Да докладвам

Зъбето още не е пробило

paizy, много се смях на вашите дивотии, от вичко най - обичам такива палави мушмуроци, с характер!
Да го нацелуваш малкият разбойник, много е красив!
А за вършенето на "онази" работа по нощите, тук една бебка прави същото всяка нощ в един часа
)Имарче, имаш една гоооляма виртуална
, за жеста към Ани, много ме развълнува и мен, наистина излъчваш някаква огромна доброта и спокойствие, позитивизъм и нежност! 
За кърмата - при мен спря почти изведнъж, не съм се препълвала, цедила и пр. Май и повече в резултат на стреса, който изживях покрай това, че моят бандит се отбиваше, неравната борба, която водихме, и боят, който изядох...
Мисля, че ако оставиш едно кърмене (примерно сутрин), а през нощта съумееш да удържаш положението, проблем няма да имаш със спирането и. Но и аз бих те посъветвала да не пришпорваш ти нещата, нека всичко стане по естествен път и от самосебе си. Още повече, че Ивко няма да е толкова малък, дори и да се отбие лятото, не е като да спреш основната храна на новородено, нали вече е захранен, голям и силен мъж? 
Зеленчукови каши и аз не давам, струват ми се малко
...Калиа, опасна чаровница е твойта щерка, цункай я по г*зето от мен!
Същото се отнася и за Маги и за Румката (мойта слабост!
) и за вс. останали бебоци, които видях на снимки.Икати, съчувствам ти със зъбната епопея, моля се дългокоско бързо да ги изкара и ти да си върнеш пак сладкото, спокойно и щастливо момченце!

Всички болни бебоци също да оздравяват, Баба Марта само здраве и усмивки да им донесе!

На Ивко и Ивчо - честити 10 и 9 месеца! Все така готини и послушни да бъдат (Ивчо малко повече от сега, та да може мама повече да се разписва тук, че "кака и Оля"
Ирка, мила за фотошоп-а не мога да ти помогна, това ми е най - омразната графична програма, наистина докато и свикнеш ставаш хахо - бримчи...

За срещата: почти навих татито да излезе от работа и да дойде и той
, но имам едно питане: Руми, нали наскоро беше предложила да е в Дон Домат, в салона за непушачи, ако искате там да резервираме и да се съберем? Мисля, че е по - приятно и спокойно, човек може да седна на маса и да разпусне, докато в МОЛ-а е пълна лудница... Целувки и хубав ден!
представяте ли си ги как се клатят всичките
ма нямаааа.....
? 
........утре отиваме и ние на лекар да видим дали съм на прав път с предположенията.......
Оказа се, че Тери има много чувствителна кожа (като на мама
И за Сиска важи същото. Не само децата и мамите са много хубави тук! 

)