Предаване преди обед бтв

• 18 482
  • 360
  •   1
Отговори
# 120
Мен ме дразни и онзи дървен философ Стефан Щерев по БНТ1. Много грозно затапва съводещата (Надя), все я принизява, все знае повече от нея, все да я поправи в ефир... И затова след 9.30 телевизорът е на Nova news за фон и това е. Или нещо от лаптопа, например "Love island" от  bTV Plus, много по-добър вариант от тези плампячи и всичкознайковци по телевизиите сутрин.
Аз не мисля че и на Надя мястото е там,затова и него предаване вече не гледам
Аз съм си вкъщи когато детето е болно и го оставям то да си пуска нещо,на мен никое сутришно не ми е интересно! Иначе като бях по майчинство си гледай бТВ ,харесвах Деси,Сашо не толкова,като се появи Петър -беше ми доста лигав,но пак го гледах,но сега вече никой не ме кефи и не гледам
А къде е Веси (готвачката,не и знам точно фамилията)

# 121
Веси участваше в "Кажи честно" или "Колко ми даваш", мерна ми се промо.
А Щерев се държеше по същия надменен начин и с предишната съводеща, Мария. Вечно да я затапи, вечно да я поправи, ако сбърка, вечно да покаже, че знае повече от нея, вечно да й довърши изречението й, той да е последен.. мега натрапващ се човек.
"На кафе" не го коментирам изобщо. Дъно на дъната.

Така че симпатичните ми водещи от 9.30 до 12.00 от последните години всъщност са Надя, Павката, Мария (БНТ1), Деси и Сашо (БТВ). И последните трима вече не водят блок.

# 122
Съгласна съм diziler, че Щерев е малко обсебващ, но пък рубриките им са по - съдържателни и аз на този етап съм се спряла на тях.
Надя от своя страна е доста суха като водеща, някакси няма никакво импровизаторско чувство, равна откъм емоции. Определено не е интересна водеща, но тя май и като човек е някак доста затворена и сериозна, поне такъв типаж изглежда. Затова и отиват само и такива филмови роли - тип Круела Девил.

# 123
Петър много ми хареса . В него виждам един интелект , няма я тази простотия .Винаги е спокоен не крещи знае , какво да каже.  Просто си личи , че  става за водещ. Днес в предаването   нарече другите три ко- водещи. Добре ги постави на мястото , че много  се взеха на сериозно и се правят на важни . Без Зейнеб тя става.

# 124
Петър е прав. Четиримата са ко водещи. Ко произлиза от company. Никой не е "главен". И той не това, че е по-главен от тях, е имал предвид.
Вчера двете конкурентни телевизии бяха с подходящ дрескод във връзка с деня на траур. Дори при Гала бяха облечени в черно-сива гама. Но в "Преди обед" - шарения. След напускането на Деси не ги гледам /Гала също/, но вчера специално погледнах именно защото ми направиха впечатление облеклата в БНТ от ранна сутрин.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 09:18 от W

# 125
  • Пловдив
Да, ководещи значи съводещи, нещо като колежки, не помощнички. Може да идва и от кокошка в техния случай. Аз все пак, не знам дали съм писала, у свекърва ми в дните по Коледа гледах част от предаването с две от жените, Зейнеб и другата мисля, че беше Франциска, приятно вървеше разговорът с гостите, не нещо мегаинтересно, но не ме дразнеше изобщо. Не са ми антипатични, колкото и да кокошеят. От Оля нямам впечатления, само на снимки съм я виждала, от Петър също нямам.

# 126
Тази седмица водещи са само Зейнеб и Франциска. Направо съм потресена от тази Франциска. Тази как може да е водещ. То може да имаш връзки , но и талант трябва. В нея виждам една паника , крещи никакво спокойствие пред екрана. То едно излъчване на  човек не добре с нервите. НИТО МОЖЕ ДА ПРИКАЗВА СПОКОЙНО НИТО ДА ДЕ ВЛАДЕЕ ПРЕД КАМЕРА.Зейнеб как я търпи ? Аз като зрител направо не мога да я гледам не е приятна намазана до ушите дори , вече не е и красива. Отишла е за пари там , то си личи ,.че се изнервя и не и хареса работата. Зейнеб браво на нея  личи и желанието , човечността , спокойна и с задълбоченост в разговора. Франциска да си ходи от това хубаво предаване.
Заради нея пада рейтинга . Не мога да я понасям, нещо трябва да промени според мен тази жена. Да отиде на психолог бих я посъветвала чисто човешки .

# 127
Деси беше класа като журналист. Никоя от новите не може да й стъпи на малкия пръст. Липсва ми Деси. Петър ми е изкуствено лигав на моменти,. За кокошките не искам да коментирам.

# 128
  • София
Оля Малинова е не по-малко потресаваща. Груба, с насечена дикция, с глас на стара пушачка. Изключително неприятна е.

# 129
  • Sofia
През седмица някой все си пътува по “работа” в чужбина 🤔
Оля сега е на турне в САЩ.
Петър и той някъде забегна…

# 130
Оля Малинова е не по-малко потресаваща. Груба, с насечена дикция, с глас на стара пушачка. Изключително неприятна е.
Всички са ми противни. Оля е най-отвратителна за мен. Говоримо гръмко, ентусиазирано и постоянно се хвали какво може и колко държави е обиколила. Колко много е постигнала в живота. Мразя такива хора. Гледам го да ми говори нещо, докато закуся.

# 131
  • София
Опитах се да му дам шанс, но вече само като започне и сменям канала. Просто не се търпят, не е нито интересно, нито образователно, не ми носи никаква добавена стойност. То сутрините почти нищо не остана за гледане в родния ефир.

# 132
  • София
Още повече, че преди Гала и "Преди обед" са само тежки политически анализи...

# 133
  • София
Още повече, че преди Гала и "Преди обед" са само тежки политически анализи...
Това също доста напряга, ако искам нещо само за звук .. по-скоро да е бтв комеди и нещо друго развлекателно, за новини евентуално Евронюз. Нищо интересно като не могат да ми предложат от "Преди обед", не знам изобщо какъв рейтинг има това предаване. И повечето водещи, не е гаранция, че го правят по-интересно и по гледаемо.  Кадиев не ми липсва, че с това постоянно оправяне, и той ми беше писнал. Деси наистина се справяше супер.

# 134
Не бях гледала преди обед от доста време,от как пробвах 2-3 пъти от септември с 3 те  бели птици, и реших ,да не си го причинявам повече. Но ,тази седмица Петър води с различни гост водещи, и е много по добре предаването. Гледах  понеделник с Мария Силвестър ,и мисля,че е много подходяща за това предаване. Дано се направи промяна от септември, без настоящите 3 ко-водещи.

Общи условия

Активация на акаунт