Баба МАрта си показва днес характера, ту слънце, ту вали! Това не ни попречи да се разходим с количката до НДК, бяхме на РД близо там на първата от 7 приятелки, които родихме миналата година на пролет. Голямо бебешко парти, добих раелна представа какво да очаквам след някой месец
Кабранска, дано не е АБКМ, стискам палци!
Ол4е, на връщане днес минахме с Косьо покрай Дон Домат да питаме за срещата, но не ни щат. Не ми го казаха директно, но обясниха, че маси не запазват и не събират, а според управителя на 8 март по което и да е време на деня нама шанс да има 10-тина /аз толкова му казах, че ще сме/ свободни места. Много им здраве,

Ако нямате друга идея /аз по принцип съм "за" смяна на обстановката/, нека срещата на 8 март да остане в Мола, втория етаж след партера /този със заведенията/ на масити в дъното, 13 ч. Който стигне пръв да завзема маси!

....ама на-няма справедливос-къдриците са или там дето не ги искат...и ли при мъже те/поне моите са хубаво накъдрени...с изключение на най-малкия...ама и той като едното нищо може да заформи букли........вчера гледах снимки-батко му на тая възраст е бил и с по-малко и с по-тъмна коса/
/...е,не че не изчистих....и то на някои места два пъти,че Иво дръпна една саксия/само едно листенце висеше надолу,но явно е било достатъчно/ и беше се понаял с пръст и листа.....аман вече....ако не гризе кабели ще ръфа китки или покривки... или килими....каквото свари
Хайде ще ви оставям, ще гледат почивните дни пак да се включа
, много ми липсвате да знаете - на работа имаме 2 бременни, погледна ли ги и за вас се сещам, но нямам време да вляза оттам. Хайде, лека и спяща на всички и дано времето да е хубаво утре за разходки!
не гледай така нещастно..А Божа ти е в тон с чаршоафите 
,а капки кърма имах 4 г поне...

.
щях да падна. Бях бясна
и днес бегом до аптеката и ресто.
. От цялата работа най доволен е мъжо, защото и да нареждам едва се чувам все едно ми е включил мутето. Само образ и леко пръщене.
Оооппсс грешка. 
Много е хубав цвета, аз не харесвам напълно еднакъв цвят, трябва да е пук там по-светличко, за да стои по-естествено... все едно те е "целунало" слънцето... С две думи - ЕКСТРА СИ!
а като почне да ходи като човек и да бяга незнам какво ме чака:crazyeyes:
Само да ви кажа, че през почивните дни ще съм по-малко активна във форума, защото всички роднини, които не са виждали все още Дари ще се изсипят почти накуп, всъщност едните вчера си минаха реда. Имаме нови дрешки, играчки, ама не можем да ги демонстрираме, че са малко големички(дрешките