💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 435
  • 961
  •   1
Отговори
# 150
Записвам се и аз в темата. Дяволо благодаря за винаги супер подготвените теми 🤗

Все още не съм прочела коментарите от тази и миналата тема, надявам се днес да успея 🙂

Ами не ми допада че гледаме една и съща битка 2 пъти в епизода, да не говора и колко тешка е битката за червеното племе което е при ужасни условия и трябва там да седи дни на ред...

Все още нямам някои любимци, трябва ми време да си хвана бележки за толкова много участници. Обаче Раду, има нещо в този човек. Допада ми като поведение и в игрите е доста добър. Гласът му много ми допада, мога да го слушам цял ден 🙈😅

# 151
И аз засега харесвам Раду. Но едва първата седмица е , дано не се издъни. Според мен дънят се тези,които се стараят да се правят на нещо, което не са.
   Дали от моя телевизор, но снощи жените , дето са на блатото , изглеждаха все едно са с кавяфо червило , а една от тях все едно имаше и руж. Същото го забелязах предния ден и снощи при Пелипенко, ефектът беше на омазана с лютеница.Доре коментирахме с ММ как може, аз мислех, че е с някакво перманентно червило.
   Боже, три дни от началото и вече се заглеждат.

# 152
  • София
Абе на него ако му пукаше за чувствата на Малвина, нямаше да обяснява на народа как тя го харесвала, пък той нея - не, нямаше и да говори колко ѝ пази чувствата, че да не си помислила нещо... Ако нещо от това беше вярно, нямаше да я изкарва глупачка в ефира. То хубаво тя не го разбира това там, ама нали после ще гледа...

# 153
Продължава да ме дразни идеята някои участници да ги казват само на фамилно име, други само на малко.  Крамарска няма ли си малко име? А Кралев? И особено като ги казват в едно изречение (Димитър и Пилипенко)..
Независимо колко извънземно звучат някои фамилни имена, предпочитам всички да са с малки имена, с изключение на тези, които имат еднакви малки, просто да ги казват малко+фамилно. Или просто малкото да е на галено... или прякор. Както бяха Георги и Гого.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 12:56 от Не се сърди, човече

# 154
  • Germany
Този Митко ми се струва, че е в някакъв филм. Въобразява си едни неща и си вярва в тях… пък може и да грешим и да е топ Дон Жуан 😉
А защо всеки се чувства длъжен да мине да уведоми, че ще гледа друг формат? Не мисля, че някой се интересува, кой какво гледа.

# 155
  • София
На мен вчера ми хареса да гледам битката отново. Червените даже ми бяха по-интересни. Мартин се справи впечатляващо на трасето, не отстъпваше много по атрактивност на Светлин. Много харесвам този начин на минаване на трасетата, атрактивно и с лекота.
Габи също беше много добра.
Раду вече започва леко да ме напряга с поведението си. Не знам защо, по принцип харесвам подобни хора, но нещо в него ми е малко прекалено. Мисля, че или ще започна много да го харесвам скоро, или много да ме дразни. Ще видим.
Смешно ми е как Димитър обяснява, че Малвина си падала по него, а останалите викат, че той я гледа влюбено. И на мен ми се струва, че тя е безразличната. 
Аз пък ще гледам ИВ.

# 156
  • София
На мен Димитър ми е леко плашещ с този ококорен поглед. И начина му на говорене, бъррр. Не мисля, че Малвина го харесва. Имам чувството, че го слуша с някаква досада. Тя ми е симпатична и мисля, че ще е добра в игрите.

# 157
На мен Димитър ми допада. Явно е от хората, които като ги снимат с камера и се вдървяват и незнаят нито какво говорят, нито как изглеждат. Чисто дърво е на синхроните, все едно губи връзка с реалноста. Grinning

# 158
  • София
Интересна игра ама с толкова много повторения доскучава. Защо трябва да минават 10 пъти по трасето?
Вижда се, че са много добре подготвени участници (няма вече 'куци коне' като първите три сезона) и ще минат, просто няма смисъл да ги мъчат. 5 пъти макс и готово. Да, разбирам, че трябва да е тежко и това е ИВ ама доскучава. Или ако ги карат да правят толкова много повторения, окей, ама после при монтажа да не дават почти всичко едно към едно, а повече да се реже с 'ножицата'. Интересно е да се гледа ако е равностойна битката само, а когато един играч дръпне с много интрига вече няма. Разбира се за това на финала почти винаги има нещо пипкаво като пъзел или въженце с кубчета или дискове. Това го разбирам вече.

