Мартенички бели и червени радват МАЙските деца засмени!

• 11 529
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Честит първи имен ден на Марти!
Да е жив и здрав и много да слушка мама !

Днес е страхонтнен ден...незнам,но като,че ли за пръв път усетих пролетта...едно такова усмихнато,слънчево...........дано от тук нататък да е все такова/не само времето ,а и настроението ни/
Виф-че,честито...то окооло вас само хубави вести...направо ти завиждам....а като знам как като кажат за бебече и ми става едно такова мило.........а едно време се чудех на големите като се разлигавят за нещо такова/явно и аз вече съм голяма Crossing Arms/
Олче,това със даването на разни работи,май го правим само за наше успокоение....вече и аз се чудя дали изобщо помага нещо.....че снощи и аз се подсигурих с/у мрънкане...но това не значе,че сме спали.....то като кърмачета не сме яли толкоз начесто newsm78....
Танче-честитката е страхотна...пуснах я в обръщение Peace/ти кажи на кой да пращаме парите от авторските/
Гледам и до прическите стигнахте/а аз само се каня вече толкоз време....срам Embarassed/...но пък тъкмо ме подсетихте какво да използвам като повод да се спася за малко в следващите дни..А,Ванилка-наистина...кой ,каквото си няма......хората за къдрици пари дават...а ти да ги изправяш/немога да го разбера това Thinking/..Но пък на снимката сте много сладки-както винаги.....

Сега ще трябва да ида да измъкна Иво изпод колелото на батко му,че се е заклещил докато  правеше основен преглед и го опитваше .....но от половин час се правя ,че не го виждам а и той мен...че ако се присети отма е дошъл да ми гризе кабелите под бюрото/това е последната му страст...а от два дни се опитваме и да рестартираме...усещам,че скоро ще налучкаме копчето/

# 31
Вече се поправям
Честити месечинчета на днешните бебоци!Не само на 1-во майските,ами и на всички ''ощетени'' от краткия февруари!Да сте весели и здрави!
Олче,сигурна ли си,че е от зъб?Елла правеше така една вечер и май я боля коремчето от един ориз...

# 32
Ей,на....тъкмо си мислех,че нещо пропускам.....Дано злото да забрави Марти-тата на Шуши и на Денз/Ирка мерси мила че ме подсети  bouquet/...Да са живи и здрави и много усмихнати.......И месечковците също да се чустват  поздравени от нас.........
А,за съвета на Ирка-то не по градинките ,а вече доста познати ми повтарят,че на човек не приличам от това кърмене/демек изсмуква ме това детенце #Crazy/....ама пусти ентусиазъм....просто се надявам да мине/още повече,че днес с още мами на нашата възраст обменихме мисли и се оказа,че и при тях е такова дереджето/..и не го споделих за да се оплаквам...а да ми олекне,че нещо много нанагорно ми идва...особенно с неспането...А,иначе и ние бъркаме на мама в устата и сме в час със зъбния и статус...нокато стане нахален и го гризвам леко...а като се почне едно хилене,едно чудо и откарахме един час в хранене,та избягвам...........
Аз щях да ходя да готвя...ама като се е заиграло детето...няма да му развалям рахата..........

# 33
Честита Баба Марта-да сте много здравички и усмихнатички и вие,и вашите семейства и малките ни бонбони Heart Eyes
А на мен хич не ми е празнично(а толкова го обичам този празник)-Алекс е отново с температура,само спи цял ден и ужасно хърка и кашля.Днес ходим по доктори и изследвания и накрая ни изписаха сироп Суметролим(някой знае ли нещо за него и ползвал ли го  е) и някакви капки за нос дето ги правят в аптеката и били черни и много цапали Sick
Не можахме да се порадваме на пролетното време Cry
Днес се обадихме на едни приятели да им честитим имения ден на детето (Мартин) и ни казаха ,че бил на 14-ти април.Все пак да са ни живи и здрави Мартинчовците!
Е Ирка това за новите дрешки ми прозвуча съвсем като в онази сладурската книжка Laughing
Целувам ви всички и мами и бебешоци Heart Eyes

