Мартенички бели и червени радват МАЙските деца засмени!

• 11 529
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте!
Баба МАрта си показва днес характера, ту слънце, ту вали! Това не ни попречи да се разходим с количката до НДК, бяхме на РД близо там на първата от 7 приятелки, които родихме миналата година на пролет. Голямо бебешко парти, добих раелна представа какво да очаквам след някой месец  Mr. Green

Кабранска, дано не е АБКМ, стискам палци!

Ол4е, на връщане днес минахме с Косьо покрай Дон Домат да питаме за срещата, но не ни щат. Не ми го казаха директно, но обясниха, че маси не запазват и не събират, а според управителя на 8 март по което и да е време на деня нама шанс да има 10-тина /аз толкова му казах, че ще сме/ свободни места. Много им здраве,  ooooh!
Ако нямате друга идея /аз по принцип съм "за" смяна на обстановката/, нека срещата на 8 март да остане в Мола, втория етаж след партера /този със заведенията/ на масити в дъното, 13 ч. Който стигне пръв да завзема маси!

# 76
здравейте мамчета!
karabanska, благодаря за милите думи и аз са просълзих , станала съм голяма ревла, хормони...... дано да отмине някой ден. Каква е новата прическа?
Daniele, снаха ми прехвърли първото си майчинство на майка. миналата година до септември се подаваше се декларация в твоята месторабота, че тя ще получава обещетението, декларация номер 2 за банковата сметка да е с единица  защото ако банковата сметка започва с 4 НОИ няма да преведе обещетението, майка ти трябва да има и осигурителна книжка за заверка от НОИ. Майка ти трябва всеки месец да внася 3.9% здравна вноска, после да декларира в НАП и после да заверява в НОИ искането за обещетение (това ако майак ти се самоосигурява) ако е на трудов договор някъде  дава на работодателя втората деклаюрациа и онази с банковата сметка и  не се занимава с търчане по служби, това е в общи линии, ако имаш въпроси пиши на лични.
змейковица,  благодаря Калина също е голям сладур и толкова сте пораснали, дано скоро и мине ушенцето!
 преди малко гледах по National Geographik как се родиха 4 -знаци здрави и сравнително големи  и ми стана много мъчно, че докторите ни не можаха да спасят българските 4-значета (извинете ме ако съм Ви натъжила)
малко дълго стана ...Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 17:13 от nancy

# 77
Здравейте и от нас, не съм писала скоро в сесия съм, минаха 2 имам още 3 изпита, малко е трудно да чета, но няма как, 7-я зъб ни тормози в момента и се буди бебчо поне 3 - 4 пъти вечер.....но ви чета...страхотна тема ...отново  bouquet  bouquet...поздравления.

Муцунка 5 години живях в Чикаго и се върнах само за да родя и поне първите няколко години на бебето да е сред приятели и роднини...имах доста познати с малки бебета там...страшно е трудно там с бебе, не като тук....браво на теб.... аз не се реших да родя там...сестра ми роди сега декември в Денвър, но се връща сега април, няма социален живот за нея и бебето там ....и не издържа на нравите, все пак Денвър, Колорадо е Нова Загора....успех ти пожелавам защото знам колко е трудно с малко бебче в Чикаго...последно живях в Pavilion Е. River Rd.,,,дали не се познаваме?

Дани пристъпва 3 крачки самостоятелно, в сряда ще му правим простъпулка, така му казват в СЗ. направо е фурия из апартамента, няма място до което не стига и изучава...

Пожелавам успешно оздравяване на малките бебчовци!

Таткото ни взе да пости и съвсем се изчерпах с постните манджи, изпити и зъбчета, но ще се справя...

# 78
..........прическата е същата като старата,ама подскъсена.......че нещо много бавно съхне тая моята коса....и гравитацията така я дърпа все право надолу Cry....ама на-няма справедливос-къдриците са или там дето не ги искат...и ли при мъже те/поне моите са хубаво накъдрени...с изключение на най-малкия...ама и той като едното нищо може да заформи букли........вчера гледах снимки-батко му на тая възраст е бил и с по-малко и с по-тъмна коса/
Руми и аз се моля да не АБКМ,ама искам да го види и лекар,че аз от две седмици го пробвам с хомеопатия/ама пусто хомеопатката леля ни е в Англия и така малко трудно сатва диагностицирането/....но при нас са едни петънца-розови с налющена кожичка отгоре.....и не се притеснявах докато беше едно...но от няколко дни станаха повечко/което може и да е реакция от лечението-Ох,Вечерница....що не пишешшшшшшшшшшшшшшш??????????/..............
Да се похваля днес освен с фризирането се стравих и с епилацията...та направо съм горда,че успях да отделя толкоз време за себе си/откога не ми се беше случвало newsm78/...е,не че не изчистих....и то на някои места два пъти,че Иво дръпна една саксия/само едно листенце висеше надолу,но явно е било достатъчно/ и беше се понаял с пръст и листа.....аман вече....ако не гризе кабели ще ръфа китки или покривки... или килими....каквото свари Mr. Green....
Иначе да се похваля сега при нас е модно изправянето...и нещо много куражлия го даваме-чак ръцете пуска......ама толкоз му мозъчното в-во на хайвана........
.............сега отивам да пека кюфтета за редовните петъчни гости.................но преди това да питам-Ирка....ти какво ги правиш тия снимки толкоз време,бе душко newsm78....няма да те познаем...а пък и любопитството ни гложди......няма да спим тая нощ...

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 19:22 от Анонимен

# 79
  • Бургас
 Здравейте мацки и честита ви Баба Марта! Аз от вчера съм работна мама, ей то било хубаво да се върнеш сред цивилизацията  Mr. Green Супер интересно ми е, всичко ми е като ново, обаче дребната мнооооого ми липсва, днес като се прибрах и я гушнах ми текнаха сълзите  Cry С бавачката се справят, спокойна съм, че я гледат добре, засега се справям да видим до кога. Единственото трудно е, че се събужда към 4 наспана и я взимам при нас в леглото да не плаче, а тя пее и дърдори на цифрите на климатика, че светят в тъмното, много смешно шепне  Joy Хайде ще ви оставям, ще гледат почивните дни пак да се включа  Hug, много ми липсвате да знаете - на работа имаме 2 бременни, погледна ли ги и за вас се сещам, но нямам време да вляза оттам. Хайде, лека и спяща на всички и дано времето да е хубаво утре за разходки!

# 80
  • Велико Търново
Добър вечер от една тотално "изпращала" женица.Отивам днес на фризьор и момичето ме пита има ли боя по косата и аз твърдо не.Да, ама не след като родих се бях правила с едно шоколадово,ама съм забравила и познайте станах отвратителна Cry
Ето и снимка-то не се вижда нищо,ама поне мене да видите Mr. Greenи на другата снимка е Божа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81564&photo=66

Аз,нали си няма работа и постоянно вися във форума и така де разбрах,че Риен е болна-нека се помолим скоро да се оправи и да продължи с веселите си писания!

Лусмар,сигурна съм,че Тери ще се оправи с А-дермата!

Отивам и да се помъча да гледам клипчето !Това е от мен оплаках се!Отивам да глася багажа на Чемширов!Желая на всички хубава вечер и спокойна нощ!

# 81
Мами, благодаря ви за поздравите за днешната ни месечинка. Честита такава на Ивчо. Той голям белажия станал.
И на мен май ми свършва рахатлъка. Ивко започва вече да преминава всякакви препятствия, катери се, и не си седи много много в загражденията дето му правя.
Но пък сутрин ми е гоям кавалер. От известно време го наблюдавам като се събудя. Правя се че спя и той си играе тихичко в креватчето. Ако шавам нещо и започва леко да вика А А А, но ако "не се събудя" и пак млъква. И така ми пази тишина докато не отворя очи. И тогава такава радост настава, че не мога да не го взема и да викаме двамата щастливо, че мама е будна.  Mr. Green
За кърменето се изненадах колко мами са се отказали, за които си мислех че още кърмят. Това че кърмата ви е спряла така постепенно е много хубаво.  И аз искам при мен да се получи така. Ние засега сме по добре с кърменето. Явно преди не съм приемала много течности и затова е понамаляла.
Лусмар и на мен ми струваше по едно време че на Ивко след баня се появяват някакви ситни пъпчици, но докато се чудих и спряха да се появяват. За около 2-3 вечери. Радвам се че с Тери няма нищо сериозно. Не се притеснявайте , нека снахата да свиква на скъпа козметика, ще си я поддържаме мацката!  Grinning

