След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 196
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честити рожденици! Здрави, щастливи, разумни и влюбени в живота да бъдат!

# 151
  • София
Честити да са ви децата Ани и Ради! Здраве, късмет и сбъднати мечти!

Етомира и във Франция е така - приемат в общи линии всички и после ела да гледаш..... Спукват ги от учене. Изпитите са много тежки и около 30-40% минават в следващия курс. Ще видим в Холандия сега как ще бъде. Натиснаха ги вече зраво - задания, домашни, предварителна подготовка за уъркшопи. Там нали са на квартили - първата сесия е началото на ноември, ей го къде е има-няма месец.

# 152
Честито на рождениците, да са много здрави и щастливи!
Много е готино с астралните близнаци - имах състудент астрален близнак, с когото се разбирахме без думи.

# 153
  • София
Аз това, че сте били в една стая в болницата или не съм го знаела или съм го забравила, но е много готино. Значи те се познават от бебета Hug А близко по часове ли ги родихте?
Да са ви здрави, щастливи и добри хора!

# 154
  • Sofia
Аз това, че сте били в една стая в болницата или не съм го знаела или съм го забравила, но е много готино. Значи те се познават от бебета Hug А близко по часове ли ги родихте?
Да са ви здрави, щастливи и добри хора!

Аз родих през нощта, а Ради предиобед или следобед (по-скоро второто), защото трябваше да бъде в друга стая със "следобедните", но споделила, че има позната и я настаниха при мен. Тя ми даде първите уроци по кърмене, преобличане, за всичко ми беше от голяма помощ и все още ми е - споделяме си, тя е страхотен човек и дава много добри съвети HeartpulseHeartpulseHeartpulse Ние се знаехме от форума. Като бременни и после с децата септемврийките много се събирахме. И до ден днешен сме си близки Kissing Smiling Eyes Тези двамата, родени на една дата, в някои отношения изключително много си приличат - запознахме ги на онова събиране с тази ни групичка, на което водихме и децата. Въобще...каквото и да казват някои хора за форума, не го познават такъв, какъвто беше навремето, не познават нашите отношения сега и за мен едно много любимо място, срещащо ме с много хубави хора - приятели.
Благодаря ви от сърце за милите пожелания!!! Да се връщат многократно! Revolving Hearts

# 155
Здравейте,
Желая успех по новия път на децата ни! Да са здрави и да надградят постигнатото до тук и да реализират мечтите си!
Моля за помощ, понеже бяхме на друга вълна и не остана време, а видя студента, че на 24ти е откриването в ТУ. Някой знае ли в колко и от къде факултетен номер?
Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 09:35 от Gigi

# 156
Наистина форумът е родил не малко приятелства. И аз имам такива, от времето на ранното ни майчинство, много дължа и аз на тези майки, в най-трудните ни моменти сме си били подкрепа. Но голяма подкрепа сте и всички останали, с които се знаем само виртуално. То си е направо група за психологическа подкрепа 😊

# 157
...
Мола за помощ, понеже бяхме на друга вълна и не остана време, а видя студента, че на 24ти е откриването в ТУ. Някой знае ли в колко и от къде факултетен номер?
Благодаря предварително.
Откриването https://www.tu-sofia.bg/newsEvents/18387
Факултетния номер би трябвало да са му го дали при записването.

# 158
За ТУ откриването е в 10.00 на двора между блок 1 и 2 и в 11.00 по факултети. Gigi имай предвид, че в момента тече записването за спорт онлайн и затова трябва да влезе с фак. си номер в е -студент, да си види програмата и да избере спорт. Ако сте взимали уверение за нещо, го пише там.

# 159
Много благодаря. Ние понеже до последно сме в изпити за кандидатстване и в чужбина, та съвсем оставихме на заден план ТУ.
Та още довечера се захваща, че не си знае факултетния номер.
А увечение за какво да има?

# 160
Много благодаря. Ние понеже до последно сме в изпити за кандидатстване и в чужбина, та съвсем оставихме на заден план ТУ.
Та още довечера се захваща, че не си знае факултетния номер.
А увечение за какво да има?

Ами ние взехме при записването за общежитие и стол, после взехме второ за картата градски транспорт.

# 161
  • у дома
Здравейте!Дали има младеж или девойка от темата да са приети с предваритвлно ДЗИ в УНСС?И ако да  как е трудноста  и тогава необходимо ли е да се държи мидул мат или може само с оценката от оредварителното ДЗИ-за МИО и МО.

# 162
  • София
svetlaem, може би имаш предвид предварителен изпит. Предварителен ДЗИ няма.
УНСС никога не е бил в полезрението ми и не зная кой изпит с какъв коефициент се приема, но ако на предварителния изпит има висока оценка и няма голяма разлика в коефициентите, то и само той ще свърши работа.

# 163
  • у дома
В УНСС никога не е имало коефиценти...
Питането ми е за маркираното в по-тъмен цвят

Ако някой се е явявал на такова предварително ДЗИ по бел,може и на лични да ми сподели къде и как е трудността и тогава отпада ли модул матем от приемния изпит/аз го разбирам,че може само с него да се кандидатства,без  матем/.

# 164
АниК беше писала за ЕПИ; като прочете ще каже… Тя беше включила и МАТ ( нали е максималист…😁), та беше изненадала младежа, но май може и без МАТ.

Общи условия

Активация на акаунт