# 34
  • София
Вече се поправям
Честити месечинчета на днешните бебоци!Не само на 1-во майските,ами и на всички ''ощетени'' от краткия февруари!Да сте весели и здрави!
Олче,сигурна ли си,че е от зъб?Елла правеше така една вечер и май я боля коремчето от един ориз...
Зъбче е мила, защото венчето е адски червено и подуто и не дава да се пипне, загубил е обичайния си апетит, около гъзето се е изчервил като маймунЕ и всичко в устата завира и чеше... Мъкааа. Sad
Ирка - забравих - ЧЕСТИТИ ТИ ДРЕШКИ и да ги покажеш и твоите и на Елличка! Heart Eyes
Кабранска, душа, пожелавам ти зверлето да се кротне и наяде  Mr. Green и да те остави да поспиш най - сетне. А за кърменето - ами, възхищавам ти се, че намираш сили и си така "надъхана". ЕВАЛА! Wink

# 35
  • Пловдив
Ееееей, Ирка, тези дни се канех да ти пиша като ходиш на пазар за дрешки за Елла да харесаш някоя и за нас  Blush (естествено аз да си ги платя, де - да не стане недоразумение  Embarassed), ама ти си направила шопинга вече  Wink Със здраве да си ги носите и да ги покажете на снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ванилка, при мен не може къдрица да се задържи, пък ти се оплакваш  hahaha наистина кой каквото си няма

# 36
  • при палмите и алигаторите,FL
Честота Баба Марта и от нас, да са румени засмени и именниците!
Не знам как се справяте да пишете, но на мен време не ми остава, по цял ден сме по улиците, до обяд от 10 до 12, а следобяд като излезем към 14 и се прибираме след 19 , много е удобно  с кърменето, храним се навсякъде и обикаляме цяла София.За срещата в МОЛА и ние може да се класираме, щпм ще е през седмицата, пишете точното място и час на срещата. Кarabanska, завидяхти че кърмиш и слабееш при мен е точно обратнот, след раждането наместо да свалям аз трупнах още 5,6 килца, и това при положение че по цял ден не се спирам с количката, минимумът на ден е 5км извършани.По въпроса за чопленето и Соня го може и е доста неприятно, издрала ми е устните и нищо не помага колкото и да и махам ръчичката пак е  там .Толкова от нас.

Олче поздравления за темата  bouquet, оназ птица с чифтето пищови ми хареса доста.Благодаря и за снимката  bouquet

# 37
  • София

Олче поздравления за темата  bouquet, оназ птица с чифтето пищови ми хареса доста.Благодаря и за снимката  bouquet

и на мене много ми хареса Simple Smile  Joy, забравих да пиша.

пс. момичета, много сте мили, обичам ви виртуално  hahaha  Heart Eyes

# 38
Честита Баба Марта

желая ви всичкото здраве на света!
на мен не ми е много празнично защото бебка от вчера е с температура която не мога да сваля за повече от час Cry на всичкото от горе и доки е извън града и днес я водих при заместничката й.изписа й нещо като антибиотик ама не точно,защото категорично отказах аугументин.просто купона е супер Cryпоне не извиниха всичко със зъби както всички около мен.ако е от тях ще си посипя ритуално главата с пепел.надути са й венците но зъбки йок Rolling Eyes
лека вечер Heart Eyes

# 39
Здравейте от дъждовен Чикаго.
Тежим 8 кг на 70 см.,а мама я обрулиха 200 долара за цитонна маска.  bouquet

# 40
  • при палмите и алигаторите,FL
 #Crazy 200 долара?????
 Аз за друго исках да питам но таз сумичка ме втрещи.Имам проблем и искам да попитам ,някоя мама от вас да има близък, съдия изпълнител, става дума за публична продан на имот и ми трябва консултация.

# 41
Честита Баба Марта и от нас!Да сте живи и здарви,весели и засмени!

Честит имен ден на Мартинчовците!
И Честит празник на месечковците,и така също и на мочта принцеса,която днес става на цели 10 месеца.

# 42
  • Перник
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,
МИЛИ МОИ МАЙ-ЧЕТА И МОИ МИЛЧИЧКИ  МАЙСКИ БЕБЧЕТА!

ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ - ВИНАГИ НАЙ-ВЕСЕЛИ И НАЙ-ЗАСМЕНИ!

И аз много, много, амаа много ви обичам.....  :txtloves:newsm51

Аз още не съм чела новата тема, ама не мога да пропусна да взема отношенеи по вече старата.

Деска – много е пораснала твойта принцеса. Дано се видим скоро. Никаква не се обаждаш, като идваш.

Руми – хубава двойка са бебоците. Пу да не объркам нещо сватосването….
То твоя юнак на кърма проходи...  newsm78. Руми аз след три месеца неуспешно бутане на лъжица  feedingРАЗБРАХ – че малката предпочита храна на парченца, а не пасирани пюрета .  Сега манджичката или каквото и да е топвам на парченце хляб или бисквит и яде. Понякога и попарката така яде - с пръсти я давам. Може би защото си имаме 8 големи зъба ….А аз си мислех че ще кърмя до първи клас в големите междучасия… То не че ми се е разминало, ама поне е само веднъж през деня, newsm44 нощем го не броя – то се знае ….

Стоянчо – много му отива шефското място. Той и моя шеф общо взето обикновено  така ме гледаше като му обяснявах как трябва да даде пари за нещо.

Ани – моля да предупреждаваш за твойте постове с вкусотийките, че оная вечер  твойта баница ме свари в 22.30 и пак обикалях по никое време кухнята. Ей и сега като се сетя....ау...

Шуши – твоя юнак изглежда готов да проходи. Тренирай за питката…

И аз се включвам с темата Джонсън. Ползувам Джонсън, но ми го донасят от чужбина и няма ама нищо общо с това което се продава в БГ. То общо взето е така и с всичката друга козметика.

Змейковица – бързо да се оправя мойта адашка и никога да не я боли ушенце повече!

Галюша – много сте готини и двете….

Мимозка и ние се удряме по главата най-вече от радост ….

Миме – голяма кукла е твоята разбойничка. А тортата май е любимата ми на “Неделя”,е нали? а и  дамаската на дивана и пердето са като у нас….

За дистанционното – любимото нещо за дъвчане. Онзи ден успя да включи телевеста който с баща й търсихме 3 месеца и решихме, че защото е от друг телевизор няма бутон за телевест…. newsm09

Лусмар – браво и от мен за победата да си ползувате наградите със здраве… и ще ви гледаме....и много сме горди с вас .....

Виф – честито на кръстницата ти и дано всичко е наред с бебчо. Дръж ни в течение моля те …. Ама и тия лекари къде са спали…?!

Олче – целувки за твоя зайо-байо….

Лони – много ми беше сладичък твоя юнак на клипчето и едни бузки сладки...

Муцунка – да ди е жива и здрава малката сладка муцунка. ПУ пу … Аз за първи път я виждам, много е сладка.

Иночка – на здраве и от мен на малката маймунка с голямата бутилка.

И накрая но не на последно място - Виф как може да се пропусне танца на Макси..... Аз бях в потрес... Страхотен беше, и толкова подходящо за тази музика.... Много основателно си заслужи прякора - Макси - денса.

и тъй като сме на денс вълна -  тук обаче може да видите един друг вид танци, то май трябва да й казвам Нели - метъла. http://nelia2006.multiply.com/video/item/10

Айде стига толкова, че направо се о...

# 43
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Да сте румени, червени, бели и засмени!
Пак отдавна не съм писала Embarassed, но чета
Ще пиша пак, че плаче

# 44
Честити 10 месеца на Кристияна.

Кали обещавам , вече да предупреждавам като слагам някоя вкусна снимка!  Peace

Муцунка каква е тази цитонна масака за 200долара, тук е 8лв.

Пожелавам на болничките Алекс и Димана да оздравяват. Ние вече почти сме здрави и утре вече мися да го изведа. Днес изтървахме пак хубавото време.

Днес в Шумен откриха Кауфланд и водих скъпия на пазар. Естествено аз му бях шофьор и се оправи с паркиране и разпаркиране , на претъпкания паркинг. А бе задобрявам си , но той още не ми вярва.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт