За 8.12. не успяха да се организират и най - много само няколко човека от групата да отидат някъде на заведение. Подарък няма да му взимаме, защото ние за двата ни е трудно да измислим, та какво остава и за този 😁
. Казах й на самия празник, че най-много някое червило да получи. Синът ми (на 15) главоломно смени стила на обличане и от памучни долници и карго панталони рязко премина на по-елегантни неща, та се наложи да допълним към маратонките нещо по-така, 2 чифта спортни обувки минаха в графата коледни
. Така че тази година под елхата ще има нещо дребно и символично. 

Той напоследък само на книги се радва, но не учебни
Едни дебели съвременни изчекни на английски... аз не мога да му ги избера, трябва да проучвам, а не ми се... Баща му за пиано говори - племенничките развалиха старото и младежът спря да свири, а така хубаво свири
Обаче той е много пестелив и твърди, че не си струва инвестицията за малкото време, което отделя на пианото.
Мислех си за едни топли пантофи за нашето девойче (тези пухкавите от ествствена агнешка кожа). Но пък да не я притесня, да се почувства длъжна и тя да купи за нас и стана една... От друга страна тя е много грижовна и старателна и нищо чудно вече да ни е измислила нещо