Мартенички бели и червени радват МАЙските деца засмени!

• 11 529
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро и от нас!
Да докладвам Mr. Green че пак сме от добрите деца пу пуууу!, заспахме рано и станахме в 6.30 без да се будим нито веднъж (!!!) нито за биба , нито за вода! bowuu
Зъбето още не е пробило  Confused, да видим кога ще има втори тур...  #Crazy
paizy, много се смях на вашите дивотии, от вичко най - обичам такива палави мушмуроци, с характер! Wink Да го нацелуваш малкият разбойник, много е красив! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А за вършенето на "онази" работа по нощите, тук една бебка прави същото всяка нощ в един часа  Shocked, в последствие се разсънва ужасно, играе, мрънка и прави мами и тати диви и щастливи. Педито им ги е "успокоило", че е от зъбки (за сведение, тя е на 8м. и няма нито едно зъбче, така, че доста среднощно "купонясване" ги чака... Whistling)
Имарче, имаш една гоооляма виртуална  Hug, за жеста към Ани, много ме развълнува и мен, наистина излъчваш някаква огромна доброта и спокойствие, позитивизъм и нежност! Heart Eyes
За кърмата - при мен спря почти изведнъж, не съм се препълвала, цедила и пр. Май и повече в резултат на стреса, който изживях покрай това, че моят бандит се отбиваше, неравната борба, която водихме, и боят, който изядох...  ooooh! Tired Мисля, че ако оставиш едно кърмене (примерно сутрин), а през нощта съумееш да удържаш положението, проблем няма да имаш със спирането и. Но и аз бих те посъветвала да не пришпорваш ти нещата, нека всичко стане по естествен път и от самосебе си. Още повече, че Ивко няма да е толкова малък, дори и да се отбие лятото, не е като да спреш основната храна на новородено, нали вече е захранен, голям и силен мъж? Heart Eyes
Зеленчукови каши и аз не давам, струват ми се малко  Sick...
Калиа, опасна чаровница е твойта щерка, цункай я по г*зето от мен! Heart Eyes Същото се отнася и за Маги и за Румката (мойта слабост! Heart Eyes) и за вс. останали бебоци, които видях на снимки.
Икати, съчувствам ти със зъбната епопея, моля се дългокоско бързо да ги изкара и ти да си върнеш пак сладкото, спокойно и щастливо момченце! Praynig
Всички болни бебоци също да оздравяват, Баба Марта само здраве и усмивки да им донесе! Praynig
На Ивко и Ивчо - честити 10 и 9 месеца! Все така готини и послушни да бъдат (Ивчо малко повече от сега, та да може мама повече да се разписва тук, че "кака и Оля"  Mr. Green, като дете се радва на постингите и...  Embarassed)
Ирка, мила за фотошоп-а не мога да ти помогна, това ми е най - омразната графична програма, наистина докато и свикнеш ставаш хахо - бримчи...  Laughing Аз работя с CorelDraw и още по - разбираемата и не-професионална (ако ти е нужна само за обработка на снимчици ACDSeе). Препоръчвам ти я горещо! Peace
За срещата: почти навих татито да излезе от работа и да дойде и той  Blush, но имам едно питане: Руми, нали наскоро беше предложила да е в Дон Домат, в салона за непушачи, ако искате там да резервираме и да се съберем? Мисля, че е по - приятно и спокойно, човек може да седна на маса и да разпусне, докато в МОЛ-а е пълна лудница...  Rolling Eyes Нещо много ми втръсна от последната среща...Ани, Бъбълче - БРАВО за шоФерлъка! Mr. Green Благородно ви завиждам! Аз съм още в отбора на НЕ-престрашилите се...  Embarassed
Целувки и хубав ден! Hug

# 61
  • Варна
Аууу, Нелия много сладка. Трябва да им направим едно денс парти на дечковците с миксирана музика  hahaha представяте ли си ги как се клатят всичките  Mr. Green

Ирка, мила, не ги бяха записали още дечковците и затова не съм казвала имена. Кумата ми кръстиха малкия Виктор, той се роди 3250 гр и 52 см, а другата притяелка /която е бивша колежка на мъжа ми и много се имаме с тях/ трябва да са кръстили техния малчо Кристиян, той пък се роди 3300 гр и 50 см. Засега всички са добре, само за Вики се притесняваме още, че е на антибиотик и в кувьоз и ще забавят изписването, но предполагам всичко ще е ОК и скоро всички ще са у дома  Heart Eyes

Ванилка, супер мацка си. Аз между впрочем много ти харесвам къдриците, едни такива небрежни, и аз искам  Crazy ма нямаааа.....

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ ИВЧОВЦИ!!!! Да са мнооооооооооого здрави и усмихнати деца!!!

Уф, тоз шофьорлък..... аз съм шофьор от 9 години, ама мъжа ми като е решил да ходи на работа с моята кола, и аз нали съм добричка, и няма вреждане братче..... ма карай, да се радва детето, че него не са го глезили много като дете и аз си го глезя сега на дърти години Simple Smile

# 62
Сори да ЦИТОНАМАЗКА.Извинявам се за грешката,но от бързане.

# 63
  • София
Сори да ЦИТОНАМАЗКА.Извинявам се за грешката,но от бързане.
A няма защо да се извиняваш, просто се чудех каква е тая маска, можеше да е някоя новост, за която ние не сме и чували. Hug

# 64
  • София

Ванилка, супер мацка си. Аз между впрочем много ти харесвам къдриците, едни такива небрежни....

вифчо, какво да почерпя, вийнце пийваш ли  Wine GlassMr. Green   bouquet

# 65
  • Плевен
Здравейте МАЙки!
Включвам се набързо, за да стискате палци, че отиваме на лекар  Praynig
Тери има обрив от няколко дни, който сутрин не се забелязва, а по време на баня се виждат ситни червени пъпчици по гърба и корема. Аз изчаквах да се скрие, но днес нещо друго ме притесни. Някакви като лишеи или нещо подобно на лявата й лакетна става и около нея, а на дясната май само едно петънце има! Дано не е нещо сериозно, че... направо много ми се е свило сърцето.
Като се върнем ще пиша. Стискайте палци!

# 66
  • Варна
Лусмар, стискаме палци вс да е ОК  Praynig

Ванилка, пийвам винце или биричка, по 1 чашка, че иначе както не спим с Макси нощем и след работа може да заспя с чашата в ръка  Mr. Green та ще се почерпя за твое здраве де  Wink

# 67
Здравейте и от мен......
Благодаря за поздравите послучай успешно приключеното 3 тримесечие на Ивчо......да е живи и здрав и Ивко-да радва мама и татаи и все така да е послушен/че аз освен татито му и него давам за пример вкъщи/
Сега съм се наканила да ида и аз най-сетне на фризьор....и от сутринта въртя телефони и търся някой да ми гледа детето/естествено приспано в количката,че иначе незнам дали ще стене номера,че не съм го оставяла на никой досега буден/....а не ми се щеше да го вкарвам с мен в салона,че мирише на бои и е шумно/както във фризьорски салон естествено/......и да ви кажа съм трогната до сълзи/да не кажа направо,че се разревах  като идиот/,когато Нанси ми предложи да дойде и да свърши тая работа.....а тя живее на другия край на града и направо ме шашна с предложението си.......незнам но отдавна не ми се беше случвало нещо толкова мило-и просто не мога да не и кажа и тук едно голямо Благодаря  bouquet  Hug bouquet  Hug bouquet..радвам се че в този форум се запознах с такива мили хора......
За Нелия-просто няма какво да кажа,освен да питам майка и ще я пусне ли с нас на концерта на"Мейдън".....да си покуфеят с Ивчо/че какато вървят нещата ако искам да ходя ще трябва да съм с него.....но време има и ще търся и друг вариант.....ама с това кърмене,не мога да го оставя/че и да искам май няма заместител/...а и ние подобно на Тери имаме едни лишейчета/които се появиха след опитване на кисело мляко и имам сериозни подозрения,че е реакция към кравето мляко.....защото след него се появиха...после избледняпха,но не изчезват.....ама аз нали съм патка и си мисля,че като не давам кисело мляко съм спряла млечните....ама маслото в пюрето и сиренето в попарата какво са? newsm78 ........утре отиваме и ние на лекар да видим дали съм на прав път с предположенията.......
За отслабването-знам,че на някй може да им прозвучи смешен проблема-но при мен вече придобива болезнени измерения/абсолютно всичко ми седи като харизано/,а уж ям...но кантара е все надолу......а и убива....и не мисля проблема е с кърменето......
Имарче-аз не съм спирала кърма,но със Сами просто намалихме броя на кърменията/сутрин и вечер/ и накрая тя така намаля,че нямаше нужда от допълнително спиране...а това,че продължава да тече по-малко е истина...една приятелка с дете на 3 и половина години още изцежда по няколко капки......а е спряла да кърми доста отдавна.....
Оставям ви-после пак..........

# 68
  • София
Здравейте МАЙки!
Включвам се набързо, за да стискате палци, че отиваме на лекар  Praynig
Тери има обрив от няколко дни, който сутрин не се забелязва, а по време на баня се виждат ситни червени пъпчици по гърба и корема. Аз изчаквах да се скрие, но днес нещо друго ме притесни. Някакви като лишеи или нещо подобно на лявата й лакетна става и около нея, а на дясната май само едно петънце има! Дано не е нещо сериозно, че... направо много ми се е свило сърцето.
Като се върнем ще пиша. Стискайте палци!

Стискам!  Wink
Дано не е нещо сериозно! Praynig Praynig Praynig

# 69
  • Плевен
Благодаря за палцестискането  HugМалко по-спокойна съм сега и...
ЧЕСТИТИ 10 МЕСЕЦА НА НАШ ИВКО И 9 МЕСЕЦА НА ПЛОВДИВСКИЯ ЧАРОВНИК КАБРАНСКИ НАЙ-МЛАДШИ! Hug  Heart Eyes Hug
 baby_neutral Оказа се, че Тери има много чувствителна кожа (като на мама Heart Eyes) И ни препоръча да я мажа с лосион на А-дерма! Да продължа да я къпя с ходрогела на Мустела и това е...дано го израсте малко по малко, че баща й ще лудне с нашите козметики  Mr. Green Люба, аз кисело мляко още не съм давала, попара със сирене също. Съвсем наскоро въведох глутена и затова се бях притеснила много. Дано и при Ивчо да е някакво временно и несериозно обривче!  Hug
 baby_neutral Нелия ме разтопи с този клип, мноооооооого весело кукле  Hug
 baby_neutral Все се каня да благодаря на Руми за съвета за стаята във филмовата къща (зло да ви забрави)  Hug
 baby_neutral Благодарим на Румчо, избрахме си мартеничка  Heart Eyes
 baby_neutral Дано на Велизарчовците бързо и безболезнено и най-вече нощнонепробудно да им излязат зъбетата  Hug
 baby_neutral Целувки и за палавника на Пайзи!
 baby_neutral Лони, специални целувки на Гоги - страхотен фен на Горчиво, а как съсредоточена гледа ... Траяна също гледа като хипнотизирана ТВ, най-вече рекламите. Само като чуе сигнала по БТВ или НоваТВ и "залепва", да не изпусне нещо. Дано не й влияе зле това гледане на ТВ. Много харесва Ники Дойнов от Нова и Юксел Кадриев по БТВ, така им се усмихва като ги види на екрана  Heart Eyes.
 Heart Eyes За кърменето: аз спрях преди около 2 месеца и още капя. Тери като отказа да суче, аз се цедях, защото мислех , че нежеланието й е временно. След многократно предлагане на цица и отказ и аз се отказах и спрях да се цедя. В началото по-често се изцеждах в банята под душа, а сега почти не се сещам. Онзиден пак стиснах и излезе капчица само.
 baby_neutral Люба, дано Ивчо проспи твоето фризиране спокойно. И да се покажеш с новата, прическа  Grinning И за Сиска важи същото. Не само децата и мамите са много хубави тук!  Hug
 baby_neutral Имар една виртуална  Hug от мен, страхотен жест !
 baby_neutral Браво на Ани и Бабъл за шофьорските умения!
Май имаше и още нещо, но....ако се сетя пак ще пиша.
Тери спи и като се събуди поемаме пак навън.
Весел ден и приятни разходки и игри!  Hug

# 70
Да но май днес няма да има разходки защото всеки момент ще завали. Гадост вчера цял ден навън си беше супер а днес  Cry
Аз също кърмех само вечер и започна да намалява осезаемо и сега вече на два дена събирам 200мл. от двете така че ще спирам да се цедя за да спре съвсем.
За 8-мартенска среща най-вероятно и ние ще се присъединиме независимо къде е.
За ТВ какво да кажа нищо ново и ние гледаме рекламите особено тези в които има деца (като тази на Своге).
Честито на месечинките ни!!!

# 71
Включвам се набързо и за кратко, но не мога да се сдържа да кажа, че клипчето на Нелия е супер смехоранско  Joy Joy Joy Много е сладка пу-пу.

А за тези обриви - Мая от месец и нещо ми се влачи с такива обриви. Педито и изписа едно мазило на Janssen, казва се Певизон, ама много голяма разлика няма от мазането. Обривите и излезнаха по ръчичките, най-вече на лявата и са едни такива сухи и леко розовеят, а вечер като я къпя и се намокрят малко избледняват.  Но това мазило не е препоръчително да се ползва повече от две седмици, така че ще го спирам и другата седмица на консултацията ще видя какво "мъдро" решение ще измисли педката. После разбира се ще го споделя с вас.  smile3521

Хайде да се връщам към работата, че току виж Шефченко наминал и после как ще се обяснявам на унгарски какви са тия чатове и бебета  smile3506

# 72
Здравейте и от мен Simple Smile Днес уж трябваше да е много топло и слънчево, а дъжд заваля и ни се размина разходката.
Аз нещо съм пропуснала за срещата, та ако може някой да ме светне...
Междувременно има питане към работещите мами, а и към неработещите, но запознати. Предложиха ми нова работа. Доста добро предложение, на което след дълго мислене реших да не отказвам. Реших да прехвърля майчинството на майка ми, защото не искам непознат човек да се грижи за Калоян. Моля, кажете какви документи трябва да подготвя за прехвърлянето на майинството и как да съчетая нещата така, че да не остана нито един ден без осигуровки, при положение, че ще сменям работата и няма да бъда повече в майчинство. Ох, не знам дали ме разбрахте...

# 73
Даниеле, от това което си спомням, трябваше да дам на работодателя си две декларации - едната че прехвърлям майчинството на майка ми, а другата че детето не е дадено/няма да бъде давано в детска градина...нещо такова беше. Аз се върнах на работа след 3-ия месец и тогава прехвърлих майчинството. Разликата сега е, че парите май се превеждат директно от нои на лична банкова сметка и заради това се попълва още една декларация, в която всъщност се посочва номера на сметката. Ама по-добре да каже някой, който наскоро е правил тая гимнастика, че мойта информация е малко старичка.

# 74
  • София
привет от нас,
ние не се спряхме и излизахме докато ръмя. миа спа с братовчедка си сладко , като  къпани спаха под найлоните  Flutter
а после спря съвсем да ръми и ние мамите си пийнахме по едно кафенце следобедно , мммм...  Coffee Coffee
ех това вече е оползотворен ден (с разходка под ръмежа  1stroller  umbrella )
както някой беше казал: "няма нищо по-хубаво от лошото време"  nuts Smile

Общи условия

Активация на акаунт