Този сезон поне засега ми липсват пъстрите, забавни, шантави герои, които да те зареждат и да останат след това във фолклора. Дотук сме малко като на мини олимпиада, бързи смели и сръчни. По Евроспорт е истинския спорт все пак... Ако ще се залага основно на игри, ами супер, ама тогава вкарайте 10 като Добрин и Светлин и не им давайте пъзели, а само трасе. Ама и това не правят. Емииии, тогава не става! Ни едното, ни другото! И обикновено топ атлетите се ипзравят срещу много по-слаби съперници и ги бият с много и е скучно. А после вместо да се изправят един срещу друг в супер нинджа трасе, то отпадат на баланс от някоя като Мани 1.0. Тъпоооооо!!!

Заега ми изпкъват Димитър като кандидат за 'народна слава' без значение с какъв край. Не случайно и Неделчо си го е заплюл. Лошото е, че Митко няма мярка и не цени чувствата на Малвина. Какви бяха тези приказки снощи за бившата си? А не се ли усеща, че после тя ще гледа всичко това на екран?
Венци бе много забавен когато се обясняваше в любов на Мартин, хаха. Наталия не е забавна, а по-скоро досадна, но не питая лоши чувства. Добра жена е. Има доста голям 'вайб' с Вальо, 'добро утро, мили хора' от миналия сезон.
Галя засега само говори и не прави нищо. Аз истинска коалиция в червеното племе не съм видял. Или ако има, то не са ни я показали, което е голям минус за продукцията.
Ангел е забавен и позитивен. Силвето и Крамарска са все усмихнати и кефят. Харесвам такива слънчеви жени, които те зареждат с добра енергия.
И то общо взето е това.

Искма да похваля Габи снощи за битката. Видяхте ли какво кардио извади? Барабар петко с мъжете докрая. И според думите на Димо с по-добро време по трасето от Светлин и Раду. Честно казано не мога да повярвам на тези приказки на Димо, особено като няма хронометър за нас зрителите. Ама няма значение, то се видя, че е бърза и издръжлива. Ами това ти дава плуването. Супер кардио. Вижда се, че плувците не ги бива само във водата. Само че като няма плуване те губят предимството си, което е много несправедливо. Защото ако имаме плувец срещу калистеник, кросфитър и борец и няма плуване какво правим? Не са го преценили добре и дано да са за първи и последен път на Дуранкулак.

И тримата червени заслужават похвала. Отлична игра. А Стан е 100 кг. мъж. За тези килограми направи буквално исполинско представяне. Респект!

Капитанската битка не бе особено интересна, защото Светлин светкавицата ги разби по трасето, а после Раду пък им изнесе показно на дисковете. Изключително самообладание. Браво на Раду! Браво и на Светлин. Кралев има извинение, защото не е ял и спал като хората, а и той реално остана с 8 диска на финала, т.е. даже бе с малко пред Светлин, защото той бе с осмия диск в ръка, а не поставен на платформата.

Зарадвах се, че продукцията ще надскочи себе си и ще им разрешат да занесат малко храна (да кажем половината от обещаната цяла награда) на племето си, а те ги накараха за сеир да се тъпчат като прасета за 60 секунди. Грозничко. Сори ама... Но захлебиха де. Миналата година за Румен Радев нямаше нищичко с онзи прословут фотофиниш...

# 159
И аз се присъединявам към вас относно Димитър, мисля си, че живее в собствена фантазия, в която той е най-най, неустоим, смел, силен, топ на топа 😆 Може и наистина да супер играч и готин човек, ама в момента е показан малко като налудничев нарцис 🫣
Или пък е влязъл в роля? 🤔 Тепърва ще видим, ама и на мен не ми се струва,че Малвина е толкова (ако изобщо) хлътнала по него, колкото той си мисли/ни обяснява.

