9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 51 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте на всички Simple Smile
Записвам се и аз с момче, прието ФЕ с АЕ. Записан е и за лагера.

Успех на всички приети деца! Вярвам, че са направили най-добрия избор, тъй като аз самата съм изкарала 5 страхотни години в това училище Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:48 от _mvp_

# 466
Вече се притеснявах, че няма записани момчета 😆😆😆

# 467
Здравейте 🙂! И аз се включвам тук като майка на младеж, приет по негово желание, в английска паралелка. Успех на всички деца и стискаме палци с избора на нов директор нещата да вървят все напред и нагоре!
Записан е и той на лагера.

# 468
  • София
Днес стартира изборът на директор. Тестът. Да се надяваме новият директор да си е на място.

# 469
Новият директор да запази всички хубави неща и да ги надгради! Късмет за Френската!
Добре дошли на съучениците! Събираме се група за лагера 😉

# 470
  • София
Здравейте!
Днес отивайки на профилактични прегледи от службата, в трамвая случайно се заслушах в разговор на две жени, които се срешнаха случайно и разбрах, че са от кандидатите за директори на училища.
Както те, така и аз слезнахме на спирката на трамваите до
1 Английска  езикова гимназия.
Докато ги слушах се сетих, че днес им е тестът в 9.00 часа, точно в 1 АЕГ. Имаше доста хора на входа на гимназията.
Дано късметът е с нас и изберат най-добрия директор за 9 ФЕГ.
Това, което видях на сайта на РУО с одобрените кандидати е, че от учителите в гимназията се е кандидатирала госпожа Снежина Петкова, която преподава по Химия, както и бившия вече зам. директор, който преподаваше по Философия - г-на Зашев. Само че не е ясно дали той е кандидат за директор на френската или някое друго училище.

# 471
  • Sofia
Леле, само Зашев да не изберат, че….. 😱

# 472
Е, сега, кажи поне защо да не е той де 😁, че да знаем за какво да стискаме палци

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 15:16 от Щастлива съм!

# 473
  • София
Защо Simple Smile?
Той преподаваше първия срок на едната ми щерка и тя много го хареса. С него не са имали някакви проблеми.

# 474
  • Sofia
Да кажем така - според мен, не притежава никакви лидерски качества и далновидност, за да заема този пост. Нито жизнен и професионален опит. Според мен и от моите лични наблюдения и интеракции с него 😄

# 475
В сайта на ФЕГ, който между другото е адски зле, Зашев не присъства. Но това че го мяма сред учителите не е изненада, при положение че повечето информация е от 2023/24

# 476
В сайта на ФЕГ, който между другото е адски зле, Зашев не присъства. Но това че го мяма сред учителите не е изненада, при положение че повечето информация е от 2023/24
Ох, сайта е кошмар, но го приех, като си казах, че фегаджиите са бохеми 😏

# 477
И аз имам малки, но добри впечатления от Зашев. Няма лошо директорът да е млад и с желание за работа.

# 478
  • София
Включиха ни и нас в лагера.
Дано е ползотворен избора на директор!

# 479
Няма го защото вече не работи във фег. Напусна мисля края на първи срок на изминалата учебна година.

Аз, като член на ОС, присъствах на теста за избор на директор. Мина съвсем по правилата всичко, чак се впечатлих как изпитът се проведе като по филмите. Не мога да споделя информация, защото съм подписала декларация за конфиденциалност. Но така или иначе имената на кандидатите за фег не ги знам, зная само броя им.

Общи условия

Активация на акаунт