Предаване преди обед бтв

• 18 425
  • 360
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Няма шанс да си го причиня.. нито това, нито конкурентното На кафе.. изтъркани са, лигави, дори на моменти без смисъл. За фон дори не ги пускам.

# 46
Аз на кафе отдавна спрях да го гледам, но сега на кафе оживя в преди обед...

# 47
След като свършат сутрешните блокове, обикновено телевизорът е на Nova News, за фон.  Но сега, откакто започнаха риалититата, чат пат гостуват отпаднали от тях и се прежалвам да пусна Гала или Преди обед. Изключително неприятен ми е целият панел на "На кафе", както и цялата тумба водещи на "Преди обед". Поне Туджаров е готин и хубаво си прави интервютата (за отпадналите от "Островът на стоте гривни"), човекът е в час, винаги подготвен и знае какво да пита.

# 48
Определено  на мен Зейнеб ми е любимка  много по добре ще  бъде без онова не адекватно  същество Франциска .

# 49
Хубаво е предаването .Според мен двама водещи са достатъчни Зейнеб и Петър. Все се чудя но тия  техните шефове не виждат ли какво става Франциска и Оля смешна работа .Оля е като селска пръчка за
Франциска не искам да я коментирам вече. Красива но не става за водеща наистина в дансинг старс беше по добре .Само заради тях двете не гледам предаването .Няма ли стойностни хора знаещи можещи да могат да говорят гладко умно с интелект  .Но в нашата държава връзките и парите както винаги просперират.Съжалявам не искам да обидя никой , но като зрител казвам мнението си .

# 50
Не мисля че Зейнеб в предаването преди обед заслужава да се изказват негативно за нея. Още в на кафе  беше много готина . Винаги съм я харесвала от Гала тя научи много и се справи блестящо.И сега ми допада много винаги красива с изказ с подредени  мисли усмихната на ниво излъчва класа .Тя им прави предаването  никога не е скучно с нея . Другите  Оля и Франциска не стават за  водещи. Дано продуцентите да оценят Зейнеб така се работи браво на нея .

# 51
Ами този персонаж Игор Дамянов.. още повече разваля предаването.. някакви тъпи репортажи ,понякога дори не му се разбира какво говори.

# 52
  • Пловдив
На мен Игор Дамянов ми е неприятен по други причини, но може и да е по-забавен в репортажите си от трите симпатични иначе кокошки, не знам.

# 53
Игор Дамянов и той същия като тази Франциска не знае  нито да се изкаже  зацикля буквално не знае къде се намира.Позор за медията , която уважавам некадърни ги уреждат свалят имиджа на предаването взимат си заплати и се подиграват  по този начин на  хората с престиж образование , които са градили кариера с години дано така както свалиха тази смешната Банда банда от  предаването На кафе при Гала , така и тези  да ги махнат от ефир , че те И за репортери не стават. ИМАМ В ПРЕДВД ФРАНЧЕСКА И ИГОР УЖАС ПОЗОР .

# 54
Игор Дамянов и той същия като тази Франциска не знае  нито да се изкаже  зацикля буквално не знае къде се намира.
Мисля, че той е македонец (от РСМ).

# 55
  • Пловдив
Да, оттам е.

# 56
Откъдето и да е е неприятен и отблъскващ!

# 57
Днес гледах предаването тази   Франциска толкова се беше спекла че  съвсем се беше ушашкала явно защото водещ беше някой от продуцентите с тях защото Оля я нямаше. НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я РАЗКАРА ТАЯ ВРЪЗКАРКА ТЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ГОЛА ВОДА  ДА СИ ТАНЦУВА КЪДЕТО И СЕ ИСКА МОЖЕ ЛИ ТАКИВА ВОДЕЩИ КАТО НЕЯ ДА СЕ ПОКАЗВАТ В ЕФИР?

# 58
Аз не вярвам и за танци да ставА , изключително неприятен образ

# 59
Днес Франциска се чувстваше като че ли не беше на мястото си. Празен поглед имаше и се държеше глуповато.
За Оля - не мога да я понасям. Високо самочувствие има за себе си. Не мога да повярвам, че е на 30 години и има дете на 12 години. Тя много млада е родила. Изглежда ми като че ли е на 45 години. Зейнеб ми е по-приятна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт