💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 042
  • 961
  •   1
Отговори
# 15
Апропо докато правех темата успях да изслушам всички подкасти. На Ванката, на Чакала двата и на Туньо двата лайфа.
Туньо? Явно е излязал с кануто от морето, щом прави лайф.

# 16
  • София
Благодарности и от мен за темата!
Бях много благосклонна в анкетата, ще видим по-натам ще ми се затвърди ли мнението. Още съм за сините, макар че бях на косъм да се прехвърля към зелените. Но е рано още, ще видим, като поопознаем участниците.

# 17
  • София
Здравейте, благодарско на Дяволо за труда и хубавата тема! Няколко човека много ми допаднаха - Изабела русичката, Раду, Силвия, Добрин, Гризлито. Въпреки че гледах и другия формат пак си ме влече тук.

# 18
Благодаря за темата, Дяволче!
Чак сега изгледах епизода и съм на вашето мнение - много хора, става лудница, това с племето на блатото е пълна тъпня. В темата за гривните писах, че ИВ ще гледам на живо, а гривните после на запис, ама май съм сбъркала Stuck Out Tongue Winking Eye

Караолис все ще ме дразни, нищо, че нареди пъзела за нула време. Чудя се какво ще стане, ако ги съберат с Дзами, който ме дразни оттатък Joy

Наталия определено бих я номинирала заради логореята и няма да ми пука какво мисли за мен Joy
Галя пишман психоложката ми станат смешна още в началото как си мислеше, че всички се водят по нейния избор за капитан и че им влияе. Мисля, че не е познала шоуто Joy

# 19
Здравейте! Благодаря за групата!
Знаете ли Рени до къде ще стигне , според мен ще я бутат до финал ако не отпадне сама , но и да се откаже сама сигурно пак ще е някъде към финала?

# 20
Не знам докъде ще стигне тая Рени, но като гледам какви подготвени има тази година чудо ще е ако стигне до обединението.
 Питай в темата за спойлери.

# 21
  • София
Надкастърите ме чуха и пуснаха обзора си. Wink

Пфф, от НОВА няма да им пускат участници от новия сезон?! И за какво? Кофти...
Ще ги гледаме явно само при Ваня в 'След игрите'

За сметка на това от Островът на 100-те гривни отпадналите участници веднага ще са при Туджаров и Неделчо.
Може и от НОВА да им се сърдят, че отделят толкова време на конкуренцията и по-специално Туджаров.
А и да искат да си промотират техния си подкаст, знам ли и аз...

# 22
Здравейте! Благодаря за групата!
Знаете ли Рени до къде ще стигне , според мен ще я бутат до финал ако не отпадне сама , но и да се откаже сама сигурно пак ще е някъде към финала?

В тази кондиция ще е смешно да я бутат до финал. Никой не знае за какво е там и никой няма да си слага главата в торбата за нея освен онзи дето явно си пада по нея и се опитваше да уговаря коалиции с нея. Но както каза моят мъж, на тоя "просто му се е*е". Ако много настоява да ѝ помага, ще е в негов ущърб.

# 23
  • Буркина Фасо
някаква легенда за таблицата за синхроните има ли?

# 24
Галина е Козирог?Scream Обикновено във високото си проявление, това е зодия на честта и честния труд, никак не си падат по интриги, а досега тя демонстира обратното. Ако е Козирог, е в ниското му проявление.. най-ниското...

# 25
  • София
ЕЕ, пак на Тъпарев глупостите, вместо да се радва, че някой го популяризира, много  ме е яд. Ще загледам Острова тогава, защото ще ми е интересно да гледам участниците после в Надкаст. Ванчето ме кефи, но няма сравнение с Неделчо и Туджаров.

# 26
Благодаря за новата тема. Hug

Но ме убихте с инфото, че всеки ден без неделя ще има епизоди. Тия луди ли са?Joy

# 27
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата, Дяволо! Ако някой го интересува Анджи е зодия Дева, вчера имаше рожден ден. За сега тя е моят фаворит от жените, а от мъжете Раду.

# 28
Харесвам доста от участниците засега.

# 29
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дяволче, безценен си! Никой друг не може да прави темите, както ти.
Благодаря за целия кански труд и време да се направи една такава тема.
Иначе след като тръгнаха и Гривните, аз също повече клоня да гледам ИВ.
Гривните за мен си е ъпгрейднат Сървайвър, ИВ с този силен каст от мъже и жени
ще ми е много интересно да гледам как ще протече сезона. Да намалят говоренията и безмислените
сцени и да гледаме повече битки на терен, това искам аз редовен като зрител.
Още ми е рано за любимци, този път ще поизчакам да минат поне няколко седмици, за да си "харесам"
играчи и племе.

Общи условия

Активация на акаунт