💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 050
  • 961
  •   1
Отговори
# 915
  • Sofia
В тазгодишния сезон на Игри на варелите няма място за плуване. Локацията е избрана неслучайно, доминацията на варелите не бива да е застрашена по никакъв начин. Интересно защо са подбрали толкова много професионални плувци, но тук логика няма.

# 916

Жорката и Фейгин още ли са заедно?
Не са, поне така се спекулираше до последно, че той я е оставил заради една от къщата. А и много време не са се появили заедно на стори. Ама нека ако има някой по-запознат да каже.

# 917
Жоро го съобщи в Чакалкаст като коментираха Къщата на инфлуенсърите. Не са заедно.

# 918
Жоро и Чакала говореха пак за БГ мама в някой от последните подкасти (май този за ИВ, вече всичко ми се меша). Ей, много влияние има този форум, ей...

# 919
В тазгодишния сезон на Игри на варелите няма място за плуване. Локацията е избрана неслучайно, доминацията на варелите не бива да е застрашена по никакъв начин. Интересно защо са подбрали толкова много професионални плувци, но тук логика няма.
Ами, да направят игри на басейна на резиденцията....😂

# 920
  • Sofia
Дяволче, мога ли да помоля следващата анкета да е най-нехаресван и най-харесван участник във формата? Лично на мен би ми било интересно, как се променят мненията ни с напредването на формата. И в този ред на мисли, все още нямам ясно изразен любимец, но пък в отрицателната ми класация челното място е запазено за Кралев. Simple Smile Плътно по петите му са Галина - психоложката и Ангел Русев, от който признавам си очаквах повече.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 14:05 от bubanka

# 921
  • София
А представяте ли си ако Ол Старс е на същата локация? 😮

Това означава най-добрите от най-добрите от всички сезони да не плуват?!?!
Това ще е СКАНДАЛНО!!!
Най-добре да не правите наистина Ол Старс...

Не разбирате ли, че без плуване това е друг формат и му пада валидацията така да се каже???
Вижте анкетата, там има въпрос относно плуването и мисля, че няма смисъл от повече коментари по темата.

Моите уважения към красивия ни и див север ама тук сме за игрите, а не за уроци по история или красиви картинки. А красиви пейзажи в България бол, не е само Дуранкулак.

Освен всичко това игрите няма да са равнопоставени спрямо играчите, защото плувците винаги ще са ощетени спрямо гимнастици, борци и лекоатлети. Това че са добри и силни и на сушата не значи, че трябва да ги лишаваме от най-силното им оръжие. Всеки си има силно и слабо място, хайде да не отнемаме силното оръжие на някои още преди да са стартирали. Плувците пък слабото им място са тежестите, а при вас си има достатъчно хамалогия.

Не случайно и Фифо и Жорката в един от чакалкасите бяха притеснени или не точно, но разочаровани.
Ами това са ни най-добрите плувци. Жорката - най-бързия и зрелищния, а Фифо беше с най-техничото плуване, даже би Жорката на бруста когато бутаха тежести/елементи.

Моето виждане за топ финал на игри на волята Ол Старс е следния
1) Минават на халки или там каквото дадат, че то вече много разновидности станаха, ама най-сложното/тежкото от всичките
2) Плуване 100 метра минимум до понтона и обратно, т.е. стават 200 м.
3) След това да има някакъв нинджа елемент за ловкост и баланс
4) Тичане с или без вериги 200 метра
5) Бутане на тежки варели през тежки препятствия (кубове, ровове и т.н.)
6) Стрелба - мятане на торбички върху плоскости
7) Пъзел

Правят 10 повторения на всичко това което изброих, докато стигнат до пъзела/финалния елемент.

# 922
  • София
Да отговоря на Чакалчето, щом пита момчето Simple Smile Не ви гледам, лиготоите ми идват в повече както и постоянното намилане как било във вашия сезон, пък вие какво сте щели да направите. Вашия сезон мина, жалко, защото беше добър. Освен това сте си дечковци, и разсъжденията ви са забавни, ноооо Да приемем, че се целите към друга аудитория, пожелавам ви успех във всички начинания. Поздрави от бг мама Hands Plus1

# 923
  • София
Силвето като млада фурия в Сървайвър. 😍

Вижте на какво приличат краката на един участник в Игри на волята.
Това е пак Силвето. Отслабнала е значи близо 6 кг. което за жена е много.

# 924
А кое е това корейско шоу на Нетфликс, ''Стоте'' или там както се казва за което говореха?
Били събрали каймака от корейския спорт, ама като говорим каймака не някакви уонаби медалисти, а световни и олимпийски шампиони във всякакви спортове и ги пускат в някакви зверски игри.
Било счупило рейтингите това шоу.

THE 100, вече са два сезона. УНИКАЛНО шоу наистина. Наистина каймака на спортистите. Напълно заслужено според мен си има рейтинга, нещо Уникално е. Има и друго азиатско предаване, където се иска само им и логика и също е уникално. Но, да не спамя много. 😀

Довечера очаквам Сини на Резиденция, жълти на река и зелени на Стопанство. Срамота да събереш 10 топ плувци и да ги хвърлиш на скалите, буквално..но толкова си могат от игрите.

# 925
Нали предстои най-известният Ютюбър да прави риалити с Амазон. Май и то ще е нещо подобно.

# 926
Плуването е най- малкия проблем на ИВ.

Това предаване трябваше да го кръстят Игри на Интригите и Клюкарите и всичко щеше да е наред.

Така наречено си пасват идеално заглавието и съдържанието.

Три месеца хора от всяко племе се наговарят как да изгонят поредния нещастник ака слаб играч

След първата седмица интригантското предаване става негледаемо

На кой са му интересни бабите пред блока, които интригантсват и клюкарят хората

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 14:20 от dsfds

# 927
А някъде споменавано ли е защо е сменена локацията? Нито резиденцията ми харесва, нито стопанството, нито едната арена която ми прилича на полигон. За морето че не става за един от най важните елементи в игрите няма да потретвам. Та, казвали ли са на база какво са решили да се преместят там?

# 928
Може би на север взимат по-малко за пребоядисване на варели....🤔😂

# 929
  • софия
Чакалкаст, момчета, Heart гледам ви с удоволствие. Даже засега чакам подкастите повече от епизодите. Grinning
Надкаст - също. Heart

Невероятна глупост, да няма сериозно плуване! Наистина цялото удоволствие от битките пропада. Само силови елементи с предпоставка за лоши контузии.... пфу
Trollface
Дори и повече гребане да са включили, няма да помогне особено, баси .....Imp

Общи условия

Активация на акаунт