Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 214
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Има я, но не знам дали във всички. Simple Smile в Парадайс със сигурност.
Благодаря! Търся молив за устни. Ще им се обадя утре да питам Simple Smile

# 706
В Сефора Парадайз, имаше щанд на ANASTASIA BEVERLY HILLS нали?
ох вчера закупих палитрата космос и съм влюбена....
Моля препоръчайте ми фон дъно тен за екстремно суха кожа да не е с плътно покритие също така Simple Smile

# 707
  • в Кошера
Скрит текст:
Моля препоръчайте ми фон дъно тен за екстремно суха кожа да не е с плътно покритие също така Simple Smile

# 708
Скрит текст:

Взех си поредна опаковка, до утре е -40% в Дъглас.

# 709
  • Велико Търново
.

Освен показаното Шисейдо, на мен най-любим ми е този.Собственичката на нашата бюти зона ми каза, че щели да го преформулират и да се появи с нова цена, и аз купих 3.Кожата ми е ужасно суха-тонер, серум, крем, база и чак тогава фдт, защото иначе няма разнасяне.
https://www.notino.bg/chanel/sublimage-ozarjavassh-fon-do-ten/

# 710
благодаря за отговорите, заради ужасната сухота никога не използвам пудра....

# 711
Търся матово лип комбо в нюд и розови нюанси.

# 712
Голямо разочарование са онлайн магазина на Дъглас. Задрасквам го като вариант за покупка занапред.
По миналата седмица имаха 40% намаление, направих поръчка за близо 180лв след намалението, платена с карта. Половината неща са ги анулирали, уж нямало наличност, а в сайта все още стоят като налични и други хора се подлъгват да ги закупуват и плащат предварително. Трябваше да имам безплатно опаковане с луксозна хартия и панделка, въпреки, че го имаше вкарано от тях в новата поръчка, която те направиха ръчно с наличните неща. Такова опаковане нямаше. Направо ми провалиха празника. Не стига, че поръчката дойде след 7 дни, половината неща ги няма, нито ми се обадиха да ме питат дали да ми го заменят за нещо друго, нищо просто ей така получавам някакви имейли, без да искат обратна връзка, даже не са споменали колко пари трябва да ми върнат и кога.

# 713
Да не се потретвам, но Дъглас имат най-некомпетентното и лошо обслужване в магазин, в който изобщо съм стъпвала. Явно са провал и в онлайн поръчките, аз се възползвах от намалението и поръчах с опция да го взема от магазин, винаги правя така, за да избегна онлайн недоразуменията. Всеки път, когато взимам поръчката от физическия магазин, независимо дали има или няма клиенти, им отнема доста време ровенето в склада за нещата ми. Отдавна съм се отказала да си купувам нещо от физическите им магазини (пиша конкретно за Варна). Отделно т.нар. “консултантки” изобщо не знаят защо работят там, нямат грам информираност за продуктите, които предлагат, аз като потребител съм се озовавала в ситуация, в която знам какво означава оксидиране, а те не. Изобщо са под всякаква критика.

# 714
Много са зле, не стига, че им куца програмата с наличности, ами за наложен платеж те таксуват с 2лв. При нас няма физически магазин иначе бих отишла там да си взема поръчката.

# 715
Наложила съм си вето да не стъпвам в МОЛ, освен ако ножът не опре до кокъл (да се разбира кинопрожекция), затова да попитам- в нашата си Сефора има ли BLOOM EYESHADOW PALETTE на Наташа Денона?

# 716
  • София
Аз съм купувала от Дъглас напълно суха спирала на Диор. Опитах се да направя рекламация, но те ми отговориха, че не може, защото е била отворена. Ми, аз как да разбера, че е суха, ако не съм я отворила Simple Smile
Иначе аз изобщо не отразявам консултантките им, защото са супер некомпетентни. Да не говорим как се държат различно, когато се появя с клинчето и маратонките след тренировка, и как, когато съм с елегантни дрехи. Следва едно подмазване и неминуемото ГерлАн (щото имат таргети и получават бонуси).

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 23:28 от ShokolaDkaa

# 717
  • плевен
Привет,  момичета! Търся си матови наситени сенки в кафявата гама, среден ценови клас. Какво бихте ми препоръчали? Благодаря!

# 718
  • София
Kiko 04, 05

# 719
Аз харесвам палитри на the Balm

Общи условия

Активация на акаунт