💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 443
  • 961
  •   1
Отговори
# 165
  • Буркина Фасо
ако не се повтаряха игрите нямаше да изпъкне Габриела. Simple Smile
може да е тотален инвалид в останалите игри, но на снощната (повтаряема) се изяви.
то и плуването до понтона, решаването на пъзели  се повтаря, но е интересно.

# 166
  • София
С тези дискове, има едно нещо което можеше малко да ускори нещата. Явно правилото (а те никога не обясняват правилата в детайли) е - сложил ли си поредния диск, ако паднат, няма нужда от връщане назад.
Всъщност.... когато Димо обясняваше в началото на капитанската(т.е първата игра) правилата: каза "Ако дисковете паднат: започвате отначало" (сега си го върнах да съм сигурен, че това е точният цитат), но най-вероятно в даден момент са решили, че така много време ще отнеме (имат и още такава битка да правят) и затова да са го променили така. За мен лично какви точно е правилата, стига да са еднакви за всички Grinning

# 167
И още една моя критика да повторя от предишни години - Аман от тия близки планове които показват един или най-много още един участник в ъгъла на кадъра. Почти няма моменти в които да се вижда цялостната картинка и цялостния ход на играта. Издишате бе!  край на цитата Wink

ето го и цитата
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 10:20 от Soney

# 168
Скучно ми беше снощи. Скучно до безразлично. Игрите се повтарят, няма нищо ново, интересно и различно, но и най-лошото - нищо, което да е подобрява.

# 169

Този сезон поне засега ми липсват пъстрите, забавни, шантави герои, които да те зареждат и да останат след това във фолклора. Дотук сме малко като на мини олимпиада, бързи смели и сръчни.

Съгласна съм. И на мен ми липсват по-колоритни и открояващи се образи. Болшинството са ми предимно... атлети. Хубаво, ама не много интересно. Липсва ми нещо като дуела Мастагарков - Гатьо, например Grinning
И шестимата, които играха снощи, се представиха много добре. Но нямаше тръпка за кого да съм, на кого да стискам палци.

# 170
  • София
На мен пък ми се гледат възпитани, добронамерени и свестни атлети. Искам образи като Гого, Фифо, Момчил. В никакъв случай такива като Виолета, Мани, Катя, Ники майонезата.
Различните хора искаме различни неща. Аз искам да гледам атрактивни битки и свестни хора, а не сеир.

# 171
Никога не може да се угоди на всички. Битките за мен са си много хубави "баш как си требе". На доста по-високо ниво са от предишни сезони и това че се повтарят по два пъти, а изпълнението на 1 елемент х 10 пъти, за мен си е в реда на нещата. Ами не може да се правят нови 30 трасета за 30 играчи и да се въртят съоръженията за разнообразие 30 пъти. Това изисква сериозен ресурс и това, че се повтаря една игра 2 пъти, не е болка... Нека пък да видим различните играчи, как минават 1 и също трасе, за да направим разликата между тях. Как иначе всички щяхте да се възхищавате на Габриела, ако не беше на равен старт с още 5 мъже. За пореден път се убеждавам, в този сезон слабо няма. Освен оная русата психоложка, дето я пратили за придружител на пъзела и кръшка винаги от битки и отговорности, ама може пък да се пази за накрая Joy 
Незнам ако имаше само една локация и ги хранеха редовно, колко щеше да е интересно или пък скучно....?
Всички са големи атлети, ама сървайвъри няма много. Ще ги видим, на мен си ми харесва ИВ

# 172
  • София
Аз се изненадах от себе си, но одобрих това, че им дадоха да хапнат накрая. Да, унизително е това тъпкане за 60сек, но още по-гадно е както правеха досега - размахват храната под носа на гладните, говорят им за нея през цялото време и накрая... сори.  А тези гладни хора се и измъчиха порядъчно с трасето. Поне някаква полза да има за тях, защото огънят, честно казано, не знам колко ще ги "сгрее".

# 173
Подкрепям мнението на albaaa относно битките. Мен, лично ми е интересно какви времена ще дават различните играчи на едно и също трасе, стига времената да не се манипулират естествено и да се показва някакъв таймер, както в "Един за друг" например. Не, че това е гаранция за нещо, но е по-добре от нищо.

Новата арена и мен не ме кефи много. Минаването по варелите със сигурност изглежда трудно, но е бавно и не ми изглежда много ефектно за камерата. Също така на първата битка, когато бяха целите племена с тези каски ми беше трудно да ги разпознавам на моменти. Когато са 3-ма на капитанска е много по-лесно, защото са с различни екипи, но като видиш 8 жълти с каски и ако сте като мен и гледате малко по-облегнато и от далеч със сигурност ще ги объркаш.

Относно локацията на самото предаване, предпочитам Царево. Дуранкулак изглежда много красиво място, особено като показват кадри, но ако наистина скалите там ще пречат на плуването както твърди Жорката от Чакалкаста, то тогава локацията има повече минуси, отколкото плюсове. Плуването е едно от най-ефектните и разпознаваеми неща относно този формат и ще е жалко то да бъде лимитирано по някакъв начин, заради самата локация. Особено когато има толкова много плувци този сезон.

# 174
На 23.11. има РД - това не знам дали е скорпион или стрелец

# 175
Понякога зависи от годината на раждане. И аз съм на границата между две зодии.

Имам приятел, който е роден на същата дата като Радулова, води се Стрелец.

# 176
  • София
Аз пък да си кажа,че победиха зелените дискове,които са нови Simple Smile
Сигурно съм единствената,която не харесва Раду.На мен ми носи Алекса вайб.
Като цяло мега скучен епизод след силния старт на сезона.

# 177
На мен Раду ми харесва за сега. А онзи беларуснака (Цирк дю Солей) ми носи Андрей Гридин вайб Grinning

# 178
Не си. И на мен ми е съмнителен и неприятен в ролята, в която се опитва да влезе.

# 179
Гледахте ли Неделчо и Туджарката?
Доста разлигавени ми се видяха... не издържах до края.

Общи условия

Активация на акаунт