iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 134

• 50 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Извинявам се за натрапничеството, но си позволявам си да се самоцитирам:
"Здравейте, Денис!
Искам да попитам трябва ли да се прави почивка при приема на гинко билоба и California Gold Nutrition, Силимарин комплекс?"

# 376
  • София
Здравейте! Извинявам
Скрит текст:
се за натрапничеството, но си позволявам си да се самоцитирам:
"Здравейте, Денис!
Искам да попитам трябва ли да се прави почивка при приема на гинко билоба и California Gold Nutrition, Силимарин комплекс?"
Здравей!
Зависи кой и за какво точно ги приема?! Най-общо 3 до 6 месеца.
Напр. Силимарин може да се приема при хронично чернодробно заболяване до 1 година, при цироза до 2 год., диабетна нефропатия 3 месеца и т.н. без да се правят почивки.

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

# 377
  • На брега на реката
Здравей, Денис!

Може ли препоръка, за хубав вит.В5 с максимално изчистен състав. Иска ми се да добавя, заради нисък сутрешен кортизол.
Благодаря!

# 378
  • София
Misc Bomb Ежедневните промоции през м. Ноември започнаха!!!

следващи (*):
код 22SLEEP24 22% намаление на Sleep
- 4-5 ноември

код 22HAIR24 22% намаление на Hair Care
- 5-6 ноември

* Информацията е предварителна и може да бъде променена

Здравей, Денис!

Може ли препоръка, за хубав вит.В5 с максимално изчистен състав. Иска ми се да добавя, заради нисък сутрешен кортизол.
Благодаря!
Здравей!
Ето  предложения за по-хубав вит. В5 Simple Smile
https://bg.iherb.com/pr/jarrow-formulas-pantethine-450-mg-60-softgels/121
https://bg.iherb.com/pr/natural-factors-biocoenzymated-b5-pantet … 60-softgels/85649

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 07:51 от denis©

# 379
Денис, моля те за съвет. Кога да приемам това DMAE с пантетин и вит. B6 - преди или след храна, сутрин или вечер:
https://bg.iherb.com/pr/country-life-coenzymized-dmae-700-mg-50- … -per-capsule/1684
Ще го вземам за памет и концентрация, тази доза добра ли е за тази цел? Четох, че като страничен ефект се отразява добре на кожата, което е добре, но има ли и не толкова приятни нежелани ефекти, за които трябва да внимавам?

# 380
Denis моля за препоръка за карамфилово масло за пиене .
Имам забавена поръчка от 23 октомври - все още си стои в US - Posting/Colection . Писах  на сайта , но няма промяна , а всичко което поръчах ми е много спешно необходимо .

Код за отстъпка HZW6006 .

# 381
Имам забавена поръчка от 23 октомври - все още си стои в US - Posting/Colection . Писах  на сайта , но няма промяна , а всичко което поръчах ми е много спешно необходимо .

И аз имам от тогава.Сайта изпратиха имейл миналата седмица,че ще има забавяне.А като влезете в проследяването също пише,че ще се забави.Нищо не може да се направи по въпроса.

# 382

И аз имам от тогава.Сайта изпратиха имейл миналата седмица,че ще има забавяне.А като влезете в проследяването също пише,че ще се забави.Нищо не може да се направи по въпроса.
Тогава пуснах 2 поръчки . Втората е вече в България , но първата , в която са ми най-необходимите неща  кой знае кога ще дойде , а аз разчитах на тях . За втори път ми се случва това в рамките на един месец .

# 383
  • Miami
И аз пуснах поръчка на 24 октомври и вчера им писах, защото няма никакво развитие. Аз поръчвам от САЩ до България (т.е. аз съм в САЩ и поръчах до БГ ) за пръв път и не знам как точно се проследяват нещата. Та те ми казаха, че имало забавяне заради отложен самолетен полет. В акаунат ми iHerb поръчката ми стои с този статус Shipped
Package is Ready for Carrier
 и също пише това Due to unexpected flight schedule changes, your order is delayed. Please contact the carrier with your tracking number for more updates.(имало непредведвидени измененя в полета и да контактна превозвача)

Когато отида на сайта на превозвача Meest Tracking от 24 октомври това съобщение виждам(буквално, копирала съм го от там)
NaN-NaN-NaN NaN:NaN   US      PARCEL REGISTERED
NaN-NaN-NaN NaN:NaN   US      POSTING / COLLECTION

При разговора с тях вчера ми казаха, че ще ескалейтнат случая и ще ми пишат обратно. Получих имейл:
Скрит текст:
Andrei (iHerb)
Oct 31, 2024, 3:01 PM PDT

Dear ,

Thank you for contacting iHerb.com through Live Chat.

We are sending this email as a follow-up.

We've seen that there is a Flight delay on October 29th which is causing the delayed tracking of your shipment.

Rest assured that the tracking link will be updated by the carrier once your package is received in your country.

Let us know if you have any other questions or concerns.
Sincerely,

Andrei
Your iHerb Team

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 21:06 от Кори

# 384
Здравейте,
Вчера си поръчах л-теанин, 5HTP и Мелатонин 10мг. Та въпросът ми е: могат ли на границата да ми вземат 5HTP и Мелатонина, защото тук в България са забранени? И как се контролират тези поръчки на забранени в България хранителни добавки от БАБХ?
Благодаря!

# 385
Здравейте,
Вчера си поръчах л-теанин, 5HTP и Мелатонин 10мг. Та въпросът ми е: могат ли на границата да ми вземат 5HTP и Мелатонина, защото тук в България са забранени? И как се контролират тези поръчки на забранени в България хранителни добавки от БАБХ?
Благодаря!
Не са забранени - продават се във всяка дрогерия и аптека. Аз поръчвам редовно за децата от айхерб.

# 386
  • София
Денис, моля те за съвет. Кога да приемам това DMAE
Скрит текст:
с пантетин и вит. B6 - преди или след храна, сутрин или вечер:
https://bg.iherb.com/pr/country-life-coenzymized-dmae-700-mg-50- … -per-capsule/1684
Ще го вземам за памет и концентрация, тази доза добра ли е за тази цел? Четох, че като страничен ефект се отразява добре на кожата, което е добре, но има ли и не толкова приятни нежелани ефекти, за които трябва да внимавам?
За DMAE - на гладно, с вода, започва се с ниска доза... по-добре сутрин до ранния следобед?!
При високи дози - безсъние, мускулно напрежение, мускулни потрепвания, възбуда, объркване, сънливост, ярки сънища, депресия, повишено кръв. налягане...
Добре е да се направи консултация с лекар ( дали е подходяща добавка за този, който ще е приема, на база  здравословно му състояние?! )

# 387
На гладно или преди хранене се приемат тези добавки и удачно ли е да ги приема заедно ?

# 388
Денис,https://bg.iherb.com/pr/doctor-s-best-high-absorption-magnesium-200-mg-120-tablets-100-mg-per-tablet/15 този магнезий дали е хубав за сън?Четохче препоръчваш глутамин.

# 389
Здравейте! Извинявам
Скрит текст:
се за натрапничеството, но си позволявам си да се самоцитирам:
"Здравейте, Денис!
Здравей!
Зависи кой и за какво точно ги приема?! Най-общо 3 до 6 месеца.
Напр. Силимарин може да се приема при хронично чернодробно заболяване до 1 година, при цироза до 2 год., диабетна нефропатия 3 месеца и т.н. без да се правят почивки.

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

Общи условия

Активация на акаунт