да сте бели и червени , весели засмени
послушни и пящи( поне за себе си си го пожелавам)честито и на всички именници и месечковци
много е доволна че е похапнала сама
.Направо ще се пръсна от яд то бива да съм отнесена ама това моето на нищо не прилича,само докато купя едно безалкохолно и забравих,че съм оставила нещо върху шкафчетата.
честито на месечинките 

(а я да видиш маята
).
Алекс и Димана да оздравяват.
Затова няма да се щадя...
. А Траяна - страшна бонбонка - да я нацелуваш от мен..

Хайде кафето и чая са сервирани
morning 

Димана скоро да се оправи!
На всичкото отгоре тя е и педятърка на малката,е как тези общо практикуващи лекари разжират от всичко,следят бремеността,гинеколози са,педятри...Абе не ми се говори
по -скоро да се оправи.
Много хубави идеи ти идват и умееш да оганизираш мероприятията, браво! А ние с Румчо можем да се опитаме да дойдем, гледам че има голям интерес и ще се радвам да се видим с повече мами. И аз като Ани уж задобрявам с колата - вчера свеки гледа Румчо следобед и аз ходих да пазарувам с нея, а в събота и неделя бях дори семеен шофьор, но само в квартала. За съжаление още май не съм задобряла толкова, че да возя Румчо до МОЛ-а, но ще гледаме да се оправим с транспорта, само кажете час.
, тука всичко му се струва страшно евтино.

:
Дано болните се оправят скоро!
Много ти е сладък, пу-пу.
и се дзверя, какво е това цитонна маска. Да не е цитонамазка. Защото ако е това-много скъпо ми се струва