💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 463
  • 961
  •   1
Отговори
# 675
Хм,да! За това говоря. Никога не ми е правило впечатление това.За мен победа на елиминации е равно на грошове и герданчета.

# 676
Това за колоритните и интересни образи го писахме с Дяволо по-назад в темата. Липсват определено. Сезона я вял, само с един гол атлетизъм и втръснали игри не се печелят зрители.

# 677
  • Другата България
Наваксах с епизодите и вече "в крак със събитията" да дам моите 5 ст. по темата. Игри на волята, ама друг път! Игри на варелите откъдето и да го погледнеш все варели виждаш, във въздуха и във водата, на пясъка, в полето, и в гората, накъдето взорът ти се спре, варелите пред теб са като море. Горките участници, хамал Делукс пасти да яде в това варелено море! То бива творческа немощ, но тази минава граници. 🙄
И те едни олющени, очукани...

# 678
Виждам, че и други са разочаровани от Раду. Не съдя за книгата по корицата, затова първите епизоди рядко проявявам симпатия и пристрастия, но все пак има такива, които изпъкват сред тълпата. Този сезон първият, който ме впечатли бе той. По-зрял не само по възраст от останалите, по-опитен, по-обигран. В началото го виждах, като лидер, който ще ги обедини, като човек извън схемите и сметки, но не би! Frowning1
Верно всеки е там да избутва напред с всички средства, но някак друга ми бе представата за румънеца.
Понеже Ангел е по-експресивен и първичен Раду реши, че само той може да застраши авторитета му и би оспорвал думата му и веднага го нарочи.
Макар че беше си направил сметка, че с двата си гласа плюс гласа на СМГ, който е в орбитата му, праща Ангел на елиминации, реши да опипа почвата със Силвия дали ще играе с него. А Силвето е ключов играч в отбора. Първо е най-силната жена, после момичетата я приеха за техен лидер и я слушат.
Та Раду, като видя че при Силвия не хвана дикиш тръгна да я компрометира пред младежите, досто евтино и недостойно. Без да съм фен на по-фриволно поведение, Силвия е свободна жена, а и в тази игра трябва да използваш всякакви тактики. А и освен секси облекло, лек флирт и закачки друго не е показала.
Мда с голямо съжаление Раду ми отпада от белия списък. Голям хитрец и не би се поколебание да играе нечисто. А и е доста поврътлив. На съвета каза, че Ангел не бил уверен и като Ралица го секна, че един Шампион няма как да не е уверен, усети че настъпа мотиката и може да се набие в очите на зрителя, че подценява един бг Шампион, веднага си извъртя д.пето.
Все още Зелените са ми любимци, но не и заради Раду, а въпреки.

# 679
Това за колоритните и интересни образи го писахме с Дяволо по-назад в темата. Липсват определено. Сезона я вял, само с един гол атлетизъм и втръснали игри не се печелят зрители.

Миналия сезон Виолета им беше един от най колоритните образи. В този сезон психоложката (не съм е запомнила името още) е сравнявана като копието на Виолета, да де ама не сме я видяли цяла седмица. Не разбирам, защо вкарват образи подобни на минали колоритни играчи, за да не ги показват? А от началото гледаме 3-4ма които имат повече дар слово и въртят само тях на синхрони. Като цяло 4тото племе защо и 1 минута екранно време нямат? Кога ще ги гледаме тях

# 680
Гледах предаване по нова тв сутринта и казаха, че Виолета е била на кастинг битка, както и Денислава.

# 681
  • София
Но на елиминация на първата битка никога е нямало грошове ако нещо не се бъркам.
Тази битка се казва "Битка за Спасение" и във сезон 3 даваха на победителя 50 (Мани така после имаше имунитет цял сезон Joy ), а в следващите сезони си избираха по една битка и там даваха четка за зъби на избрани участници (като май Елица в с4 имаше избор 50 гроша или четката)

# 682
Много ме подразни и мен Раду, когато започна да обяснява как Силвия ходела с нощничка до 11:00. Еми нищо ѝ нямаше на пижамата, съвсем нормална си беше. Кой е той, че ще я съди? И колко трябва да ти е слаб ангелът, че една нощница да те пречупи?

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 17:46 от Jenaiassez

# 683
Аз като че ли клоня към Караолис. Кефи ме и не преиграва извън нормалното. Леко ми се доближава до Момчил, но бие по-малко на очи. Добре си играе замисленото. Веднага ми заприлича отношението на Ралица като към Момчил, дори още преди да си е отворила устата да му каже нещо.

Колкото до Раду, като цяло е ок, но според мен парадоксът се получава от характера, от който не може да избяга. Най-вероятно е някоя студеняшка зодия като козирог и колкото и да се старае, не може да избяга от негативите. Поне има характер и ми е интересен персонаж.

Много по-тъпо се подредиха Светлин с коалицията си, Добрин и Благой - жалко. Наистина малко образи, на които да симпатизираш. Аз залагам на Караолис, Елица ми беше симпатична, Павел, Микяй са ми ок засега. Димитър ми е интересен за момента. Даде заявка за повече качества от Гатьо, но също като него се скатава. Явно военната служба щампира тази ценност в кадрите си. Дали ще остане вълк-единак? Твърде възможно е.

# 684
Интересно ще бъде как ще се ориентира специалистът по управление на риска Караолис в тази ситуация.

# 685
Караолис ще е в гравитацията на Раду -абсолютно съм сигурна.Гледа го в очите и си го слушка.

# 686
Аз си мисля за Караолис, че само възрастта и неопитността биха го оставили извън финалната тройка.

# 687
  • София
След анонса за тази вечер разбрах какво ми липсва в това шоу.
Щом Ангел започна да ме забавлява... А ,и тази лоша Силвия как ги подлага на изпитание Simple Smile
Макар че и аз й загледах нощничката,но също забелязах как Раду мете бос,пфу.
Относно него,от ден1 ми е натоварващ и фалшив,та се чудех защо е всеобщ любимец.
Но стъпка по стъпка ореолът му се напуква.
Относно варелите всичко сте казали.

# 688
Много ме подразни и мен Раду, когато започна да обяснява как Силвия ходела с нощничка до 11:00. Еми нищо ѝ нямаше на пижамата, съвсем нормална си беше. Кой е той, че ще я съди? И колко трябва да ти е слаб ангелът, че една нощница да те пречупи.
И каква нощничка да носи при 35+ градуса?

# 689
  • Sofia
Имам неприятното усещане за тенденциозно отношение за открита и явна манипулация и предрешеност на последната номинационна битка. 4 от 4 победи "бръкнаха надълбоко в гащите" на продукцията и резултата не закъсня, силните са приземени, леко унижени и достатъчно разединени! Любим Тупаревски похват! Внимателно подбрана игра имаща за цел да натрие носовете на самозабравилите се зелени, да ги приземи подобаващо, или чиста случайност!? Силовото превъзходство на синьото племе в играта с топката беше очеиздвадна, но не, Тупарев и Ко не се задоволява с малко, всички трябва да знаят кой е най-силният играч- последният победител в първи, трети, шести и в десети сезон ако щете, победителят винаги е един и същ - продукцията! А това, че някакви си там шушляци са тръгнали да си трошат здравето и нервите за едни нищо и никакви (на фона на днешната инфлация) 90 000 лв. си е лично техен проблем и грижа..

Общи условия

Активация на акаунт