ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 450
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Нищо, момичета, нека се усмихнем, утре ни предстои хубав ден! Blush

Щом Чачкин е Ок с това и ние сме така!

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 11:14 от NeZ_9

# 316
Нези, усмивките не слизат от лицата ни, ама си мрънкаме....жени!
С реклама, без реклама, няма да го пропуснем, ама друго си е да можем да ги видим на живо усмихнати и ведри!

Шифанурче в реклама на BOYNER

# 317
До колкото знам и "Paper lives" също нe е имал представяне и гала, но беше огромен успех за Чаатай.
Да се надяваме,че и сега ще стане така!
Екипа изглежда много добър.
Да кажа няколко думи и за режисьора.
Onur Bilgetay
Режисьор, сценарист, актьор.   Роден е на 4 август 1985 г. в Измир.  След завършване на средно и средно образование в частния турски колеж в Измир, той постъпва в радиото на университета Еге, отдел за кино и телевизия.  По време на обучението си режисира четири късометражни филма и две реклами, чиито сценарии пише сам, и печели различни награди от местни фестивали.
Освен в постановките, които режисира, участва и в продуцентския и режисьорския екип на някои продукции.

# 318
Нали смениха ръководството с обвинение, че ползва едни и същи актьори. Може да не искат да се набиват на очи.
Може и темата на филма да е твърде чувствителна, за да се обсъжда публично. Отново да не искат да правят скандали.
Може договорът на Ебру да я ограничава- от Now да са се заяли с Нетфликс. Малко вероятно.
Може да има много причини, но страдаме ние и определено трябваше да има поне един плакат. На улицата, не в интернет.
Колкото и да е добър и разпознаваем Чаатай има още хора, които не знаят за него. Подозирам някакви малки деца само.

# 319
Aз "Хартиени животи" го гледах много по-късно и не знам дали е имал гала, реклами и т.н..
Аз правя съпоставка с филма на Киво и Берен. Там имаше масирана реклама и две гала вечери.
А ние искаме само една....

# 320
Хазар Ергючлю, красивата актриса, която остави отпуската си и се върна на работа, стана корица на списание. Щастливите моменти на Ergüşlü, който сподели зад камерата със своите последователи, не останаха незабелязани.

# 321
Филм, за който ще се говори много, идва от Netflix: #TamBirGentilmen ...
Филмът с участието на #Çağatay Ulusoy и #EbruŞahin ;
Улусой ще даде живот на жиголо с ролята на Сайгън.
Когато той наистина се влюби, целият му живот ще се промени...
A Complete Gentleman ще бъде в Netflix утре

https://x.com/diziveefilmler/status/1838865984385429781

# 322

Различен ЧаатайУлусой и провокативна история, това ни очаква в "Tam Bir Centilmen ".
Да споменем още веднъж, че филма е продуциран от Onur Güvenatam, режисиран от Onur Bilgetay и написан от Deniz Madanoğlu.
"Tam Bir Centilmen" ще представи  на публиката търсенето на истинското щастие на Сайгън, който живее ослепително, но е дълбоко нещастен.
Филмът се отличава с впечатляваща атмосфера и разказва за вътрешното пътешествие на Сайгън, който е описван като любимец и съблазнител на богатите жени.
Изследва сложното психическо състояние зад неговия блестящ външен свят.
Първото впечатление за Сайгън е, че той е човек, който е спечелил място за себе си в луксозния и бляскав свят.  Повечето хора в града гледат на него като на съблазнителен и безчувствен хищник, любимец на богатите жени.  Зад тази привидност обаче се крие съвсем друга истина. Сайгън е мъж, който предлага на всяка жена това, което иска, може би емоционалното удовлетворение, което тя тайно желае, но се страхува да изрази. Негова работа е да ги накара да се почувстват специални, ценени и важни. Но има един въпрос, който Сайгън никога не си задава: Къде е собственото ми щастие?  Този въпрос навлиза в съзнанието му, когато среща младата и красива Нехир и всички баланси и живота, които той внимателно е изградил за себе си, се обръщат с главата надолу.

# 323
Джентълмена си е Джентълмен,
ама я да разнообразя малко с любимата ни двойка.

# 324
Един много красив колаж от Fabi от Аржентина

И призива и към феновете на Чаатай:
Не забравяйте , че утре е премиерата на филма на Чаатай, наречен "TamBirCentilmen", който ще бъде излъчен в платформата Netflix.

Като фенове, нека придружим Чаатай в неговата премиера и зададем тенденцията на публиката в Netflix 🙏.

Заедно можем да го издигнем до първото място на платформата. Това ще позволи непрекъснатост на присъствието му в платформата за бъдещи проекти!  Нека всички да си сътрудничим заедно за  кариерата на Чаатай и да го направим много видим!  🫶❤️🌹

# 325
Нека да стигнем до този въпрос. Любов или пари.

Започвам да си мисля, че този филм е толкова скандален, че турците не искат/се срамуват да му правят реклама.

# 326
Нека да стигнем до този въпрос. Любов или пари.

Просто бъди с мен.
Ще се грижа за теб.

Има толкова много неща, които мразиш в мен.

Нека вземе къщата и колата си.

Защо е толкова трудно да се обвържеш с жена?

Е, случи се и се влюбих.

Мисля, че трябва да се грижиш за себе си.

Може би аз не съм първият за теб,
но ти си първата за мен.

Събери се!
Бъди отново този Сайгън, на който имам доверие.

Дават ни на час по лъжичка! Wink

# 327
Сега е момента да си припомним и сюжета на "Джентълмен"

Сюжетът на филма: Ебру ще играе певица на име Нехир в проекта, а Чаатай ще играе жиголо на име Сайгън , който обслужва богати жени в клуб “Джентълмен”. Сайгън има приятел на име Кадо, който също е жиголо. Нехир и Сайгюн ще се срещнат на партито за рождения ден на приятелката на Нехир Фуля.
Влюбването на Сайгън променя целия му живот и той губи равновесие!

# 328
Преди малко пуснах новия клип с превода и при румънките.
От Габи:
"Благодаря Нези!  На раменете на феновете ще бъде и публичността на проекта на Cagatay!  Днес ще кача видео в youtube, за да обявя излизането на филма... Целувки!  Ще пусна и това видео във всички социални мрежи!  Целувки!"

Тя също се учудва на слабата реклама от страна на Netflix.
Така че, чакаме новото видео.

# 329
Нези, значи се оказахме прави като изказахме наблюдението си за слабата реклама на филма.
Нямам обяснение за това нехайство от страна на Netflix.
В карайна сметка и те имат интерес да се гледа филма. 
Дано не се отрази на гледаемостта....глупаци!

Общи условия

Активация на акаунт