Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 323
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Vikdesire, красавица! Heart Eyes
Пробвай с хидратиращ праймер под ФДТ-на.

# 496
Не знам Тати какво казва, от години не я следя, но за под очи я пробвах и  категорично не ми харесва - и тази пудра, както почти всички други, на мен ми подчертава фините линии под очите.
Здравейте! Има ли пудра, която да не подчертава фините линии... Още не съм открила такава. Disappointed Relieved

# 497
Хубав въпрос. Според мен е много индивидуално. За себе си лично съм открила, че всякакъв вид "baking" под очите ме прави буквално на люспи на земноводно Grinning
За мен лично най-добре работи леко нанасяне на коректор в тази зона и съвсеееем леко сетване с четката за пудра. Имах една блъринг пудра на Катрис, която стоеше изключително добре в тази зона, за жалост от 2 години вече не се предлага.

# 498
  • София
Аз нанасям пудра с пухкава четка по цялото лице, не сетвам специално по зони и нямам проблеми с този метод, а съм с много суха кожа.

Харесвам пудрите на МАС, но и със свободната на Аура за 6-7лв пак нямам кир или люспи ефект.

# 499
Изкуших се покрай офертата на Дъглас с прочутите метеорити. С каква четка да ги нанасям за най-дискретен ефект?

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 01:07 от Die Eiskönigin

# 500
^^^ рехава!

# 501
  • София
Ледената кралица! Готин никнейм! Simple Smile
Метеоритите искат по твърда четка по начало, за да пуснат едното нещо на лицето ти, за да се вижда, че са там, изобщо. Аз ползвам твърда четка за тях. За топчетата говорим.
Апропо, пак да кажа, че хич не съм доволна от компактната им форма, която толкова се надявах да ползвам за пътувания! Освен за матов руж, за друго не стават! Ни пудра пускат, ни хайлатър! Голямо недоразумение се оказаха. Имам 03.

# 502
Навремето купих с метеоритите и тяхната четка/беличка,кокетна с розов косъм/,наистина беше твърда,явно заради продукта,но не ми допадна и си ползвах на zoeva голямата за насипна пудра,повечко я въртях в кутийката,де:)

# 503
Останах с впечатлението, че жената търси изключително дискретен ефект.

# 504
Агент,аз с по-меката на зоева за насипна пудра деликатно ги ползвах,но май с нея не видях кой знае какъв ефект,дискретно един вид😂,бих заложила на компактните следващия път,ако се навия да подновя.

# 505
Благодаря момичета за отговорите.Heart
Макар че съм с доста "стаж" в грима, едва в понеделник се реших да се сдобия с метеоритите. Моите са 03.Нещо като награда по повод изписването ми от болницата. Бъдете здрави и много красиви!
Е, не бяха само те- имаше и други красоти от Дъглас, нещо като малка глътка свеж въздух

# 506
# 507
  • на дъното
Здравейте 🙂
Да попитам някой има ли наблюдения върху този фд? В търсене съм на покривен фд за суха кожа

И така също за пудра под очите, която да фиксира и да не се сбръчква коректора под очите.Замислям се за тази 🤔

Благодаря ви🤗
Лек и спокоен ден ❤️🍀

# 508
  • Бургас
Фдт на Inglot е силно покривен и гъст, моята кожа беше мазна, сега е смесена и няма как да съм категорична, но ми се струва,  че няма да е много подходящ за суха.

# 509
Много харесвам пудрата Студио Фикс на Мак.

Общи условия

Активация на акаунт