💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 434
  • 961
  •   1
Отговори
# 705
Това за колоритните и интересни образи го писахме с Дяволо по-назад в темата. Липсват определено. Сезона я вял, само с един гол атлетизъм и втръснали игри не се печелят зрители.

Подкрепям мнението !
  Аз нещо загубих интерес , защо ли ?
   Игрите са еднообразни и ги повтарят, не се вълнувам от съдбата на никой от играчите, защото,  поне засега, сценария не показва тези, които биха ми харесали.
 И да се оплача , че ми омръзна да гледам Денислава и майка й . Тази сутрин - пак те коментират, че чак от Америка . Виолета щяла да участва в кастинг битките.
  Предпочитам да видя Гого, че може да каже някоя мъдрост ( или Момчил).
  Няма да се изтрия, въпреки че знам, че не е важно за никого, какво аз мисля и чувствам. Но ...може би изпитвам носталгия към емоциите , които съм изпитвала в предишните сезони.
  Обаче съм благодарна на продукцията, че не са вкарали неподготвени хора, даже с липса на елементарни физически умения , защото е обида за зрителите. ( Помните ли култовото изкачване на стената от Мани 1).
  Тази година сценария ми се препокрива с миналогодишния и не ми е интересно.

А този сезон като са вкарали подготвени играчи какво? Едните изхвърчаха на ден 1 след загуба отборна битка, другите са плувци ама не им дават да плуват, третите гладуват заклеймени на някакво блато 😀

# 706
Едно предложение за нова игра.. Joy Joy

https://x.com/TansuYegen/status/1837144348065923106

# 707
...
И няма как да не отбележа, че един чужденец си прави гаргара с българин, който е европейски шампион по вдигане на тежести, един от най-престижните ни спортове, донесли ни толкова много слава.
Прекалено много чужденци каним в нашите шоута, а много от тези чужденци не само, че печелят, но и унижават страната ни. Примери много.
И не си спомням българин да е печелил чуждестранен формат.
Малко са ни българите ли господа от НОВА? Или не ставаме като материал, кое е?
...
Съгласна съм с всичко, което си казал в постинга си, без това. Живеем във време, в което прекалено много българи живеят в чужди държави. Всичките те имат пълно право да участват, в каквито предавания си искат в тези страни и да получават нужното уважение и признание.
Много /но не чак толкова/ чужденци, също така, живеят вече и в България. И те имат право на същото отношение.
Дали ще се позволи на някого да унижава страната ни, си зависи най-много от хората там на място. Ако те не са адекватни, няма защо да се сърдим на чужденците.
Ние да не сме някакви бавноразвиващи се и под запрещение, че да се налага някой външен да ни пази достойнството? Странни идеи имаш...

# 708
  • София
За мен няма противоречие в това да номинираш някого и да искаш да се върне. Все някой трябва да се номинира и слабото звено е логичен избор, ако не си в коалиция с него. Миряна наистина беше доста неуверена досега, а в елиминационната разцъфна и мисля, че ще е много по-добра от тук нататък.
За трудността на играта-докато няма отделни победители според пола- всички трябва да играят всичко. На едрите мъже също не им е лесно на изометрия например.

# 709
  • София
По темата за чужденците и дали Българин е печелил формат в чужбина: ето ви един: Люси Дяковска

# 710
Включих да гледам Подкастите на старите играчи с Ваня.Изобщо не ми хареса Ваня като водещ точно там.Ивка Бейбе беше по настъпателна и лаконична ,със замах изкопчваше пикантериите за играчите.Ваня само се усмихва и вика "ами добре" Open MouthExpressionless .Пита Рълев ,защо с Мартин са приключили дружбата си ,естествено Рълев не отговори и завъртя нещата и Ваня се отказа ,а Ивка ако беше нямаше да го остави на мира.После целия разговор вървеше за новите играчи.С Мартин и Денислава по същия начин ,нищо интересно и от там не изкопчи.1 час безмислени латерни.

# 711
На Ивка това и е професията все пак, доколко знам Ванчето тепърва ще се учи ✌🏻

# 712
  • София
Това с номинирани сърдити го има във всеки сезон. Забелязала съм, че обичайно това са или не особено справящи се жени (по-рядко мъже) или, иначе биещи се в гърдите колко са велики, мъже (по-рядко жени). И ако първите имат основание да ги е страх, то за вторите винаги съм се чудила какъв им е проблемът? Да, може да се падне статична игра и да отпаднат, но в крайна сметка това е предимно в първата битка, а след нея втората е многокомпонентна и имат шанс, като са толкова добри. Наясно съм, че никой не иска да отпада, особено в началото, но чак да се сърдиш/караш, че са те номинирали ми е странно. Първенци в това отношение са ми Дунев в миналия сезон и Виктория от предишния, която само където не наби някой, че са си позволили да я номинират.
Относно плуването вече се примирих, че този сезон такова почти няма да видим. Уви, май и в конкурентното предаване се очертава така, та остава да стискаме палци за следващия да са си взели поука поне относно този елемент.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:39 от gg__

# 713
Засега най-много плуване има в КнИ.

# 714
Включих да гледам Подкастите на старите играчи с Ваня.Изобщо не ми хареса Ваня като водещ точно там.Ивка Бейбе беше по настъпателна и лаконична ,със замах изкопчваше пикантериите за играчите.Ваня само се усмихва и вика "ами добре" Open MouthExpressionless .Пита Рълев ,защо с Мартин са приключили дружбата си ,естествено Рълев не отговори и завъртя нещата и Ваня се отказа ,а Ивка ако беше нямаше да го остави на мира.После целия разговор вървеше за новите играчи.С Мартин и Денислава по същия начин ,нищо интересно и от там не изкопчи.1 час безмислени латерни.
Не разбирам цялата драма и вълнения покрай скарването на Рълев и Мартин и разбирам желанието на Рълев да запази мълчание особено ако става за лични и интимни неща.

Ваня е класи над Ивката.

# 715
Аз и този сезон ще изгледам, както се е видяло. Макар че наистина поомръзнаха тези еднотипни игри.
Ангел е много глупав, примитивен и първосигнален, много ясно че интелигентен човек като Раду няма да може да го понася.
И после.. какво значи шампион та шампион. Те нещо с предимство ли са в играта и всички останали трябва да им се кланят ежедневно ли? Хайде бе. И Микяй е шампион, но няма такова поведение като Ангел.
Силвия си е лекомислена жена. А и хич не е приятно една жена в пременопауза да се прави на сексапилна пред мъже, които може да са й синове.
Даже мисля, че Раду се ядоса на Ангел, че хукна пръв да се бори с Павел и им издъни стратегията точно защото дребният явно искаше да се покаже пред Силвия какъв силен и як мъж е. Дори и да не го е осъзнавал. Та тая Силвия има абсолютния капацитет да провали отбора, ако не спре да се чекне пред мъжете.
Много ми харесват Светлин и Микяй. От жените украинката, боркинята от Щатите и Иванина. Ама и аз още не съм ги запомнила всичките. Simple Smile

# 716
  • Germany
Погледах тази сутрин малко Виолета при Ивка Бейбе (ама какво е това име 😆). Не е лоша, даже хич, една обрана такава, ако не я бях гледала в Игрите даже симпатична би ми станала 😉
Ваня ми харесва, като водеща, малко опит и трябва. И Рълев ми хареса. Въобще съм бяла и добра днес.

# 717
Ааа, не, никакво запазване на мълчание. С драмата си тройката (четворката) ни занимаваха по всякакви над-, под-, чакалласти. Сега трябва да доразкажат. 😤😄

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 15:02 от Alucard

# 718
Само дето не ни занимава тройката, а ни занимават Мартин и Денислава.

# 719
Добре с Виолета са тройка 😁

Общи условия

Активация на акаунт