💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 521
  • 961
  •   1
Отговори
# 195
Аз мисля, че жълтия отбор. Капитанът им не спря да мрънка за храна и мисля, че няма да ги сплоти и мотивира достатъчно.

+1 глас и от мен за жълтите, със същите мотиви.

# 196
Снощи не успях да гледам.
Моля да ми кажете,дали Раду спечели капитанската и какво избра-лична награда или предимство за племето.Много го харесвам и е един от фаворитите ми

# 197
Той спечели и избра предимство за племето.

# 198
Той спечели и избра предимство за племето.
Благодаря

# 199
За съжаление вечер докато гледам правя по още хиляда неща и не успявам да следя навременно темата ☹
Иначе засега Раду ми допада доста. Не помня някога толкова (поне привидно) да ми направи впечатление с благост мъжествен пичага. С уточнение разбира се, че започнах да гледам от 4-ти сезон.
Момчи е супер, но е по-момче, докато Раду ми прави впечатление с повечко зрялост и личностен суверинитет. за такава ошлайфаност обикновено са нужни повечко години.
Гешев също ми прави добро впечатление за момента.
Лошо впечатление ли прави Рени, и този Светлин също не ми допада. Пренавит и психически слаб ми изглежда.
Войника дето си хареса Полина - просто нямам думи. Пример за мъж който гледа на жените като парче месо. И то пред жена, с която си имал нещо.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 19:26 от Не се сърди, човече

# 200
Какво пък толкова лошо е направил Димитър?
Сподели,че харесва Полина и толкова. Никой друг не знае, дори тя. Не я е пляснал по задника и намигнал,нали?
Също така с нищо не е длъжен на бившата.

Не мисля,че Светлин е психически слаб.Досега не са ни показали такова нещо.
Ще лети по трасето,но на пъзели и баланс ще му е трудно.

# 201
И аз съм на същото мнение за Раду като Librating . За сега му симпатизирам, както и на още 2-3 играчи в останалите племена. След още няколко серии ще се изяснят кой какъв

# 202
И мен не ме дразни Димитър. Наистина погледът му е особен, но това още не го свързвам с нещо притеснително. Според мен има повече качества за капитан от Кралев.
Галина ми е неприятна като разказвач на сезона и не се справя добре в нито едно отношение. Това, че смущава момчетата в племето, не го намирам за някаква виртуозност като психолог. Тя изглежда смущаващо и се държи нахакано, но тези номера засега минават пред хората с малко житейски опит и/или добро възпитание. Скоро и пред тях ще олекне. Акробатът го усетих, че от пръв поглед не я хареса.

# 203
  • София
Сподели,че харесва Полина и толкова. Никой друг не знае, дори тя. Не я е пляснал по задника и намигнал,нали?

Аз също не намирам за нередно това, че е споделил пред камерите, че харесва друга. Първо те са бивши - никой от двамата не е длъжен с нищо на другия. Разделени са и толкова. Второ - той реално нищо не е направил, че да трябва да се чувства виновен. Като цяло, винаги съм се чудила на хора, които са имали връзка с някого, тя е приключила, а се съгласяват да влязат в един формат с бившия. Ако нямат вече чувства ок, но ако знаят, че евентуална тръпка с нов човек от страна на бившия няма да им е приятна - ами елементарно е, не си го причиняват, като не участват. Ама не - хем влизат, хем играят уж заедно, хем пък бившия/бившата е длъжен/а да се съобразява с тях. Иначе не симпатизирам на въпросния Димитър, но не ме и дразни за момента - прекалено рано ми е все още да съставя мнение за някой.
Единствено ми стана много симпатична нисичката девойка от зелените - Анжела? мисля че беше. Както и по-голяма част от отбора на сините, но това е само за момента. Има време да си променя мнението 🙂

# 204

Аз също не намирам за нередно това, че е споделил пред камерите, че харесва друга. Първо те са бивши - никой от двамата не е длъжен с нищо на другия. Разделени са и толкова. Второ - той реално нищо не е направил, че да трябва да се чувства виновен.

Напротив - има нещо нередно. Това дето каза - мога да си легна с нея в чувала и да си я гушкам цяла нощ.  Това нормално ли ти звучи.  Щото на мен не.
НЕ, НЕ МОЖЕШ Димитре!

# 205
Ти ли беше тази,която гледа с едно око защото прави 1000 други неща в същото време?
Каза го с идеята,че на никой не дължи обяснения за отношенията му с хората  и може да прави каквото си иска (дори да опипа Малвина под юргана ако така е решил/така са решили).

# 206
Абе хора, вие чухте ли го какво говори? На коя вселена е нормално? Много е крийпи, той не просто каза че я харесва, а имаше и сексуална инсинуация.
Дали дължиш на бившия си и колко според мен е въпрос на възпитание. Лош вкус е това и ако много я харесва може да изчака до след формата. Не сме животни, че да не можем да си го държим два месеца в гащите. 😀 все пак имаме претенции за хора, които мислят с мозъка си, не с онази си работа.

Adoralova, слушам и с двете уши докато си върша баналните задачки. Не ми убягват тези детайли.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 18:54 от Libraing

# 207
В официалния сайт на БТВ са публикували снимка на Неделчо и Туджарката като част от екипа, въх, въх, брей, брей...
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/lica/

Туджарката е Верислав. Нямам идея що хората си бягат от имената.

# 208
Ти ли беше тази,която гледа с едно око защото прави 1000 други неща в същото време?

Не.

# 209
  • Stockholm
Уж хубав мъжки  каст, ама няма някой, който да ми грабне вниманието от раз. Мартин- излагация, дано да се реабилитира. Светлин- симпатяга и нинджа, но плуване и пъзели също изисквам Joy Раду-  прекалено добряк. Пъзелистът, забравих му името, е добър пъзелист, но нещо не му достига за тотален фаворит, Добрин калистениката може да е машина, но пак нещо липсва. Няма никой, който да си заплюя още от първия епизод, както е ставало предните сезони. Жените няма какво да ги коментирам засега.

Общи условия

Активация на акаунт