След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 46 480
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
При мен положението е още по - сложно. На 7.12 има рожден ден и тъй като и той нищо не иска, всичко си имал, ще му дадем пари, за да си купи пуловер и дънки, защото съм му била съсипала един чифт в сушилнята и имал само 3 броя. За Коледа по принцип винаги им правим изненада, но тази най - вероятно няма да се получи, защото сестра му иска поредните маратонки и ММ й каза да пише на Дядо Коледа.Така, че, ако му допадне идеята може и той маратонки да получи.
За 8.12. не успяха да се организират и най - много само няколко човека от групата да отидат някъде на заведение. Подарък няма да му взимаме, защото ние за двата ни е трудно да измислим, та какво остава и за този 😁

# 736
  • София
Подарък за 8-ми декември? Не мисля, то ако тръгнем така за всяка седмица ще се намира повод за подарък.
Намаленията са много лошо нещо. Миналата седмица си поръча (за моя сметка) парфюм, яке, маратонки, блуза.  Еми за Коледа май ще получи един комплект чорапи, които му бях поръчала без да си ги е избирал сам и за които не знае. А имам и второ дете, което беше малко по-скромно в поръчките, като суми, но не и за количество. Какво да измисля, което хем да е изненада, хем да им хареса.

# 737
При нас изненадите бяха до 10 годишна възраст ( а може и по-рано да е било) … имам предвид относно подаръци, а иначе изненади бол … 🤣 Поръчах едни кожени боти онлайн, които много харесах, но като се има предвид, че нямам опит в електронните покупки не знам дали ще съм уцелила. Той си беше харесал един часовник от летището: най-много да му кажа да си го вземе за Коледа. При тях тече записване за изпити до 8 декември и всичките 5 от общо 6 ( без един предварителен декември месец) са през февруари: някои през седмица, а други -през ден, 2,3 или 5. Мислех си, че ще имат по-голяма свобода на избор на дати. Явно март месец е за поправки, а не за редовна сесия. Дано да не стига дотам!

# 738
Дъщеря ми си получи коледните подаръци октомври от аутлета до Милано Simple Smile. Казах й на самия празник, че най-много някое червило да получи. Синът ми (на 15) главоломно смени стила на обличане и от памучни долници и карго панталони рязко премина на по-елегантни неща, та се наложи да допълним към маратонките нещо по-така, 2 чифта спортни обувки минаха в графата коледни Simple Smile. Така че тази година под елхата ще има нещо дребно и символично.
Иначе най-големият подарък ни е семейната почивка на топло по празниците, и наборката, и съпругът ми имат юбилеи през март и решихме, че единственото време да се съберем комплект е по Коледа и си организирахме пътуване.

# 739
  • София
Коледният подарък си го получи за черен петък - харесала си едни хай-тек слушалки и пуснах сумата да си ги купува. Беше си за няколко дни в София и тогава ми подноси един пуловер и каза, че много и харесва. Може да и спретна една изненадка като и купя същия, но ще помисля.
За 8 декември не правя подаръци, то студентите в чужбина не го и празнуват Simple Smile
По празниците сме си тук, не можем да се стиковаме - и двете пристигат и си заминават по различно време, имат изпити по различно време януари, та чак февруари ще комбинираме Св.Валентин и моя рожден ден и ще идем в Париж всички заедно. Ако има достатъчно сняг, може някакви еднодневни ски на Боровец да направим.

# 740
  • Sofia
На 50-та страница да помоля Спунк в заглавието на новата тема да фигурира набора (2005), че като ви изпусна, по-лесно намирам в наборните Relaxed
И на мен ми е труден - оглеждам за пуловер, но все още не съм харесала нищо. Поръчах онлайн нещо дребно, но ще търся. Пари не иска Laughing Той напоследък само на книги се радва, но не учебни Grin Едни дебели съвременни изчекни на английски... аз не мога да му ги избера, трябва да проучвам, а не ми се... Баща му за пиано говори - племенничките развалиха старото и младежът спря да свири, а така хубаво свири Revolving Hearts Обаче той е много пестелив и твърди, че не си струва инвестицията за малкото време, което отделя на пианото.

На гаджетата им ще взимате ли нещо? Thinking Мислех си за едни топли пантофи за нашето девойче (тези пухкавите от ествствена агнешка кожа). Но пък да не я притесня, да се почувства длъжна и тя да купи за нас и стана една... От друга страна тя е много грижовна и старателна и нищо чудно вече да ни е измислила нещо Rolling Eyes

# 741
Моят се разгаджоса наскоро, та поне тва отпадна. Ама с нищо не ми помага с насоки за себе си .. дрехи за подаръци не броя. Така или иначе носи само тениски, пуловери, блузи, абсурд.

# 742
  • София
На гаджето задължително се купува подарък, но той си е от младежа. Ние само даваме парите. "Нашата" девойка обича да получава не един подарък, а няколко и всяка година и за РД и за Коледа, младежа купува по дузина 😂 Като сред подаръците винаги има парафюм и книга. Много често стойността на нейните подаръци е много по - голяма от тези на моите деца, но какво да се прави, любов 😁

# 743
  • София
Момичета, моля някой да пусне темата вместо мен, няма да имам възможност.

За Коледа - чорапи и шоколад. От два месеца все нещо й купувам.

# 744
  • София
Нямаме идеи.
Като си дойде, ще говорим. Фен е на обувките по принцип и най- вероятно ще иска поредния чифт.

# 745
AniK, действай … с темата:kissing_heart:

# 746
При нас Дядо Коледа ще донесе нов сноуборд

# 747
За под елхата си мисля за пижама. То друга дреха надали ще одобри, а и ми е Коледно нещо топло и меко.

# 748
Моето е свраче и това улеснява нещата. Около Коледа и ЧП търговците се надпреварват да предлагат лъскавинки с от циркон до диамант. Познавам вкуса й - подарък в малка кутийка ще е.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 07:48 от Шарлот

# 749
Любимият подарък за всяка жена !

Общи условия

Активация на акаунт