Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 263
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Ох тази кутия изглежда приказно. Аз обичам светлорозови червила(или по-розовеещ нюд) и постоянно съм в издирване на такива. Имам чувството, че каквото и да сложа все ми избива или на цикламено или на прасковено.

# 631
Аз съм с високо чело и с такава прическа съм точно...краварката в ъгъла.

# 632
  • София
Аз съм с високо чело и с такава прическа съм точно...краварката в ъгъла.
Именно Simple Smile Мелания Тръмп не е с високо чело, но прическата й ми харесва и "става" за замаскиране. За мен не е дефект и си го харесвам. А и казват, че умните хора са с високо чело, та поне с това се успокоявам Joy

# 633
Аз си харесвам челото, не искам да си го замаскирам Joy За протокола-на снимки не излизам добре както и да се чекна Joy

# 634
Ниско чело ще го захлупи.
При високо чело е благодатна тази прическа с кок (не като при Мелания), разбира се, отчитайки и даденостите на лицето.
Асоциация с краварката не знам откъде го измисли Laughing

# 635
Iron feather, 669 Dior ми е една от най-ползваните палитри. Даже Ния ми се подиграваше, че на фона на всичките Наташа само тази разнасям. И за път е страхотна.

Благодаря за коментара! А твоята от преди или след реформулировката е, тоест преди 2023 ли е купувана? Или може би си имала и от двете?

А тъкмо ми излиза ново видео в ютюб, че има и лимитирани издания с нова, различна от последната нова формула... Grinning  

Аз да попитам за baking пудрите на Huda Beauty, доколкото разбирам са само с нюанс, съответно Banana Bread би трябвало да е за хора с тен, но се притеснявам да не ми е прекалено тъмна дори и след предстоящите слънчеви бани. Колебая се между нея и Pound Cake. Виждам, че ги блендват и с триъгълното тампонче и с по-пухкава четка. Как е най-добре да се нанася?
Друго, което задължително ще купя е комплекта молив и червило на Шарлот Тилбъри - Pillow Talk Fair.

Имам и тампончета, но не съм стигнала още до тях, сетвам пудрата с абсолютно каквато четка хвана - най-често е сравнително малка и издължена/остра четка за пудра, но ключовото е движението - не разнасям, а потупвам, движението е сякаш набиващо продукта в порите. Еднократно туп - премествам четката - туп - премествам. Но използвам единствено и само от двете страни на носа, по-нагоре, за минимизиране на пори и блър ефект. Но не знам дали моето мнение ще ти свърши работа - със суха кожа съм и от много години използвам пудра само колкото да мога да си прелея контура върху лепкавия фон дьо тен. Със сигурност не сетвам както една мазна кожа би сетнала.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 10:33 от Ironfeather

# 636
  • в пералнята
Оттук на мен ми прилича на Pillow Talk Medium или нещо подобно.
Аз имам Pillow Talk и ми стои ужасно. Medium ми беше една идея по-добре, но пак не ми хареса. Иначе според мен е с нещо като тинт или с по-сатенен финиш, не ми прилича на мат. Thinking
Не е pillow talk medium. И аз съм на твоето мнение, че стои кофти. Ето го при мен, червилото на снимката има отблясъци, а това е мат.

# 637
Аз имам Pillow Talk и ми стои ужасно. Medium ми беше една идея по-добре, но пак не ми хареса. Иначе според мен е с нещо като тинт или с по-сатенен финиш, не ми прилича на мат. Thinking
Не е pillow talk medium. И аз съм на твоето мнение, че стои кофти. Ето го при мен, червилото на снимката има отблясъци, а това е мат.
Харесва ми как ти стои, изглежда нежно и светло.

# 638
  • София
Скрит текст:
[
[/quote]
При мен стои коренно различно. Повече ми сивее, отколкото розовее. Иначе харесвам почти всичко на CT без продуктите за устни. Само едни матови течни имаха и бяха страхотни, нооо взеха, че ги спряха. Разбира се, с този мой късмет Joy
Иначе много харесвам ружа Pinkgasm, обаче опаковкатаааа. Направо ме вбесява. Невъзможно е да се ползва с това пуФче отгоре. + че бързо засъхва в тубичката и като тръгнеш да изстискваш става ... мамата си трака. Всичко е в руж (освен бузките ми) Laughing Имало някакъв dupe на ELF, но в Дъглас вече не предлагат марката и не ми се занимава да поръчвам.
Не разконспирирахме Мадона все още Disappointed На мен малко ми напомня като цвят и ефект на едно течно матово на YSL. Tatouage нещо си беше и ми харесваше много. За жалост отдавна е спряно от производство...

# 639
И аз много харесвам нещата на Шарлът, Pillow Talk ми е любимият цвят червило и молив, ноо далееч не стои така както на моделите като цвят. Взех си напълно насляпо Pillow Talk - Fair (червило+молив) и няма такава цигания Joy, но ще си го нося. Исках да питам дали някой има опит с течният им руж в цвят Pink Pop, имах Pillow Talk-изсъхва за секунди и става една мацаница и на петна. Споделям снимка след едноседмично самоучение за поставяне на очна линия, май вече се научавам. Grin

# 640
  • София
За Pink Pop не знам, но за мен хайлайтерът Goldgasm е незаменим продукт. Мацкам го буквално навсякъде (смесен с малко крем за тяло е чудесен лятото). Друг любим продукт на марката ми е спиралата LEGENDARY LASHES. Като между другото, тук е мястото да споделя, ако някой я харесва като мен. Открих й доста бюджетен dupe - .
НО правя уточнението, че аз съм с доста "извратена" представа, що се отнася до спирали. Харесвам миглите ми да са като на снопчета (т.е леко сплъстени - нещо, което повечето хора не искат). След дълги години издирване на "най-добрата" спирала, установих, че такова животно няма Stuck Out Tongue Winking Eye Просто всеки има различни представи за хубави мигли, както и различна форма на очите, гъстота, дължина и пр. на миглите. На мен сресани, подредени и обемни мигли правят погледа ми кравешки. Очите ми са "дръпнати" и с ефекта на снопчетата ги наресвам и леко навън. Слагам очна линия съвсем леко само в края на окото и се получава много естествено, като се подчертава формата.
П.П Препоръчайте ми хубав молив за очи в тюркоазената гама. Нещо между синьо и зелено. BTW стои убийствено на кафяви очи, особено в съчетание с кафяви, бронзови или златисти сенки. За лятото е много свежак Nature Sunny

# 641
  • Бургас

П.П Препоръчайте ми хубав молив за очи в тюркоазената гама. Нещо между синьо и зелено. BTW стои убийствено на кафяви очи, особено в съчетание с кафяви, бронзови или златисти сенки. За лятото е много свежак Nature Sunny
Тази визия искам да я видя!

# 642
Някой ползвал ли е tubing спиралата на Milani? Интересно ми е, защото ми излезе клипче как се маха с вода и уж не се размазва под очите.
Иначе любимата ми спирала е lash sensation на мейбълин. Пробвах на Лореал, но не ми харесват. Sky high на Мейбълин също не ми допада.

# 643
  • София

Тази визия искам да я видя!
Уф, не мога да се снимам. Обикновено слагам светло топло кафяво в водната линия на окото и след това отгоре слагам леко от тюркоазения(син или зелен понякога). И съвсем малко над очната линия. Сенките са голд/бронз/топло светло кафяво (любими - camel на Bobbi Brown и Mac Uninterrupted, отново спрени от производство, разбира се Joy). Та нещо такова , но без да е толкова драматично. Всъщност се забелязва, че съм с тюркоазен/син молив, само ако се загледаш отблизо. Стои много хубаво и доста пъти са ми правили комплименти, включително и хора, които с това се занимават.
Това също, но аз винаги слагам молив и отдолу. Просто толкова съм свикнала с него, че ако не сложа, изглеждам като болна (в собствените си очи, хах). Никога обаче не ползвам черен! Страшно състарява според мен...

# 644
Шоколадка, последно си купувах от моливите на Виктория Бекъм и съм супер доволна. Ако искаш по-луксозен продукт ги препоръчвам, мисля че има цвят, какъвто търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт