Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 210
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм доволна от Дъглас в Бургас,  Мол Галерия,  но купувам само когато са на работа 2 консултантки,  от които съм доволна. Видя ли,  че ги няма си излизам.
Онлайн поръчвам с доставка до магазина .

# 721
Здравейте! Някой има ли червилото на Nyx в цвят Spicy? Chat gpt ми го препоръча като много подходящ за моя тон - средна маслина, но ми е малко смел цвят.. Много червен 😃

# 722
  • София
Червилото е със силно малинов подтон. Не бих го нарекла червено.

# 723
  • Стара Загора
Здравейте момичета Simple Smile

Не съм писала отдавна, но си се гримирам почти ежедневно. От много време обаче искам да си взема нова основа за сенки, защото така и не успях да заобичам тази на Too Faced Shadow insurance и на MAC 24-часовата. Каквото и да правя, при мен след 2 час всичко е събрано. Не знам в клепача ми ли е проблема или в нанасянето, но нито правят цветовете по-наситени, нито са по-трайни.

Чудя се дали да купя от дрогерията NYX, Wet n wild също имаха някаква база или да взема тази на NARS, за която четох добри отзиви.

# 724
Аз ползвам тази на Urban Decay и съм много доволна, не се събират и цветът остава наситен през целия ден (няма значение дали сенките са матови или глитерни). И аз съм се чудила на тази на Нарс, като приключа с UD може да я взема. Но в никакъв случай на MAC-Paint pot, изсъхва ужасно бързо и прави сенките на тебешир (преди месец имах повод и ми скъса нервите).

# 725
  • В полите на Пирин планина
Аз ползвам дрогерийни: HD Nyx и на Ардеко в бурканчето. Сенките ми издържат от 7,30 докато ги изтрия.

# 726
Още един глас за NYX, ползвала съм всички гореизброени, UD, MAC, Artdeco, това е базата, която купувам за пореден път, сенките с нея са бетон от сутрин до вечер.

# 727
И аз съм от доволните от NYX HD. От доста време ползвам на Wet’n’wild. По нищо не ѝ отстъпва. Цената в Нотино беше най-изгодна.
Преди доста години ползвах на Артдеко. Ужасна. Перлена, сенките ми не се преливаха хубаво. Твърдо “не” от мен.

# 728
Но в никакъв случай на MAC-Paint pot, изсъхва ужасно бързо и прави сенките на тебешир (преди месец имах повод и ми скъса нервите).
Ще споделя как аз ползвам тази толкова хулена база и за мен лично работи безупречно. Не ползвам четка, след много опити установих, че няма четка която да я нанесе по тънко от пръста ми. Та докосвам продукта със среден пръст и го задържам 3-5 Сек на повърхността му, колкото да почне да се топи леко от температурата на пръста ми. После без да загребвам повече потупвам по клепача със минималното количество полепнало по пръста ми. Повтарям за другото око. Това е. При мен пейнт потовете са безсмъртни, нямам изсъхнал, но разбира се самият продукт е със консистенция на пластелин.

# 729
И аз действам така и много си ги харесвам. Нямам изсъхнали, нито проблеми със сенките отгоре.

# 730
Момичета, каква е най-подходящата четка за нанасяне на кремообразен или течен бронзър продукт. Насочила съм се към Rare Beauty bronzer stick - Happy soul или Soft Pinch Liquid Contur в цвят Solace. Харесах и един стик на Too Faced.
Хич ме няма в блендването на подобни продукти(пробвала съм някои по-бюджетни и ми стават на петна), надявам се, в четката да е истината и всъщност да не съм чак толкова некадърна.

# 731
НОВАТА ТЕМА

Frederica Kass, моля, пренесете въпроса си и в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт