седмично ли с витамин Д или всеки ден по една капсула, както е написано на етикета?
Ako приемаш 5000 IU вит. Д само един път в седмица, приемаш и 120мкг К2 един път в седмицата.

# 224
Здравейте,Denis!

Моля да ми препоръчате омега 3 за 15годишин тийнейджър.
Как и колко  дълго може да се приема?Прави ли се почивка?

От няколко дни започна да приема Source of Life, Power Teen for Him.
Може ли в комбинация с омега 3 или не?

Благодаря!🍁

Общи условия

Активация на акаунт