Да е жив и здрав и много да слушка мама !
Днес е страхонтнен ден...незнам,но като,че ли за пръв път усетих пролетта...едно такова усмихнато,слънчево...........дано от тук нататък да е все такова/не само времето ,а и настроението ни/
Виф-че,честито...то окооло вас само хубави вести...направо ти завиждам....а като знам как като кажат за бебече и ми става едно такова мило.........а едно време се чудех на големите като се разлигавят за нещо такова/явно и аз вече съм голяма
/Олче,това със даването на разни работи,май го правим само за наше успокоение....вече и аз се чудя дали изобщо помага нещо.....че снощи и аз се подсигурих с/у мрънкане...но това не значе,че сме спали.....то като кърмачета не сме яли толкоз начесто
....Танче-честитката е страхотна...пуснах я в обръщение
/ти кажи на кой да пращаме парите от авторските/Гледам и до прическите стигнахте/а аз само се каня вече толкоз време....срам
/..Но пък на снимката сте много сладки-както винаги.....Сега ще трябва да ида да измъкна Иво изпод колелото на батко му,че се е заклещил докато правеше основен преглед и го опитваше .....но от половин час се правя ,че не го виждам а и той мен...че ако се присети отма е дошъл да ми гризе кабелите под бюрото/това е последната му страст...а от два дни се опитваме и да рестартираме...усещам,че скоро ще налучкаме копчето/
/...
/....ама пусти ентусиазъм....просто се надявам да мине/още повече,че днес с още мами на нашата възраст обменихме мисли и се оказа,че и при тях е такова дереджето/..и не го споделих за да се оплаквам...а да ми олекне,че нещо много нанагорно ми идва...особенно с неспането...А,иначе и ние бъркаме на мама в устата и сме в час със зъбния и статус...нокато стане нахален и го гризвам леко...а като се почне едно хилене,едно чудо и откарахме един час в хранене,та избягвам...........

(естествено аз да си ги платя, де - да не стане недоразумение
наистина кой каквото си няма
, забравих да пиша.

– РАЗБРАХ – че малката предпочита храна на парченца, а не пасирани пюрета . Сега манджичката или каквото и да е топвам на парченце хляб или бисквит и яде. Понякога и попарката така яде - с пръсти я давам. Може би защото си имаме 8 големи зъба ….А аз си мислех че ще кърмя до първи клас в големите междучасия… То не че ми се е разминало, ама поне е само веднъж през деня,
нощем го не броя – то се знае ….