# 82
Сиска -хубава си бе душа  Peace не гледай така нещастно..А Божа ти е в тон с чаршоафите  hahaha

АНИ -и аз кърмя още и се надявам плавно да се отбие Жули до годинката.така искам,но предния път като спрях бромкриптина не ми подейства ,даже щях да се гътна от него  Sunglasses ,а капки кърма имах 4 г поне...
Таня-честит ти първи работен ден!Лека и доходоносна  Peace
Ирка ,искам снимки на покупките  Praynig
Днес вече има точно попадение/голямо/  Sunglasses в гърнето  Grinning
Нелия е супер метълка  Laughing

# 83
Шуши, мерси. Така добре ми дойде виртуално( истинско не знам кога?), че така съм изнервена и напрегната и изморена(като всички вас). Hug
Икати Praynig и ти и Зари да сте добре.
Kalia, то аз трябва да мога да публикуват все пак(а аз не мога) newsm78
Карабанска и Риен. Praynig
Сиска, Божа много сладка(най-вече там дето плачка в камиончето-много миличка).
Все забравям да кажа, че и неи имаме 3 попадения в гърнето.
честито на месечинките. да са живи и здрави и да радват мама и тате smile3525 newsm67 smile3510
Момичета лека и неревлива, че вече едва гледам(тази нощ-сутрин пак спахме само 2 часа) #2gunfire

# 84
Честити месечинки на Ивко на Ани и Ичо на Кабранска. Да са ви живи, здрави, весели и палави и много да ви радват.
Сиска, веднага се поправям http://www.beertender.bg/ (дано този път да уцеля марката и горе долу количеството). Не знам в кое криво огледало се видя "отвратителна", мъжът ми каза че си мнного готина. Само Чемширов да не изревнува и си имаме проблеми.  Божа е голяма сладурана, нацелувай я от мен.
Аз изчетох е по диагонал всичко що бях пропуснала, но с голям интерес изгледах всички снимки и клипчета. Децата (защото вече не са бебчета според мен) са станали още по хубави, много са пораснали. Толкова много пълзящи и ходещи крачета, толкова много зъбки и усмивки направо ми стоплиха сърцето и ми се възвърна настроението. Искам всичките да ги нацелувам и намачкам  Heart Eyes .
Само да ви питам вие какви термометри използвате като мерите Т на децата. Аз преди два дни купих електронен, но той дава такива отклонения, че ми събра очите в точка. Под едната мишница съм със живачен, а под другата с електронния. Живачния отчита 37,8 а електронния 36,6. Снощи след като Зари заспа сложих Ел.Т. и той отчете 35,8 направо  #Crazy щях да падна. Бях бясна  #Cussing out и днес бегом до аптеката и ресто.
Да продължа да се оплаквам, гласа ми е паднал, едвам говоря все едно някой ме е стиснал за гърлото  Shocked. Детето цял ден ме гледа странно когато му говоря, чува глас или съскане и се оглежда и с един странен поглед чака да му кажа нещо, но  Sick  . От цялата работа най доволен е мъжо, защото и да нареждам едва се чувам все едно ми е включил мутето. Само образ и леко пръщене.
Имарче хем знам, че си много готина но и мен трогна това с мартеничките. БравоС  Hug .
Още толкова имах да ви пиша, но   newsm78 от Т. или ЕГН незнам  Mr. Green.
Чао

# 85
  oops Оооппсс грешка. Ивчо   а не Ичо.
 smihesorry
Дано да е само тази, че нещо ми се затварят очите и ще стана за резил.

# 86
ЧЕСИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДВАМАТА ИВЧОЧЦИ - ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

Сиска, ти сега комплименти ли си просиш  smile3503 Много е хубав цвета, аз не харесвам напълно еднакъв цвят, трябва да е пук там по-светличко, за да стои по-естествено... все едно те е "целунало" слънцето... С две думи - ЕКСТРА СИ!

Днес и аз ходих на фризьор - постригана и боядисана съм... Чакам от татито подаръци за 8-ми март  Wink

За срещата - мога да уредя срещата ни да е в една пицария "Тайни" - намира се на Оборище... Има зала за непушачи - някой ако е ходил там - да сподели мнение...

Икати, имаме 2 термометъра - единия е като биба - не го понася наш Марти, а другия е електронен за дупето - мери се за 3-4 секунди... Веднъм ми се стори топъл и му мерих - беше 37.5 - което в д-то означава 37 - нали се маха 0.5... Зъбки ни никнеха...
Желая ви бързо оздравяване  Praynig

Гичо, на срещата ще пием по едно на живо - стига с тези виртуалните... Laughing

Спокойна и безревлива!

