💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 468
  • 961
  •   1
Отговори
# 375
Мен лично от снощния епизод Ангел започва да ме дразни. Добре, имаш сила, имаш си самочувствие, но прозира липсата на умствен багаж, а и типичното за този "етнос" (поне при масовката) да не се пипва нищо и да се чака жените да чистят и прибират, ама и да не може да му кажеш копче... Не харесвам такива хора и абсолютно разбирам идеята на Раду, че е редно да има ред и всеки да си има отговорности, за да не живеят в мизерия. Не е окей един да лежи, а друг да му слугува.

# 376
dido2K просто спри да подсказваш и всичко ще е ок, аз от твоя реплика-подсказка разбрах, че лилавите си заминават на следващия ден. Няма нужда от такива неща.
Чакай малко, преди да почнете със другарския съд, може ли да ми цитираш точно кога съм подсказал за лилавите преди епизода, защото аз не си спомням такова нещо (може и на лични за да не занимаваме другите).
Инак аз си подбирам много внимателно какво и как да го напиша в тази тема и гледам да говоря само за неща които вече са "показвани по телевизора", както се разбрахме в същата тема, а също така ако има по-чувствителна информация, тя да се слага във скрит текст: това са правилата на групата и аз поне ги спазвам.
Ясно че не може на всеки да се угоди, но тук по-рано хем ме критикувахте че съм издавал неща, ама във същия пост питате и Diavolo, какво се случвало на блатото Joy Това не е ли малко лицемерно? Joy

Репликата беше -“Жалко, че утре заради един участник, който иначе няма как да разкарат утре, ще изгори цяло едно племе”

И при условие, че имаше трима “ясни от предния сезон играчи”, само Бисер бе възможния вариант за отпадане.
С една дума внимавай какво пишеш, да не издаваш, знам, че е трудно Simple Smile

# 377
Тя Саня, незнайно защо, също е прекалила к корекциите ( гостуваше в КДЗ и като я видях направо мъчно ми става как се е загрозила, да не говорим и че почти не й се чу гласът 😂 Аз й като актриса не я харесвам, не мисля че това й е силата, ама това си е избрала.

По-флегматично и мънкащо същество от Саня Борисова не си спомням скоро да е имало, хаха. Кефи ме Алекс Сърчаджиева, също и Ралица... като водещи на това предаване.

# 378
Дразнещо е наистина пускането на разни фразички тип "идвам да ви кажа, че знам какво ще стане и скоро и вие ше разберете че не е баш както го предполагате". Ако не можете да си премерите приказките и дразните тези, които си пишат в тази тема, най-добре не пишете изобщо.
Следя спойлерната тема и по никакъв начин не се правя на интересна тук, успяла съм да не "издам" нищо до момента.

# 379
Като чуя Малвина, директно се сещам и за Пинокио, пардон - Буратино. Предполагам, Димитър ще влезе в тази роля. Аз ако съм на Синята фея, хич и няма да влизам в коалиции с тоя психо-бройкаджия.

# 380
Куците коне тук , щяха да са в топа на сезон 4 надолу .

# 381
В началото на епизода Малвина ми направи добро впечатление, че докато Кралев се оплакваше още от събуждането, тя започна да говори мотивиращо. Което трябваше той като капитан да се сети, но не можа.

# 382
  • тук и там
Мен пък Кралев не ме дразни.Реагира емоционално,като се замисля,сигурно и аз бих реагирала по абсолютно  същият начин когато Димитър,от удобната позиция на пъзелист,даваше акъл как да копаят.Емоционален е, предвид бензинът в кръвта му-очаквано,твърде много адреналин и напрежение имаше,в желанието си за победа не се усеща и вика,но това си е неговият начин .Напомня ми на някой от по-емоционалните треньори във футбола,които размахват ръце и говорят ,докато футболистите им играят.За капитан не става определено Кралев. Снощи ми липсва Сирк дьо Солей,заради смешните му синхрони само.За сега като играч ме кефи гърчето,но пък чисто визуално хич не ми харесва,антипатичен е даже.Раду го играе водач,но нещо твърде насериозно се взема,и забравя наистина че другите не са му деца или подчинени.

# 383
На мен ми напомня на Крум от миналия сезон.

# 384
  • тук и там
Да,сега като каза,наистина напомня на Крум.

# 385
  • Другата България
Скрит текст:
Вижте сега, вече сме 6-ти сезон, и към този момент трябва да познаваме и да сме свикнали със номерата на продукцията. Колкото и да ги критикуваме за липсата на въображение и разнообразие, и на малките деца е ясно, че няма как една и съща врътка с племената да ни я пробутат в два различни сезона (те също го знаят това). Така, че не е спойлер да се каже, че ще "има изненади", BTW "Не бързай със заключенията, ще има изненади" е точен цитат пуснат от самата продукция във една от техните платформи, също така НоваТВ излъчи в "Тази сутрин" мисля че беше едно видео тип "Зад кулисите", където ясно се видя битка между три племена (тази в която накрая редят пъзела с корабния рул):
Скрит текст:
предполагам всеки е видял там цветовете на участващите племена

Едно е да не знаеш и да предполагаш бъдещо развитие, съвсем друго е да си наясно какво се случва и да го намекваш ехидно. Sad
Съгласен съм, но от друга страна още по-друго е някой да прочете нещо в спойлерната тема и да дойде да го напише тук "предполагайки бъдещо развитие". Вчера тук сума ти хора "предполагаха" че Жълтите падат, и никой от тях не сбърка (поне така за цвят) Joy
BTW Спойлерът за точно това развитие се оказа грешен и е просто съвпадение, че все пак така се случи и Горди загубиха Joy
Цъ.
Не се е оказал грешен спойлерът, много точен си беше.
Няма съвпадения тук.
Както и този за довечера ще се окаже точен. Bowtie

# 386
  • София
Аз за довечера съм 50 на 50 - чисто силово, мисля че сините имат преднина, но никак не отписвам и зелените. Там също има хора, които ще са трудни за побеждаване. Общо взето май стратегията ще е решаваща - кой срещу кого ще изпращат.
За петък, за момента, се надявам Кралев да отпадне, но все пак трябва да видя и другите двама номинирани кои ще са. Елица като образ ми е по-интересна и макар че не вярвам да стигне далеч, ще ми е по-интересно нея да наблюдавам, а не Кралев. Такива типажи като него - много е имало през годините и ми е доста безинтересно как ще му се развие играта, ако остане той.

# 387
Аз лично бях потресена, когато Светлин сподели на синхрон, че са заедно… подписал си е договора да си тръгне преждевременно според мен. Тъпо е, защото има качества иначе. Жестоко се е подвел и много ще се оплете.

Аз си викам, че само на мен се е причуло, че каза че са заедно и аз го разбрах в смисъл, че са гаджета навън ( поне такова впечатление ми остане начинът, по който се изказа ).
Има ли сигурна информация, че са двойка и извън формата ?

# 388
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не смятам, че са двойка. Просто са решили да играят заедно, явно се познават отвън.
За мен обаче един такъв съюз е само и единствено в полза на Ренито. За Светлин е като саморъчно прострелване в крака още на старта. Това няма да му донесе никакви позитиви, даже напротив - започваш игра с един воденичен камък, овесен на шията. Контузен воденичен камък.
И като цяло е страшно тъп ход да се коалираш със слаби участници, само защото се познавате отвън. То поне да беше някоя голяма коалиция, тогава да, има смисъл, а то - само куцото Рени. Rolling Eyes

Между другото забравих да отбележа успеха на Караолис - блесна това момче, за пореден път си извежда отбора на първо място. Сега, може и да е просто съвпадение събарянето на двете делви, но на мен ми се иска да вярвам, че е било в резултат на математически поглед. Grinning От открояващите се играчи ще е определено.

# 389
Това с двете делви беше чист късмет. В крайна сметка с него, или без него победителят беше вече решен.

Относно качествата на пъзелистите - смехотворно е да ги определяме от сега, до момента всички пъзели бяха елементарни. Да изчакаме и ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт