След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 189
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Потвърждавам за KUL, че е яко учене и, че изпитите са тежки -това обаче за бизнес и икономика го знам от първа ръка, а също и че не е рядкост да не минеш на изпит от първи път дори и след много учене; предполагам, че летвата е висока за всички специалности. Но то къде ли е лесно…?

# 136
  • Sofia
Малко вчера не остана време с Ради да си похвалим гарджетата, че и те навъртяха още един лазарник (да са ни живи, здрави и успешни). Той отбеляза празника си с приятели и приятелката си, ние - кротко вкъщи, както всяка вечер. Не това ме провокира да споменавам РД, а подаръците, които видях тази сутрин - точно по интересите му, с написани на ръка дълги и смислени послания, а не копирани от интернет. Ми радват ме такива млади хора Revolving Hearts А той си сложил леген до главата Laughing Не е по алкохола и нещо се е стесирал. Видях го, когато се прибра - не бих казала, че изобщо е употребил нещо.

# 137
Честити да са, здрави и късметлии, с успехи в нови територии!

# 138
Здравейте!
РД на децата са много вълнувващи! На 19.09 наборчетата ни с Ани станаха на 19. Знаехме се с Ани от форума и като раждахме децата се паднахме в една стая. От тогава на този ден винаги се чуваме/пишем и си мислим с обич за всяко от децата.  Моята девойка вчера беше с нас, а празнуването с приятели предстои. За подаръците-получи  от нейна  приятелка -бяла престилка. Хубави деца пораснаха и са в прекрасно обкръжение. Само да са здрави и щастливи всичките ни младежи.
Ани, не че наборкатата пие много,  но е споделяла, че хич не я хваща. Пошегува се, че аз съм виновна,  защото от дете толкова клеева тинктура е изпила, че не усеща вече спирта. Grinning

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 09:21 от Госпожа Рада

# 139
  • София
Честити да са децата ви, момичета! Да са много щастливи, успешни, любопитни, да търсят и откриват нови светове! Но най-вече, същи като вас двете, да останат добри хора!

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 08:55 от etomira

# 140
Честити рождени дни на астралните близнаци; да са здрави и много щастливи!

# 141
  • Разпиляна във въображението
Живи и здрави да са!

# 142
И от мен честито на рожденниците.
Интересно ми стана прочетеното за отсявката на 80% през първата година в описанието за един университет. Не ми се струва много фунционално, но сигурно си имат цел и знаят какво правят.

# 143
  • София
Честито на рожденниците.
Да са здрави, щастливи и предстоящите години да са сред най - хубавите им.

# 144
  • София
Честити да са рожденниците !!!!! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Еххххх пораснаха ни дечицата......  Pensive

# 145
Да са ви здрави, щастливи и много успешни рождениците, момичета! Flowers Rose

# 146
Честито на астралните близнаци! Да са здрави и много щастливи и да имат прекрасни студентски години!

# 147
  • София
Честити рожденници, Ани и Ради! Да са ви здрави, щастливи, успешни ! Да имат прекрасни студентски години, верни приятели и късмет! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 148
  • В средата на времето
Честити да са децата ви, Ани и Ради!❤️🎁 Да бъдат здрави, щастливи и успешни!🍀🙂

# 149
aniK, госпожа Рада много успешни и щастливи да са младежите!

Общи условия

Активация на акаунт