Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 214
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Ползвам флуида на carotene 50 фактор,който става за основа за грим ,тукощо го проверих и пише,че съдържа това което си написала октокриленин.
Ами явно от него ще да е.
Не съм много веща отностно нещата за лице ,кое е вредно.
В случая тази съставка вредна ли е

# 676
След няколко часа носене на спирала ми люти на очите и затова не нося в ежедневието.

# 677
  • София
Ползвам флуида на carotene 50 фактор,който става за основа за грим ,тукощо го проверих и пише,че съдържа това което си написала октокриленин.
Ами явно от него ще да е.
Не съм много веща отностно нещата за лице ,кое е вредно.
В случая тази съставка вредна ли е
Смята се за вредна. Да. Пробвай с друг крем и следи за реакции.
Дори в повечето осъвременени формули на слънцезащитната, ще видите изписано в кръгче- не съдържа октокрилен.

# 678
Здравейте,търся си хубава очна линия, по възможност да е кафява

# 679
Essence ink или писалката на Мейбълин.
Първата ми е най-любимата, но кафява не съм я имала, та за цветът конкретно не гарантирам, но качествата ѝ са несравними за мен.
Втората я имам в кафяво и отново е 10 от 10.

# 680
Аз използвам кафявата очна линия на Есенс, много съм доволна, много лесно се нанася и е дълготрайна. Взех си на Кико Милано, но четката е по-дебела и се нанася по-трудно.

# 681
Аз използвам кафявата очна линия на Есенс, много съм доволна, много лесно се нанася и е дълготрайна. Взех си на Кико Милано, но четката е по-дебела и се нанася по-трудно.
Тази, която е с писец или в бурканче?

# 682
Днес се събудих в такова настроение 🌸[

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 13:15 от Radii❤️

# 683
Ради, цветната очна линия много красиво подчерта твоите кафяви очи!

# 684
Благодаря 🌹

# 685
Моля да извиниш нежеланото ми мнение, но опитай ФДТ с по-леко покритие и текстура. Нещо озаряващо или хидратиращо! 🌟 Струва ми се, че нямаш нужда от мат, защото кожата изглежда суха!

Иначе очната линия е супер! Със сенки ли я прави? Аз хич не смея да добавям цвят в грима 😀 Преди, като студентка, се гримирах в тон с дрехите. Пълно ку-ку! Как никой не ми е казал, че тия папагалски цветове не ми правят услуга 😀 Затова вече съм 10 нюанса бежово

# 686
Снимките са веднага след поставянето на грима,без сетинг спрей .
Ефекта е от пудрата,без нея съм като без фон дьо тен 😃 та да ,тя е виновницата .
Но не стои сухо,може би така излиза на снимката,но бих казала ,че в момента кожата ми дори е мазна 🤷‍♀️
Междудругото снощи поръчах фон дьо тена на Миша ,именно защото моя е много лек и не прикрива несъвършенства ,а този го рекламират като много покривен само с едно нанасяне,а и не е никак скъп .
Някой има ли мнение за него ?

# 687
Тази, която е с писец или в бурканче?

Ето тази

# 688
  • София
Аз пък да ви се похваля Simple Smile Взех си много як молив за очи на Импала. Цветът е жесток, макар и да не е точно това, което търся и харесвам - тюркоаз. Но въпреки това е много хубав. + че е мек, дълготраен и струваше едва 3 лв.
Ако ви се намират някъде за тест в реален магазин, не ги подминавайте. За цената си са супер! Моят е цвят 303 - за лятото е страхотно свежо. Слагам съвсем деликатно върху черна очна линия само в края на окото. Никога не слагам на цялото око, а само издължавам. Иначе според мен стои тежко и ме състарява.

# 689
Междудругото снощи поръчах фон дьо тена на Миша ,именно защото моя е много лек и не прикрива несъвършенства ,а този го рекламират като много покривен само с едно нанасяне,а и не е никак скъп .
Някой има ли мнение за него ?
Аз съм го имала. Бая покривен, дълготраен и даваше при мен много приятен озарен финиш. Препоръчвам да се нанася в мин, количества със апликатора, който си е в кутията му, с четка изключително лесно може да се прекали.

Общи условия

Активация на акаунт