относно DroPyl 500 за хормонален баланс

• 2 309
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, имам питане относно DroPyl 500, някой приемал ли е този препарат и мнения за неговото дествие?

# 1
Здравейте, имам питане относно DroPyl 500, някой приемал ли е този препарат и мнения за неговото дествие?

И аз се интересувам. Препоръчаха ми го, след като страхотно се изложиха с моята естрогенова стимулация и ми докараха куп проблеми. Никъде не виждам мнения. Освен да почна да го пия пък да видим.

# 2
Аз също днес тръгнах да търся мнение,но няма никакви коментари. На мен ми го изписа мамолог, за кисти на едната гърда. Каза,че трябва да го пия 6 месеца за отимален ефект и веднага след това да ида пак на преглед. Явно е сравнително нов продукт.

# 3
И на мен ми го изписаха, заради киста на гърдата. Записвам се да следя.

# 4
Здравейте, и на мен го изписаха за киста и фиброаденом на гърдата. Пия го почти два месеца, но не виждам промяна в кистата (само нея мога да усетя). Януари ще ходя отново на преглед, надявам се поне ФА да се е повлиял поне малко

# 5
Здравейте,аз го пия за ендометриоза и кисти на яйчниците ,при мен има ефект сравнително ми се намалиха болките и кистата намалява !За сега съм доволна и продължавам!

# 6
Здравейте,

Беше ми изписан за множество кисти в гърдите.
Пих го 3-4 месеца. На контролния преглед се бях изчистила. Доволна съм, при мен подейства.

# 7
Пия дропил за множество фиброаденоми повече от една година и съм изключително доволна .При мен болката и дискомфорта в гърдите изчезна напълно, а състоянието ми не се влошава и е в застой.

# 8
След 5 месечен прием кистата ми ни най- малко не се е смалила, така че вече няма да го приемам.

# 9
За съжаление при мен не помогна, оперираха ми киста и два ФА

Общи условия

Активация на акаунт