💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 094
  • 961
  •   1
Отговори
# 930
Да, наистина, това с плуването е проблем. Но пък не разбирам защо да е чак пък такъв голям проблем? Нима на Северното Черноморие не се плува? Нима няма летовници? В топ сезона са. Не би трябвало да е проблем, освен ако са избрали някакви наистина много кофти плажове.
Може би Турция щеше да бъде по-добре.

# 931
😂🤣😂🤣😂🤣

Може би на север взимат по-малко за пребоядисване на варели....🤔😂

# 932
Плуването може да го преместят на Болата😁, идеално е там за неплувци😂

# 933
  • София
В Царево не ги искат вече (достатъчно мръсотия оставяха всяка година), като добавим наводненията, които отнесоха целия плаж дето снимаха (аз намерих снимки от това лято от там: нищо общо с преди) и също така всички ги знаеха къде са, а папараците не спят.
В Турция скъпо, а пък на Юг от Шабла вече не останаха плажове, където цяло лято да не се прескачат с летовници, и в крайна сметка не остават много варианти. Все пак от промотата през лятото се вижда, че все пак ще има плуване (колкото да е не е без хич)

# 934
Не съм запозната с тази локация на нашето Черноморие и малко се учудвам, че толкова не става за плуване. Три коридора в най-топлото време на годината да не могат да се намерят ми е малко странно.

Но докато търсих информация за плажовете и плуването там, попаднах на информация от 2019 за "десетки пакети с кокаин близо до Дуранкулак", та се замислих те затова ли не искат да ги пускат да плуват? Да не би случайно си намерят някое плаващо пакетче, че ще стане съвсем весело Grinning

# 935
Димо как не се сети да мотивира малко повече Гатьо, като му каже, че се движи като амазонка по трасето Sunglasses

Да, да, че после Гатьо да го причака пред тях по тъмно, па да видим тогава кой не е във форма Grinning

# 936
Болата е заливче, малко след Калиакра. Обаче обикновенно лятото, пиле не може да кацне на плажа, тъпканица голяма е.😂

# 937

Моето виждане за топ финал на игри на волята Ол Старс е следния
1) Минават на халки или там каквото дадат, че то вече много разновидности станаха, ама най-сложното/тежкото от всичките
2) Плуване 100 метра минимум до понтона и обратно, т.е. стават 200 м.
3) След това да има някакъв нинджа елемент за ловкост и баланс
4) Тичане с или без вериги 200 метра
5) Бутане на тежки варели през тежки препятствия (кубове, ровове и т.н.)
6) Стрелба - мятане на торбички върху плоскости
7) Пъзел

Правят 10 повторения на всичко това което изброих, докато стигнат до пъзела/финалния елемент.

Няма кой да мине такива трасе 10 пъти

# 938
  • София
Да, всъщност плуването ще е големия проблем, защото отнема много сили, особено за тези, които нямат техника.
Ами добре, 5 повторения тогава. Това са общо 1 км. плуване и 500 м. бягане + останалото де.
Аз дето отдавна съм извън форма плувах 2 км. това лято в морето и не се уморих, така че...
Ама разбира се не минавам халки и не бутам варели. 😀

# 939
Да, всъщност плуването ще е големия проблем, защото отнема много сили, особено за тези, които нямат техника.
Ами добре, 5 повторения тогава. Това са общо 1 км. плуване и 500 м. бягане + останалото де.
Аз дето отдавна съм извън форма плувах 2 км. това лято в морето и не се уморих, така че...
Ама разбира се не минавам халки и не бутам варели. 😀

Плуването едно на ръка, ама как след 200 метра тичане (да не говорим пък с вериги) ще бутат тежки варели през препятствия и после ще отиват на халки и пак плуване Laughing

# 940
  • София
Плуването едно на ръка, ама как след 200 метра тичане (да не говорим пък с вериги) ще бутат тежки варели през препятствия и после ще отиват на халки и пак плуване Laughing
Е все пак това е хипотетичен финал, в който играят за колосална награда. Ще бутат варели, че и песен ще пеят, няма да плетат на една кука я JoyJoyJoy

# 941
  • София
Ами добре ето въпрос към Чакалкаста, да отговорят Чакала и Жорката, един подобен финал с такова трасе може ли да се мине и колко пъти ако може? Нали искат въпроси от нас. А и това е точно в тяхната сфера. Simple Smile

# 942
  • Sofia
Не знам дали някой изобщо им се е вързал за Турция!? Те цял сезон само на едните варели, като най-евтинко залагат, за Турция щели да мислят! Като сложиш пътя, командировъчните на екипа, транспорта и логистиката, златни ще им излязат тези варели.  Тук им е в пъти по-евтино, те "голямата" награда пет сезона не се сетиха да актуализират, за чужбина се точат.. А в Царево отдавна вече не ги искат.

# 943
  • София
Ами добре ето въпрос към Чакалкаста, да отговорят Чакала и Жорката, един подобен финал с такова трасе може ли да се мине и колко пъти ако може? Нали искат въпроси от нас. А и това е точно в тяхната сфера. Simple Smile

Чакай малко и как ще видим жена победител при такова трасе? Съвсем няма да има шанс. Иначе би ми харесало при мъже финалисти, особено много щеше да ми допадне на финала на сезон 4 да беше подобно - ама нямаше как да стане, че знаем кой финалист щеше да си седи изнемогващ след първия курс плуване 😃

# 944
  • София
Ама мисля, че бях пояснил.
Това което съм измислил е за финала на Ол Старс.
Може и полуфинал
Аз на такова трасе си представям такива като Фифо, Гого, Андрей, Жорката, Рълев, Момчил и т.н.
Такъв тип атлети.

Общи условия

Активация на акаунт