💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 497
  • 961
  •   1
Отговори
# 390
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
По принцип в Игрите трудни пъзели няма, всички са като за третокласници максимум. Но и за тях трудно се намират решавачи, най-много по един на сезон и то невинаги качествен такъв.
Примерно Калоян миналата година си беше чиста проба набеден пъзелист. Според мен беше наизустил няколко пъзела покрай Жорката, обаче на арената не е като вкъщи на спокойствие, и общо взето нищо не направи в предаването.
Като цяло на пръстите на едната ръка се броят тези, които се справяха с тези елементарни пъзели за всичките шест сезона.

# 391
На мен хубаво впечатление ми прави и Пилипенко, мислех че ще е някоя фръцла, влязла само, за да стане популярна и ще дърпа племето назад.

Но до момента се показва тиха, скромна, не мрънка от условията на плажа, в игрите не се скатава и се представя супер!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 21:05 от Electric Papaya

# 392
  • София
По принцип в Игрите трудни пъзели няма, всички са като за третокласници максимум. Но и за тях трудно се намират решавачи, най-много по един на сезон и то невинаги качествен такъв.
Пъзелите наистина са лесни, обаче тук има и един по-важен фактор: трябва да можеш да ги решаваш под напрежение. Всеки(хайде повечето) вкъщи може да си ги реши за 5 минути макс, обаче като отиде там пред 30+ камери и не само ще спече, ами направо ще се .... Joy

# 393
Елица от жълтите ми напомня и като глас, а и визуално на Татяна Дончева.

# 394
Димитър как му го рекна на Кралев Grinning Кралев е мрънкач. Grinning

# 395
  • На Изток от Рая
Тоя Кралев язък му за колежа, едно изречение не може да върже

# 396
  • София
Оффф тоя Кралев вече повече ме дразни от Димитър. Да си ходи той по-добре, и без това ще влезе най-вероятно мъж на негово място

# 397
С тази игра днес Рени дали е с ума си изобщо да участва?! Не разбирам не си ли дава сметка каква беля може да стане. От промото май точно тя се контузва още повече Frowning1
Нещо ми е неприятна тази персона, не знам..

# 398
Тая Анита що рев изпорева още в началото Joy

# 399
Айдеее втори  Кралев е тази Анита. Откъде намират такива претенциозни хора. Като искаш удобно да си беше седяла в къщи.

# 400
Ей Митко голяма реч дръпна Book

# 401
Здравейте, записвам се при вас.

Кралев ми е като едно голямо бебе. Боли ме, сърби ме, мрън, мрън. Не го виждам дълго.
Червените са абсолютно излишни. Виолета , Мастагарков, Андрей, Жорката, Зори и ко от Али експрес. Само на Венци симпатизирам, да влиза той и да ги затварят

# 402
  • София
Пелипенко има по-богат речник от Кралев...
И аз съм с много хубави впечатления от нея.

# 403
Става все по интересно. Никой не харесва Кралев, номинират го и са в коалиция с него в същото време Joy

# 404
Еми сори , ама предпочитам да гледам нервака Кралев,  а не мудната Елица . Ще ме приспи докато говори.

Общи условия

Активация на акаунт