# 87
Здравейте най-после и от нас Hug

Вчера да тамън ви честитях Баба Марта и тока спря(отиде да нанка за пет часа #Cussing out),та честито на патерици  bouquet

Баба Марта откъде ли
пак намери сто къдели?
Как можа от тез къдели
да направи куп модели?
Казват, има тя отмяна –
внучка пъргава, засмяна.
Ден и нощ преде, завързва,
никой не подмина, бърза
тя на баба да помогне,
та навреме пак да смогне.
Мартенички дето върже,
там се радва всичко бърже.
Нищо, че е тъй красива,
нека вече си отива.
[/color]

Честито на всички месечовци!  bouquet

Хей, детенце, малко и игриво,
Нека да си винаги щастливо
Нека да си мило и добро
Нека бъдеш символ ти на чисто същество

Бързо оздравяване на болните дечковци  bouquet

Планини от здраве желая от сърце
и усмивка ведра на  лице.

Мойте поздравления на Олчето за темичката  bouquetКакто винаги нашата най ми харесва  bouquet(ама аз докато се включа Embarassed и вие сте я преполовили)

А сега малко смях Joy Joy JoyМен много ме изкефи,та реших да го споделя с вас hahaha hahaha hahaha
"Модерна Циганка-гледачка към минаваща девойка:
Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш!
Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш!
Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма!
Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест!
Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре.
Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета...
Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки.
Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!
Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш!
Да ти са напълни компа с вируси дано!
Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!!
Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш!
Да ти го нахакат здраво в айпито!
Имйела със спам да ти затрупат!
Само грозни аватари да намираш!
Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий!
Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!" hahaha

Да ви се похваля и оплача едновременно.Ники вече ходи хубаво и й правихме прощапулник днес.(хвана първо мишката от компютъра,после клещите,после парите абе общо взето всичко си взе детето Grinning)Ама и да ви се оплача...днес нали времето беше супер и бяхме на разходка с tan4uka(ако знаете малката Криси каква хубавица е на живо...) и няколко варненски мами и на Никита ме направи луда #Crazy  дай да ходи и мама ни кафенце си изпи като хората,нито нищо.Все гледа да избяга от мен това дете(ужас) и докато си обърна погледа за секунда нея вече я няма ooooh! и от два дена ходя като прегърбена баба Sadа като почне да ходи като човек и да бяга незнам какво ме чака:crazyeyes: ooooh! #Crazy)

Хайде стига толкова от нас Heart EyesОтивам да се наспя,че утре сме на явка със зетя и трябва да сме във форма Grinning

Лека нощ от нас!
Лека нощ!
Ще бъде ли лека?
Нека
сънят да изтрие
следите от
днешния ден.
Нека
да ми олекне...
преди всичко
от мен...
и в тъмното нека
намеря пътека
към идния ден!

Нощта нека
лека
да бъде!

П.С. Днес нещо ме избива я на рими я на лиготия LaughingПо-добре да лягам,че ще почна след малко с лигите hahaha
 HugОБИЧАМЕ ВИ Hug

# 88
  • Русе
   Привет пак по никое време!
   Приспах Дарито и татито и компютъра най-после е само за мен Mr. Green Ама няма да ви досаждам много, че вече ми се спи Tired Само да ви кажа, че през почивните дни ще съм по-малко активна във форума, защото всички роднини, които не са виждали все още Дари ще се изсипят почти накуп, всъщност едните вчера си минаха реда. Имаме нови дрешки, играчки, ама не можем да ги демонстрираме, че са малко големички(дрешките Wink), след месец-два ще станат. Вече си мечтая за някаква магия, с която апартамента да заема същото място, ама вътре да има повечко стаи(и шкафове, гардероби), дано сте чели Хари Потър, та да ме разберете, че накъде го обясних...
   Ох, не помня какво друго мислех да пиша, ще ме извините, че днес сме станали рано за нашите стандарти-в 7.30 ч, ама Дарито не я интересува-вечерният ни час е бетон-12.30 ooooh!
   За финал-ето и 2 снимки от последната ни фотосесия:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=58
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&photo=59

# 89
Ивон, лиготията ти изразена в рими ми подейства много добре. Посмях се с глас  Joy Joy Joy (даже си сипнах още една глътка бяло винце).
Миме, то Дарито направо като манекенка позира. голяма кукла е специални  Heart Eyes от нас.
Чао и лека, че утре в 6 пак съм на тръстиката (естествено, ако Зари не реши да ме разхожда и по малките часове) .

Общи условия

Активация на акаунт