Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 223
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
С този отзив ме правкш да нямам търпение утре да дойде 🥰 благодаря

# 691
Дами, след 10 години вярна служба е наистина време да подменя някои от четките за грим (за лице). Насочете ме, моля ви, какво е актуално, какво използват гримьорите, какво използвате вие, похвалете любимата си четка?

За момента най-много клоня към четките на BK Beauty, в частност колаборацията им с гримьора Nikki La Rose.

Не държа да са на един бранд въобще, чувам добри отзиви за двойната четка на Шарлът Тилбъри, за тези на Сефора (не знам дали PRO или Еssential серията)... Генерално цените на тези варианти не ме изпълват със щастие Laughing, та ако можете да затвърдите, че си струват или ако имате други предложения, бих разгледала с интерес.

# 692
Аз съм много доволна от четките на Сефора ( и Pro, и Essential серията са много хубави), почистват се лесно и не правят черти по лицето. Също ползвам на Morphe, Lollipop cosmetics, имам и тази за фдт на Rare Beauty, много съм доволна. Също използвам и на Real Techniques - там съм със смесени чувства, малко трудно се чистят и някои са с много твърд косъм.

# 693
За мен най- добрите четки са на Мас. От много години ги използвам и нямам намерение да сменям.

# 694
В Сефора Парадайз, имаше щанд на ANASTASIA BEVERLY HILLS нали?

# 695
# 696
Ползвам база на боби браун ,но хич не се спогаждам с нея ,слагам отгоре сс крем на лумене ,стои сухо на линии ,а без база е супер ,съвет за друга или да разчитам само на сетинг спрея .
Още един въпрос ,търся молив тип сенки за очи в бяло ,с леки бляскави частици ,благодаря ?

# 697
В Кико има такива моливи.

# 698
Коя база на Боби Браун ползвате, каква бяла козметика под нея слагате и какъв тип кожа имате?

# 699
Нормална кожа с мазна т -зона , без акне. Слагам крем за лице шимани ,слънцезащита спрей ла рош .

# 700
A коя е самата база  и каква е - матираща, етц?!?

# 701
Моите четки са основно на Zoeva. Харесвам ги и съм свикнала с тях. Имам и няколко изключения - Ecotools и няколко китайски 😁

# 702
A коя е самата база  и каква е - матираща, етц?!?
Извинете ,забравих да напиша ето тази

# 703
  • София
Момичета, у нас предлага ли се някъде марката на Гага HAUS Labs? В Сефора дали имаме? Tnx Simple Smile

# 704
Има я, но не знам дали във всички. Simple Smile в Парадайс със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт