9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 51 388
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
И ние записахме дъщерята. Местата за лагера са се изчерпали.
От по-опитните в темата, имате ли наблюдения кои са предпочитаните профили за втората матура? Има бая време до ДЗИ, но тъй като сестра и завърши тази година, малката се усети, че и тя ще трябва да избира.

В коя паралелка ще е дъщеря ви?
Дъщеря ми е с Английски. Но и това са… ТРИ класа…
Записа се за лагера и беше една от първите, защото беше в първия ден на записванията. При нея Френската гимназия беше първо и единствено желание и не чакахме. 😆 Но още тогава казаха, че местата са само 60, а новопостъпилите - около 200.
Много тъпо, че няма да са всички… Нищо. Следващият път.

# 436
  • София
Наистина е тъпо, че няма за всички. Но пък тези, които отидат, са много щастливи от това преживяване.

# 437
И няма следващ път. Организира се само за новоприетите "зайци".

# 438
А “заекът”, който наблюдавам, няма търпение 😆 Но май са само женски “зайци” 😆😆😆 Явно мъжките “зайци” не са толкова фенове на френския език и момчетата около нас продължават да чакат нови и нови класирания към други училища… Което е необяснимо за дъщеря ми, която подчини цялата изминала година на темата “Френска гимназия” 😆😆😆
Весело лято на всички!

# 439
  • София
Щерката е в паралелка с ИЕ. На записването след второто класиране, имаше 1-2 момченца за цвят. Записахте ли допълнителните часове за олимпиадата по френски ? Тя иска и в театралната да опита, дано има възможност.

# 440
В театралната група май не ги вземат от 8 клас. Все пак трябва да имат познания по езика, за да играят на него.

# 441
😆😆😆 Значи ТАЛАНТИТЕ ще блеснат на сцената догодина, като наваксат с езика 😆🎭

# 442
  • Sofia
Нашето зайче е записано за лагера. Такъв мързел го е налегнало милото, едва диша😀🐇

# 443
  • София
ZedTeeEm, запишете я на допълнителните часове. Много са полезни.

# 444

Здравейте! 🙋♀
Синът ми е приет в паралелката с испански и се присъединявам към групата, за да ви следя отблизо… ама без да дебна много. 😄
С някои от вас ще се видим на 11-ти на родителската среща!

# 445
С мен 😉🇫🇷

# 446
  • София
Здравейте, и аз се включвам в темата като майка, чиято дъщеря ще бъде в паралелката с АЕ. От два дни чета тази и старата тема...Почти на всички въпроси намерих отговор, освен на един - родителката среща на 11.09 с присъствието на учениците ли е или е само за родители? Благодаря на всички за изчерпателната информация, която нямаше от къде да знам, ако не беше темата Heart Decoration

# 447
Без деца си беше при нас.

# 448
  • София
по принцип на родителските срещи деца не присъстват.

# 449
  • София
Добре дошли на новите попълнения в темата. Нека ФЕГ да влезне така в сърцата на децата ви както стана с нашите. И въпреки че моето завърши и наесен ще е студент надявам се няма да имате нищо против да се отбиваме отвреме навреме.

Общи условия

Активация на акаунт