iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 134

• 50 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Еzzr, направо дай адреса на близкия ти офис. Аз винаги от офис си вземам пратките.

# 721
  • 🌊
Да чукам на дърво, моите не са ги задържали и буквално на другия ден след влизане в България са били при мен независимо дали в офис или до адрес, а съм във Варна.
Иначе за кодовете беше доста странна ситуация. Без код сумата е 76.25 лв, с код ми я вдигна над 80 и с 8 лева доставка. Аз затова и се чудех как да го махна иначе разбира се бих подкрепила някого.

# 722
Еzzr, направо дай адреса на близкия ти офис. Аз винаги от офис си вземам пратките.

Не срещам в темата информация за това, че има възможност за директно насочване до офис, и ме съмнява, че може да се случи автоматично.
Посочвайки адрес за доставка, на който има офис на Спиди, той все така ще се приема като адрес за доставка, освен ако не е потвърдено, че това е офис.
Всичко става автоматично - няма кой да пише или да гледа товарителници, за да обърне внимание, че има съвпадение с офис.
Ако има някаква особеност, то трябва да е нещо от рода на: при обработката от страна на Спиди на данните за доставка, получени от iHerb в електронен вид, ако се засече в тези данни информация в точно определен вид (например номер на офис), това да се вземе предвид при генерирането на българската товарителница.

# 723
При мен адресът е офиса на Спиди и досега не се е случвало да не отиде в офиса направо - говорим за поне 10 поръчки.

# 724
Еее, Спиди много се излагат Rage, как може добавките ми да пристигнат от Америка до България за 1 седмица и да ги оставят да висят още 1 седмица в склад преди да ги доставят. За първи път виждам такава информация от проследяването, че пратката е пристигнала в офис в София, а ще я доставят след седмица... Сигурно са много натоварени, но пратките от iHerb не са обемни, поне в кутия да я сложат, въобще не държа да ми я носят до адрес.

От Полша идват добавките, като локация. Не от Америка 😀

# 725
Елора, щом ти пише безплатна доставка и не ти начислява сума за нея, какво те притеснява? Няма да ти
Де да знам, притесних се Grinning
Ще знам вече. Явно се изчислява преди отстъпката.
Абе важното е да пише безплатна доставка.
Но накрая добавих още една добавка - желязо.
Бях намерила тук, но се оказа с изтичащ срок. Ще ми върнат парите от медея.
И същата я намирам в ихерб, но се замотах и за 10 минути се изчерпа.
Е, друго желязо взех.

# 726
Ако въпросната отстъпка е от кредит дето ти е бил в акаунта, ти реално си ги плащаш, но част от плащането е с кредита. Т.е. сумата на поръчката не ти е толкова а е цялата. Поне аз така си го обяснявам. Ако е заради намалена цена, мисля че си искаше да достигнеш 40те долара.

# 727
Еее, Спиди много се излагат Rage, как може добавките ми да пристигнат от Америка до България за 1 седмица и да ги оставят да висят още 1 седмица в склад преди да ги доставят.

От Полша идват добавките, като локация. Не от Америка 😀
Ами в сайта пише, че тръгват от там, ако те лъжат...

# 728
Да ви похваля тези таблетки за коса  дадоха резултат за 2 месеца при мен, а са за 3 опаковката. С уговорката че нямам дефицити на нищо, както и проблеми с щитовидната, храня се и протеиново. Вземам ги профилактично понеже съм в пред менопауза. Вземат се по 1 на ден. Аз ги вземам на обяд.
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/WJZ092?productId=58110&rc … m_medium=appshare

Скрит текст:

# 729
  • София

- валиден до 31.12

# 730
Да си повторя питането.
Abs, благодаря за отговора за електролити те!
Здравейте, моля за препоръки за следните:
за мен:
-Електролити, по възможност без захар, подсладители и овкусители.
Има ли полза от електролитите? Каква е разликата спрямо това да увелича приема на натриева и калиева сол, например да пия вода със сол в нея? По принцип натрия ми е нисък, а и надбъбречните ми имат нужда от подкрепа.
-протеолитични ензими. Смятам да ги опитам като част от протокол за Хашимото
- магнезиев цитрат на прах, неовккусен. Тук изобщо не знам дали ще успея да го пия, досега не съм опитвала на прах, много ли е силен вкуса му?
- Saccharomicis boulardi
-  карнитин, ако може да съдържа Л карнитин и ацетил Л карнитин

- и за жена на 70+ някакъв качествен и сравнително бюджетен вариант на Силимарин. Иска само силимарин без глухарчета и т.н.

# 731
Денис , може ли отзиви за

# 732
  • България, София
Здравейте!
Наслагала съм разни продукти в количката покрай намаленията, но за някои продукти излиза следния надпис:

Методът за доставка не е наличен, моля, коригирайте количката си, ако искате да използвате този превозвач.

Артикулът(ите) във вашата количка не се поддържат от този метод на доставка.

Това какво трябва да значи?
Досега не ми се е случвало.

# 733
  • 🌊
Аз го забелязах с някои от инозитолите. Вероятно има някакво законово ограничение за внос

# 734
  • България, София
При мен дори не са добавки.
Балсамчета за устни и етерично масло и масло за укрепване на скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт