💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 477
  • 961
  •   1
Отговори
# 180
В официалния сайт на БТВ са публикували снимка на Неделчо и Туджарката като част от екипа, въх, въх, брей, брей...
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/lica/

# 181
Те затова толкова подигравателно обсъждаха ИнВ - и продукция, и участници.

В официалния сайт на БТВ са публикували снимка на Неделчо и Туджарката като част от екипа, въх, въх, брей, брей...
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/lica/

# 182
На мен пък ми се гледат възпитани, добронамерени и свестни атлети. Искам образи като Гого, Фифо, Момчил. В никакъв случай такива като Виолета, Мани, Катя, Ники майонезата.
Различните хора искаме различни неща. Аз искам да гледам атрактивни битки и свестни хора, а не сеир.

+1

# 183
.
Е, чак... те харесват много Игрите.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 12:49 от diziler

# 184
На мен пък ми се гледат възпитани, добронамерени и свестни атлети. Искам образи като Гого, Фифо, Момчил. В никакъв случай такива като Виолета, Мани, Катя, Ники майонезата.
Различните хора искаме различни неща. Аз искам да гледам атрактивни битки и свестни хора, а не сеир.

+1
И аз искам добри и честни атлети, но продукцията предпочита да има сеир...

# 185
Алекса и Микяй имат много яко видео в Инстаграм. Препоръчвам да се гледа. Много са забавни. Heart Eyes

# 186
# 187
Е хубаво де, случва се. Изтрито е вече.

# 188
Ами изгледай ги и сам прецени. Щом мен успяха да нервират, а сигурно съм им един от най-големите фенове...

.
Е, чак... те харесват много Игрите.

# 189
И Неделчо, и Туджарката търсят място под слънцето.

Голям зор обаче от БтВ-то този път да гонят рейтинг и интерес с каненето на инфлуенсъри, ютюбъри, тиктокъри и прочие.

# 190
  • тук и там
Благодаря за новата тема.Сирк дьо Солей ми е забавен на мен.Заради това,че не говори добре български,много смешни и забавни са му коментарите на моменти.Димитър и  психоложката не са ми симпатични,други засега май не ме дразнят. За фаворити също ми е рано все още.

# 191
Благодаря за темата.Уникално направена

# 192
Здравейте!
Според Вас кой ще загуби битката тази вечер?

# 193
  • София
Здравейте!
Според Вас кой ще загуби битката тази вечер?
Този който ще бъде първият за сезона на съвет при Ралица  Joy

# 194
  • София
Аз мисля, че жълтия отбор. Капитанът им не спря да мрънка за храна и мисля, че няма да ги сплоти и мотивира достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт