💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 395
  • 961
  •   1
Отговори
# 135
Знаете ли защо епизодът днес беше до 22:00 а не 23:00?

# 136
Само първите епизоди и тези в понеделник са по 3 часа

# 137
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Аз не помня толкова малко коментари и потребители да е имало от много време. Дано това да е отрезвяващ душ за продуцентите, подозирам, че ще превърне в звучен шамар. Сега и в Надкаст няма да ходят играчи, незнам, незнам..... режат си клона и златната кокошка наречена ИВ Фродо и къмпани.

# 138
  • Варна
Аз не помня толкова малко коментари и потребители да е имало от много време. Дано това да е отрезвяващ душ за продуцентите, подозирам, че ще превърне в звучен шамар. Сега и в Надкаст няма да ходят играчи, незнам, незнам..... режат си клона и златната кокошка наречена ИВ Фродо и къмпани.
Ами хората ще се преориентират към Острова на гривните и нормално като гледам как върви сезона

# 139
И в темата на Острова не са се утрепали да коментират. Попогледнах днешният му епизод, скучнееше ми.

Като цяло, и двете предавания нещо не ме грабват засега.

# 140
  • Някъде в Матрицата
Честно казано, ако бях на мястото на Габриела и Мартин и аз бих хапнала.

# 141
Ама то това нов сезон ли било???🤨😵💫😀
Концепция- стара; сценарий- един и същ сюжет с предишни сезони; участници- отново стари типажи с различни имена; водещи нищо различно от преди, дори стайлингът им е същият, като сезони назад….картина и звук- тук нещо ново- чуваме стенания, пъшкане, заклинания…звук един път🙃, за картината-ще почакаме другата година😉
Какво остана?! О, нова локация, Севера и блатото- чудесно! Нови арени- браво, а и нови варели, че и контейнери и автоморга- дано послужат за нови игри! Ама трябва и продуцентска воля, иначе няма как да са рейтингов фаворит, а такава засега не личи. Карат по инерция, жалко!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 23:04 от ellis

# 142
По повод зодиите на участниците пускам информация за Елица Раева.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0_% … D0%B5%D0%B2%D0%B0

# 143
  • София
Е сравнено с минало години е слабо коментирането. Но не виждам много и какво да се коментира още
Или пък епизодите са били толкова интересни, че на хората не им остава време да коментират за да не изпуснат нещо от екшъна (аз поне вчерашния епизод го изгледах именно така, при хем че знаех кое племе къде завършва) Joy

# 144
Честно казано тази година ми идва досадна пак концепцията за заточено племе, което се бори за влизане. И още по-досадно ми е да преиграват игрите от преди това-идва скучно да гледаш толкова време едно и също. Не знам... Очаквах, че ще липсва цялостно плуване в сезона, защото на мястото, където снимаха,  някои от плажовете са със специфично продължително плитко дъно и се очакваше водата да им е до кръста. Което, уви, някак обезсмисля наличието на толкова добри плувци, кастът в това отношение ми куца, за какво са тези хора :/

# 145
Тоя Раду как си говори сам 😂

# 146
Ма що не казвате, че Микяй е мъжът на Ясмин Кирилова (инфлуенсърката), дето нашумя покрай онази лудата със смъртните заплахи. Той пък се забърквал и в допинг скандали. link

# 147
Досадно да гледаме сто пъти едни и същи игри и едно и също трасе. Тези повторения по сто пъти много ме изнервят. И превключвам  - то не се трае.

# 148
По принцип и аз не харесвам повтарящите се битки, но тази с вретеното винаги ми е била интересна за гледане.

Иначе, бая се посмях с Димитър и Пелипенко. Горкичкият, за момента се усеща да се съобразява с Малвина, ама така може да ги оплете конците с тези жени...Grinning

Кралев ще издиша в следващия епизод, мрънкало си е.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 12:54 от Не се сърди, човече

# 149
Този Димитър ми е абсолютен антигерой от самото начало, не е добре момчето много... Но абсолютно разбираемо да заглежда Пелипенко, симпатична и женствена е, за разлика от Малвина, която...ги няма тези качества

Общи условия

Активация на акаунт