Предаване преди обед бтв

• 18 435
  • 360
  •   1
Отговори
# 90
Аз като съм вкъщи с малкия пускам защото няма какво да се гледа при Гала е още по-зле!
На никоя от трите не им се отдава това което правят! Добре,че е Петър да се лигави ,че тези противни лелки с доста изкуствено поведение ме ужасяват!

# 91
  • София
Кадиев е далеч по-добре в "Кой да знае?". Няма да се навие пак да е втора цигулка някъде. А и има постановки...
Колкото до Дочев - той не се понася с никоя от трите и е нормално да му личи.

# 92
Те май и женичките не се понасят помежду си

# 93
Цели две седмици я няма Франциска била да преподава танци в Щатите да си седи там. Толкова хубаво е без нея и водещите са по спокойни има хармония тя създава напрежение с нейното малоумие.Зейнеб и Петър добре се справят Оля някак се вписва но  не може да е като Зейнеб . Петър е много добър  излъчва една доброта спокойствие има духовност интелигентен е .Браво много ги харесвам вече Гала не може да ме впечатли. Гледам ги с интерес много е хубаво предаването  интересно е .

# 94
На Франциска й харесавам.новата късо подстригана коса.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 18:29 от Анонимен_7

# 95
Стефанова, не ми се брои колко пъти сте хвалили Зейнеб и сте писали отрицателни неща за Франциска. Всеки може да пише каквото мисли, разбира се, но това вече е прекалено.

# 96
Не харесвам нито една от двете, но е трудно някой да прецени нечия грамотност, при положение че в едно сложно изречение е съчетал няколко прости без да ги раздели никъде с препинателен знак.
Предаването не струва, темите са повърхностни и комерсиални, липсва просвета и култура.
Смених изцяло сутрешната програма с БНТ. Първо новинарските им емисии не те заливат с толкова много помия и гадости, за разлика от бТВ и нова, където съвсем търсен ефект е поддържането на постоянен негативен фон на зрителите си.
След това започва сутрешното им предаване, което макар и с по - скучни водещи и интериор, предлага на зрителите си забележително полезни и любопитни рубрики и гости.

# 97
Разбира се , че всеки може да пише каквото иска, но за да се вземе на сериозно мнението му, трябва да проявява в писанията си поне елементарна грамотност. Десетина грешки е малко множко.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 20:53 от W

# 98
  • София
И трите са пълна трагедия.

# 99
Зейнеб е по-малкото зло
Отначало като се появи Петър си мислех,че е лигав и не се вписва,но сега момчето ми допада на фона на образувалия се кокошарник
А франциска е доста глуповата ,лигава и неприятна
Оля не се вписва никъде,опитва се да се само иронизира но мисля че не и се получава,плоски шеги

# 100
Интересно. Мнението с многото грешки е изтрито.

# 101
Интересно , явно някой много се е засегнал от истината . Горката Франциска явно има  някой,  който и симпатизира.

# 102
И на мен ми се е случвало в други теми ,като напиша за някой нещо по-остро и ми трият коментара
Не съм писала нецензурни думи,а моето мнение

# 103
Грешките са в бързината на писане  . Но простотията на Франциска ще си остане. Надявам се , че в новия сезон на предаването вече няма да я има.

# 104
  • София
Пуснах го два пъти да ми говори на главата, докато си върша нещата... Леле мале. Такова кудкудякане, прекъсване на гости, надвикване, пълен ужас. Пускала съм за фон и "На кафе" и определено ми е по-приемливо и приятно за слушане.

Общи условия

Активация на акаунт