Предаване преди обед бтв

• 18 469
  • 360
  •   1
Отговори
# 105
Днес го гледах. Тази жена Оля Малинова не оставаше да говорят другите участници. Не можах да го изтърпя. Превлючих на Гала, и там е трагедия вече.

# 106
Много  си е хубаво предаването. Франциска ако я няма ще е още по-хубаво.За съжаление ще си остане само красива .

# 107
  • някъде другаде
Зейнеп и Петър ми допадат , но Оля и Франциска не. Оля непрекъснато прекъсва гостите. Франциска , както и като жури говори много , едни безкрайни обяснения , които са досадни.

# 108
Тази Франциска е от хората , които много говорят и нищо не казват. Имам чувството ,че толкова са объркани мислите и в главата, за съжаление нищо не мога да и разбера.

# 109
Днес без да искам се спрях на канала, мислейки си че е неделя и попаднах на Преди обед.
Оставих го малко, тъкмо момчето и Зейнеб правиха интервю на един дует.
Ами тя Зейнеб си върти очите постоянно, вижда се че не е фокусирана върху гостите, оглежда се в камерата и си помръдва тялото, сякаш постоянно гледа как изглежда и се нагажда, за да изглежда по - добре.
Изобщо не могат да постигнат дълбочина в разговора. Ако не се мърда пък ще си пипа косата да си намества.
Тази фрациска е същата, двете се състезават коя ще си намества кичурите  коса повече и погледите им постоянно се реят в пространството или се въртят в някакво недоумение.
Просто са нелепи.
От продукцията постоянно трият коментарите на фейсбук страницата си.

# 110
Франциска д тази нейна нова прическа няма много за наместване, прилича ми на ленивеца от ледена епоха( дано не го изтрият)

# 111
Франциска днес толкова се  възмотих от нея . Заместваше тази жена от рубриката за готвене,Тя така се караше  на двете момичета , които готвеха прекъсваше ги .Отвратително отношение. Забелязвам , че на нея не и дават
интервюта с ключови теми и сериозни рубрики.
Явно не става и нямат доверие .

# 112
Защо не я пратят да си ходи?
Да върви да си танцува там не се изисква много

# 113
На ФБ страницата няма никакви отрицателни коментари, явно ги трият, хахаха.

# 114
Според Франциска Ема Томсън била революционер тая жена в час ли е ? Тя само лапсоси прави крещи там, една такава не стабилна емоционално женица.

# 115
  • София
Те и трите, за съжаление, са с доста ниска обща култура. Такива бисери ръсят, че да се радват, че вече ги няма "Господари на ефира".

# 116
Наистина имат ниска обща култура. Преди малко попаднах на някакъв нейн гост диджей, Франциска го пита защо се бил записал в Португалска филология... "Кажи ми нещо на португалски, спомняш ли си"? Е не, не си спомня, той щом е с такава филология може и преводач да е, и преподавател да е, стига да иска. Човекът каза нещо за португалския в Бразилия, тя изобщо не вдява, че там езикът е различен (с доста влияния от испански, произношението е различно, част от лексиката също... когато даден език е откъснат над 500 години териториално от държавата, носител на езика... напълно нормално е да се развива по свой си път), само изръси като някоя кифла "най-хубаво ми звучи италиански, после португалски". Не знае какъв въпрос да зададе, лигави се... а в готварската рубрика тя нонстоп бърка нещо, като не оставя на готвещия да направи нищо, тя му върши нещата и му задава въпросите едновременно, човекът почти не прави нищо и само й отговаря. Той даже каза "неудобно ми е ти да забъркваш всичко", тя не осъзнава, че е криндж ситуация и си продължава.

# 117
  • Пловдив
Е, то предаването е кифленско и те са кифли, да не е "Стани богат", че да ти трябва обща култура. Wink

# 118
Кифлите бяха на Нова,аз предпочитах бТВ сутрин,но сега с тази паплач по-добре нищо

# 119
Мен ме дразни и онзи дървен философ Стефан Щерев по БНТ1. Много грозно затапва съводещата (Надя), все я принизява, все знае повече от нея, все да я поправи в ефир... И затова след 9.30 телевизорът е на Nova news за фон и това е. Или нещо от лаптопа, например "Love island" от  bTV Plus, много по-добър вариант от тези плампячи и всичкознайковци по телевизиите сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт