💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 055
  • 961
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Аз си гледам Чакалкаста и все така си ме кефят.
И двамата никак не харесват Раду, особено Чакалчето. Припознават в него Алекса.
Ти да видиш... 😊

Жорката вече говори за плувците този сезон, потвърди за времената на Благой и Габи ама със сто зора и заобикалки. Като цяло не се кефи да сравнява със себе си и това е добре, земно момче си е. Даже намекна, че Благой спокойно може да го задмине ако си изиграе картите, ама за мен е абсурдно и няма никакъв шанс. Благой е голямо дърво, а и доста арогантен ми се вижда, никак не го харесвам.

Жоро потвърди, че плуване почти няма да видим този сезон, защото имало много скали.

Ами защо по дяволите избрахте тази дестинация бе хора???
Нямам думи......
Страшно разочарован съм.

# 901
  • София
Наистина довечера ще има изненада. За първи път в сезона ще гледаме игра с варели. JoyJoyJoy
Сега сериозно, първата част на играта (където са варелите), съм го гледал във колумбийския вариант (трябва да потърся в кой точно сезон беше), и на нея ако хванат синхрона ще се получи много красиво преминаване.

# 902
Мен някой в началото на лятото ме сряза като писах, че там морето и брегът са много по-различни и не са точно за състезание по плуване като елемент от игрите.
Иначе пожелавам на Жоро успех в постигане на рекорд за плуване в ледени води🍀

# 903
Тъй като на промото за днешния епизод, се казва че определено племе от първо по време на битката става последно, не трябва ли да е племето на Силните? За резиденция, иначе мисля че ще са Горди, а на стопанство ще си останат Дръзки.

# 904
Жалко, с такъв каст наистина ми се гледаха водни битки. Минали сезони половината с жилетки и през ден воден елемент а този сезон ще гледаме как плувци мъкнат, бутат, вдигат и дърпат варели. Браво бе гениални са 😀

# 905
  • София
А кое е това корейско шоу на Нетфликс, ''Стоте'' или там както се казва за което говореха?
Били събрали каймака от корейския спорт, ама като говорим каймака не някакви уонаби медалисти, а световни и олимпийски шампиони във всякакви спортове и ги пускат в някакви зверски игри.
Било счупило рейтингите това шоу.

# 906
  • София
А кое е това корейско шоу на Нетфликс, ''Стоте'' или там както се казва за което говореха?
Били събрали каймака от корейския спорт, ама като говорим каймака не някакви уонаби медалисти, а световни и олимпийски шампиони във всякакви спортове и ги пускат в някакви зверски игри.
Било счупило рейтингите това шоу.
Мисля че се казваше "Physical 100" - има два сезона

# 907
Мен някой в началото на лятото ме сряза като писах, че там морето и брегът са много по-различни и не са точно за състезание по плуване като елемент от игрите.
Иначе пожелавам на Жоро успех в постигане на рекорд за плуване в ледени води🍀
Подводни скали ли има? Rolling Eyes

Много жалко тогава. Надявах се да има интересни и дълги водни битки като в първи сезон на Игрите.

# 908
 Moрето си е море, и да има подводни скали те нали ще плуват. Няма да се състезават по скокове във вода.

# 909
Има студени течения също. Не е спокойно море. Трудно може да се планира кога ще става и кога не за плуване.

# 910
Чета, че довечера пак ще има варели, каква изненада?! 😅
Вече се чудя абревиатурата на формата ИВ Игри на Волята ли чини или Игри с/на Варели! 🫢

# 911
  • София
Аз залагам на Дръзки на брега. Малко да разнообразят. Blush

И аз много се дразня от несполучливо избраното място тази година. За какво са ви толкова отлични плувци, като така и няма да ги видим в действие? Ми вземете повече щангисти, ще се представят отлично с варелите!!

# 912
Изобщо,ама изобщо не искам да има Ол Старс! Това ще е инквизиция за душата ми. Не искам да гледам любимите си персонажи приклещени в хватката на Боговете на игрите. С постоянно сменящи се правила,с двойни стандарти,с гавра чрез иронизиране или издаване на стратегии.с разпадащ се реквизит. Ще е голям риск за здравето и имиджа им.
  Сега ще ми кажете,че насила  никой не ме кара да гледам, но знам,че това ще е по-силно от мен и няма да мога да се въздържа-явно съм мазохист.

# 913
Изборът на място е безумен. Защо не са си задали само един въпрос- защо румънците идват на нашето северно черноморие,  а не си ползват тяхното? Студено е, има течения, скали-  мижави плажове. Лишаването от състезания във вода ще е огромна загуба за Ив през тази година. Хубав слънчев ден на всички!

# 914
Сините ще са на брега следващата седмица според мен.

Жорката и Фейгин още ли са заедно?

Общи условия

Активация на акаунт