За Поли - ако се придържа към думите си, че не иска никой да си пада по нея, защото не й е до това и е влязла за друго ( да играе играта ), ще ми ми направи наистина добро впечатление. За момента изглежда тиха и скромна, във визитката го раздаваше femme fatale, ама изглеждаше, че не се чувства комфортно в този роля, та може пак от продукцията да са решили така да я представят.

Светлин - мисля си, че той ще и вечният "Малко не ми достигна" играч на сезона. Вижда се, че физически и бърз, издръжлив и силен, но при снощи битка се загатна, че някои други умения може да се окажат ахилесовата му пета.

Габи беше просто уникална, определено даде заявка до е сред топ жените стига да успее да се измъкне от блатото по-рано.
Малко повече мрънка за обстановката, ама и такива трябва да има, след показаното на арената ще го подмина.

Стан ми промени малко мнението, което имах за него, представи си чудесно, въпреки че е най-тежък и леко тромав, но на дисковете се движеше като пантера и с невероятна лекота.
А и, ако действително е така добър и емпатичен, е само още един плюс за него като човек, но ще му изяде главата в това предаване.

Жалко, че накрая точно и при тримата непражението и нервите си казаха думата и започнаха да правят грешки, за Габи най ме е яд, ама нищо, предстоят още битки, а и така трупат опит и увереност на арената.

# 160
Бях се понастроила срещу Габи заради негативизма, но след добрата й игра оцених, че е дейно момиче с покритие и явно като има проблем и дискомфорт се бори за решение, а не е само мрънкане.
Стан го подценявах също, но ми хареса и в играта, и че не му падат лесно задръжките от мизерията. Засега възпитанието му е по-силно от глада, а гладът му очевидно не е малък.

# 161
  • Другата България
Снощният епизод го изгледах, и съм впечатлена от Габриела. Като физически качества имам предвид. Браво на това момиче, много подготвено.
Наистина дотягат дългите и монотонни битки, да не говорим, че ги повтарят отново същите, за следващите участници. И тази нова арена ми прилича на горяло стърнище. Не съм впечатлена.
Светлин ми направи много добро впечатление и като физически качества, и като човек. Страхотен млад мъж, май ще ми стане фаворит и той, е, не колкото Мартин, но все пак.
За любовните драми не съм в течение, защото съм поизпуснала 1-2 епизода.
Но за Димитър съм съгласна, че е антигерой.
Вероятно непопулярно мнение, но не съм фен на Раду.

# 162
Като идвам толкова късно, всичко сте казали, но понеже те повтарят, трябва и ние да им повторим, защото ни четат, нали.

- Гледаме унижение и стъпкване на участниците на всяка крачка. Манифестация на мутро-културата. Аз ако бях на тия водещи щеше да ме е срам. 
Примерно Димо почва да подпитва какво са яли на резиденцията, за да се изгаври с гладните (да, да знам че не е негова инициатива, такъв е сценария). Това не им е за първи път, правят го всеки сезон по много пъти!
"Раду ви открадна и плячката и славата. Сега се прибирате с празни ръце" - пак Димо.  Простотия до шия. Сритай падналия.
Горката Габриела каза:  "Човек за храна е готов да направи всичко".

Една корекция към терминологията на Раду - управляваш активите на акционерите, а не дивидентите!
А иначе много хубав човек, харесвам го както мнозинството от вас и от тях!

# 163
  • София
Снощи бяхме на гости и не можах да гледам, въпреки че вървеше за фон епизода. Та добре, че сте вие, няма нужда даже да го връщам 😁

# 164
С тези дискове, има едно нещо което можеше малко да ускори нещата. Явно правилото (а те никога не обясняват правилата в детайли) е - сложил ли си поредния диск, ако паднат, няма нужда от връщане назад. Това аз го тълкувам така - последната крачка няма нужда да се прави бавно - захлупваш го по-бързо отгоре, след което вече ги държиш чрез него да не паднат и го центрираш.

И това "сетне" което водещите набутват при всяко "оттук насетне". Много неестествено ми звучи, затова питах Copilot не е ли по-нормалното "оттук нататък", както е според мен. Ето какво отговори:
Цитат
“Оттук нататък” е по-съвременен и често използван израз, който означава “от този момент нататък”. “Оттук насетне” е по-старомоден и литературен израз със същото значение, но придава по-официален или архаичен тон.

Общи условия

Активация на акаунт